Opret ny alarm
Opret ny Tavex Prisbot
+ -
Opret ny Tavex Prisbot
Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt

Ikke på lager
Tavex er glad for at kunne præsentere Europas populæreste investeringsmønt i sølv, Philharmoniker-sølvmønten. Der er tale om ... Læs mere
Vi sælger Vi køber
1-19
-
208,48 DKK
20-99
-
210,50 DKK
100-499
-
212,53 DKK
500+
-
214,55 DKK

Introduktion

Tavex er glad for at kunne præsentere Europas populæreste investeringsmønt i sølv, Philharmoniker-sølvmønten. Der er tale om en elegant investeringssølvmønt, der har status af lovligt betalingsmiddel, og som er meget rost for sit smukke kunstneriske design, kvalitet og skønhed. Mønten blev første gang udstedt i 2008 af en verdens ældste og mest berømte møntudstedere, Münze Österreich i Wien, og det var den første investeringssølvmønt i Europa med status af lovligt betalingsmiddel, som indeholdt 1 ounce .999 finsølv. Philharmoniker-sølvmønten rummer essensen af Østrigs fornemme kulturelle arv og egner sig til investorer, som sætter pris på stil og finesse til en pris, som er til at komme i nærheden af. Som partner for Münze Österreich gennem mange år og som den største forhandler af Philharmoniker-mønter i Skandinavien er Tavex i stand til at give markedets bedste priser for enhver ønsket mængde af denne fantastiske sølvmønt.

Hvorfor dette produkt

 • Værdien af Philharmoniker-sølvmønten følger prisen på sølv. Værdien af Philharmoniker-sølvmønter afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, og prisen er derfor fast knyttet til den til enhver tid gældende pris på sølv.
 • Prisen på Philharmoniker-sølvmønten stiger med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et fremragende investeringsgode i perioder med høj inflation, idet værdien af sølvet er steget hurtigere end værdien af de fleste andre investeringsgoder.
 • Philharmoniker-sølvmønten sælges med meget lav avance. Som partner til Münze Österreich kan vi sælge Philharmoniker-sølvmønten med en meget lav avance og derfor til en fordelagtig pris for dig som kunde.
 • Philharmoniker-sølvmønten er likvid og internationalt anerkendt. Selvom den kun har været i produktion siden 2008, har Philharmoniker-sølvmønten vist sig at være et hit blandt investorerne, hvilket har ført til en årlig prægning af mere end 11 millioner 1 ounce mønter. Dens popularitet kan derfor sammenlignes med andre populære sølvmønter som American Silver Eagle og Canadian Silver Maple.
 • Philharmoniker-sølvmønten er .999 finsølv. Philharmoniker-sølvmønten er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Philharmoniker-sølvmønten er det samme som opsparing. Det historisk lave prisniveau for sølv sammenlignet med guld gør det til en ideel investering for dem, som ønsker at investere mindre beløb såvel som for dem, som mener, at de får mere ædelmetal for deres penge, og venter en stærkere fremgang i prisen på sølv sammenlignet med prisen på guld.

Køb sølvprodukter

Værdien af sølv er steget i årenes løb, hvilket gør det godt til at opbevare eller øge din købekraft.

 • Produkt værdi (1pc)
  324,25 DKK
 • Tilbagekøbspris
  208,48 DKK
 • Din risiko nu
  115,77 DKK

Fakta: Prisen på sølv i DKK er steget 79.54% gennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 79,00 DKK/oz og højeste pris var 211,25 DKK/oz. Nuværende markedspris er 202,47 DKK/oz

Historie

I 2008 blev der præget næsten 8 millioner eksemplarer af Philharmoniker-sølvmønten

