Opret ny alarm

Er der moms på investeringssølv i Danmark ?

Offentliggjort af Heino Johansen 10 måneder siden
Guldpris (XAU-DKK)
16239,30 DKK/oz
  
+ 34,80 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
210,31 DKK/oz
  
+ 4,76 DKK

Er der moms på investeringssølv

Momsreglerne omkring investeringssølv adskiller sig fra investeringsguld. I Danmark pålægges investeringssølv 25 % moms. Det er vigtigt at bemærke, at når man køber investeringssølv og senere sælger det, vil man tabe momsen på 25 % ved salget. Denne moms bortfalder nemlig.

Det er også essentielt at forstå konceptet “Brugtmoms” i forbindelse med investeringssølv. Hvis sølvet allerede har haft moms betalt én gang, vil det være underlagt brugtmoms. Og der skal derfor ikke betales yderligere moms ved salg.

Derfor er det afgørende at være opmærksom på momsreglerne, når det kommer til investeringssølv.

Det er dog vigtigt at påpege, at investering i sølv (både i form af nyt sølv og brugtmomssølv) har en række store fordele. For det første kan det være meget fordelagtigt at købe investeringssølv som et supplement til sine guldinvesteringer. Guld og sølv er nemlig styret af forskellige faktorer og kan derfor være en god måde at investere op mod hinanden. På den måde er du dækket 100% ind i dine metalinvesteringer. En anden vigtig faktor er, at sølv i forhold til guld er væsentligt mere prisvenligt for “små investorer”. Det er derfor nemmere at komme i gang med at investere i sølv, da man ikke behøver at investere større beløb.

 

Book et gratis investeringsmøde  ... Eller giv os et ring på +45 3311 1510

Guldpris (XAU-DKK)
16239,30 DKK/oz
  
+ 34,80 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
210,31 DKK/oz
  
+ 4,76 DKK

Du vil måske også gerne læse