Opret ny alarm

Prisgaranti

Betingelser for prisgaranti

 

 1. Investeringsguld
 2. Valutaveksling
 3. Skrotguld

1. Investeringsguld

For at du som kunde kan gøre brug af vores prisgaranti, skal tidspunktet for sammenligning være det samme. Konkurrentens pris skal kunne bekræftes, og skal derfor være tilgængelig på konkurrentens hjemmeside, eller i deres webshop. Ved konkurrent forstås et dansk firma der primært beskæftiger sig med investeringsguld – I visse tilfælde kan tilbuddet også være af skriftlig karakter, signeret af en beslutningstager, hos den pågældende konkurrent.

 • Ved guldbarrer skal sammenligningen ske mellem ucirkulerede barrer, af anerkendte mærker såsom Valcambi Suisse, PAMP Suisse og Perth Mint og skal indeholdende certifikat.
 • Ved prægede barrer kræves, at sammenligningen er med et produkt i ubrudt emballage.
 • Ved mønter gælder garantien for eksemplarer der fremstår i mint condition, dvs. mønter der enten er i ubrudt plastic emballage, i kapsel uden nogen form for ridser, mærker eller lignende.
 • Prisen må ikke være mindre end den officielle markedspris på guld

OBS: Pr. d. 04.11.2022 tilbyder vi ikke længere prisgaranti på investeringsguld, grundet globale problemer med forsyningskæderne.
Vi håber at kunne tilbyde prisgaranti igen i fremtiden(Opdateres løbende).

2. Valutaveksling

For at du som kunde kan gøre brug af vores prisgaranti, skal tidspunktet for sammenligning være det samme. Konkurrentens pris skal kunne bekræftes, og skal derfor være tilgængelig på konkurrentens hjemmeside, eller i deres webshop. Ved konkurrent forstås et dansk firma der primært beskæftiger sig med kontant valutahandel.

 • Prisgarantien gælder kun for kontant valuta, og konkurrenten skal kunne tilbyde valutaen til afhentning samme dag og i samme mængde som du ønsker at købe hos Tavex.
 • Prisen må ikke overstige/være under den pågældende markedspris.

3. Skrotguld

For at du som kunde kan gøre brug af vores prisgaranti, skal tidspunktet for sammenligning være det samme. Konkurrentens pris skal kunne bekræftes, og skal derfor være tilgængelig på konkurrentens hjemmeside, eller i deres webshop. Ved konkurrent forstås et dansk firma der primært beskæftiger sig med køb og salg af brugt guld og sølv.

 • Prisgarantien gælder ikke såfremt vores konkurrent tilbyder særlige kampgnepriser og tilbud.
 • Prisen må ikke overstige den officielle markedspris.