Philharmoniker-sølvmønten blev introduceret mens den internationale finanskrise var på sit højeste i 2008. Investorerne var på udkig efter nye, hårde investeringsgoder og usikkerheden viste sig at være en ideel baggrund for, at Münze Österreich kunne præsentere sin nye skabelse. Philharmoniker-sølvmønten blev ekstremt godt modtaget blandt investorerne, som alene i løbet af det første år købte 7.777.300 1 ounce-mønter, hvilket svarer til intet mindre end 242 tons sølv. Philharmoniker-sølvmønten er i bund og grund en kopi af Philharmoniker-guldmønten og den adskiller sig kun fra den anden ved at indeholde sølv i stedet for guld, have en mindre nominel værdi, være tykkere og ved det, at møntranden er poleret i stedet for riflet. Philharmoniker-sølvmønten er Münze Österreichs første mønt, som er gyldigt betalingsmiddel og fremstillet af .999 finsølv, der fokuserer på en kulturelt symbol, som de fleste mennesker kan relatere til, nemlig musik. Mange verdensberømte komponister og musikere, som f.eks. Mozart, Beethoven og Strauss-familien for blot at nævne nogle få, har bidraget til at gøre Østrig og særligt landets hovedstad Wien berømt for dets operaer og symfonier. Deres arbejder inden for den klassiske musik er udødeliggjort i Philharmoniker-sølvmønten, hvilket gør denne til et must for investorer, som har en forkærlighed for lyden af det pure sølv.

1 ounce Philharmoniker-sølvmønten symboliserer klassisk musik

Philharmoniker-sølvmønten er opkaldt efter det verdenskendte symfoniorkester, Wiener Philharmoniker. Orkestret blev grundlagt i 1842 af en gruppe borgere, der mente, at Wien manglede et professionelt organiseret orkester. Orkestret blev grundlagt som en selvstyrende organisation, som blev ledet af en administrativ komité, der var demokratisk valgt af orkestrets musikere. De professionelle musikere, som udgjorde ensemblet, blev udelukkende valgt blandt medlemmerne af Wiener Staatsoper, hvor de skulle have spillet i mindst tre år for overhovedet at komme på tale som medlemmer i filharmonikerne. Denne restriktive rekrutteringsproces er uændret den dag i dag, hvilket sikrer det allerbedste kunstneriske niveau hos hver enkelt medlem af Wienerfilharmonikerne. Wienerfilharmonikerne er i dag mest kendt for sine traditionelle nytårskoncerter, hvor orkestret fremfører nostalgiske stykke af store, gamle komponister. Disse koncerter er blevet så populære, at de bliver udsendt i mere end 90 forskellige lande og dermed sender Wienerfilharmonikerne et budskab om glæde og optimisme for det nye år via deres musik.

1 ounce Philharmoniker-sølvmønten er produceret af Münze Österreich

Münze Österreich, et datterselskab af Østrigs centralbank er en mønt med verdensry, som har rødder tilbage til 1100-tallet. Møntens historie begynder i 1194, hvor Richard Løvehjerte betalte 12 tons sølv for at sikre sin frigivelse fra fangenskabet hos hertug Leopold 5. af Østrig. Hertugen brugte senere sølvet til at præge sølvmønter med og dermed lagde han grundstenen til Münze Österreich. I løbet af dens lange og glorværdige historie har Münze Österreich produceret mange af Europas mest berømte og mest anvendte mønter, herunder guldkroner, floriner, dukater og sølvmønter som Maria Theresia-taleren. Mange af guldmønterne, som blev præget af mønten i Wien, blev brugt i udstrakt grad inden for handel i det østrig-ungarske kejserrige, mens sølvtaleren blev en af de mest prægede og mest anvendte sølvmønter i verdenshandlen mellem 1750 og 1950’erne. I dag er mønten i Wien mest kendt for at producere Europas mest efterspurgte investeringsmønter, de østrigske Philharmoniker-mønter, der sommetider kaldes Wiener Philharmoniker-mønterne, i guld og sølv.

Munze Österreich

Münze Österreich, et datterselskab af Østrigs centralbank, er en mønt med verdensry, som har rødder tilbage til 1100-tallet. Møntens historie begynder i 1194, hvor Richard Løvehjerte betalte 12 tons sølv for at sikre sin frigivelse fra fangenskabet hos hertug Leopold 5. af Østrig. Hertugen brugte senere sølvet til at præge sølvmønter med og dermed lagde han grundstenen til Münze Österreich. I løbet af dens lange og glorværdige historie har Münze Österreich produceret mange af Europas mest berømte og mest anvendte mønter, herunder guldkroner, floriner, dukater og sølvmønter som Maria Theresia-taleren. Mange af guldmønterne, som blev præget af mønten i Wien, blev brugt i udstrakt grad inden for handel i det østrig-ungarske kejserrige, mens sølvtaleren blev en af de mest prægede og mest anvendte sølvmønter i verdenshandlen mellem 1750 og 1950’erne. I dag er mønten i Wien mest kendt for at producere Europas mest efterspurgte investeringsmønter, de østrigske Philharmoniker-mønter, der sommetider kaldes Wiener Philharmoniker-mønterne, i guld og sølv.

Produktvægt i gram
31.13461
Sølv vægt i gram
31.10347
Renhed
999
Sølv vægt i troy ounces
1
Diameter
37
Tykkelse
-
Beskrivelse af pålydende værdi
1.5 EUR
Producent
Austrian Mint, Østrig

Forside

Forsiden viser orglet i koncertsalen i Musikverein i Wien. Musikverein er hjemsted for Wienerfilharmonikerne og betragtes som en af verdens bedste koncertsale med hensyn til akustik og er i øvrigt tegnet af den danske arkitekt Theophilus Hansen. Over orglet ses teksten “REPUBLIK ÖSTERREICH”. Under orglet ses teksten “1 UNZE FEINSILBER”, samt møntens renhed, prægningsår og den nominelle værdi, som er 1,5 EUR.

Bagside

Bagsiden viser en lang række musikinstrumenter, herunder en kontrabas, fire celloer, en fagot, en harpe og et valdhorn. Oven over ses teksten “WIENER PHILHARMONIKER” og mellem hovedteksten og instrumenterne ses en mindre tekst, “silber”.

Emballage

Hver mønt er individuelt pakket i en hårdfør plastik kapsel. Ved køb af 20 stk, kan mønterne fås i tilhørende originale møntrør. Ved køb i større omfang har vi oprindelige forseglede kasser fra Det Østrigske Mønteri, hvilket indeholder 25 møntrør af 20 mønter hver (500 mønter i alt).

Afhentning i Tavex butik

Du kan vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.

Levering via UPS

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling hurtigst muligt (normalt indenfor 24 timer) og du modtager et trackingnummer fra UPS. UPS` leveringstid er ca. 1-3 hverdage.

For at sikre, at vores kunder personligt modtager og kvitterer for modtagelsen af de afsendte varer, sendes bestillinger som værdipakke via UPS med omdeling, hvor underskrift er påkrævet. UPS forsøger levering af tre gange. Har man ikke været hjemme til modtagelse af pakken efter de 3 forsøg, returneres pakken til Tavex. Du kan følge din pakke via dit Trackingnummer her.

I visse tilfælde er det muligt at bestille afhentning af din pakke ved et UPS udleveringssted, dette kræver særlig aftale med Tavex. Vi gør opmærksom på, at udleveringssted kan bede om fremvisning af ID ved afhentning af pakker.

Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes med omdeling, og at du derfor være hjemme og underskrive for modtagelse – Kontakt os hvis du ønsker at få sendt din pakke til et UPS udleveringssted.

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med UPS og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via UPS hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsendelsesomkostninger

Tavex tilbyder fri fragt ved køb over 8.500 DKK(ekskl. moms.)

 

0 – 8.500 DKK ekskl. moms 123,75 DKK
8.501 – 1.000.000 DKK ekskl. moms Fri Fragt
1.000.000+ DKK ekskl. moms Kontakt os

 

Overstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusiv Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolgt, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

OBS: Ved levering med UPS og afhentning i vores butik skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

 • Fri fragt ved køb over 8.500 DKK
 • Stort lager
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

Stort antal på lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde dig hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Afhentning samme dag

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider (8-20) for at få gratis konsultation eller lær mere om et specifikt produkt. Hvis du køber online, kan du afhente produkterne samme dag, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 år på markedet samt ved at have store mængder, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Produkt ikke på lager

Dette produkt er ikke på lager og du kan forbestille det nu.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om at investere sikkert og få værdifuld markedsindsigt.