Opret ny alarm

Book en gratis konsultation

Vælg din foretrukne Tavex konsulent og kontakt os direkte i 9 lande. Du kan også kontakte kundesupport hos tavex@tavex.dk eller +45 33 11 15 10

 

Spørg din personlige rådgiver

Simon V. M. Pedersen


AFHENTNING: Kan jeg få en anden til at betale for min bestilling?

Betaler og modtager skal være samme person. Det er muligt at udarbejde en fuldmagt, så en ven, et familiemedlem eller en bekendt, kan afhente ordren fremfor betaleren.

Kontakt os venligst på forhånd, hvis denne løsning ønskes.

Telefon: 3311 1510

Email: tavex@tavex.dk

AFLYS BESTILLING: Kan jeg aflyse min bestilling?

Din bestilling/tilbud vil automatisk blive anulleret hvis din betalingen ikke gennemføres inden for 24 time efter, at du har afgivet din bestilling. Hvis du ønsker at aflyse din bestilling bedes du venligst kontakte os på +45 3311 1510 eller via tavex@tavex.dk.

BETALING: Kan jeg købe guld eller sølv fra Tavex pr. efterkrav?

Hos Tavex kan man kun købe produkter til den nuværende kurs. Vi skal modtage betalingen før vi har mulighed for at udlevere/sende din order.
Vi tilbyder tre forskellige betalingsmetoder, som du kan benytte:
1. Kontant betaling op til 19.999 kr.
2. Bankoverførsel via. Trustly.
3.Kortbetaling enten via Visa eller MasterCard.

Du kan læse mere her

 

Betalingsmuligheder

Som kunde hos Tavex kan du enten købe guld eller sølv ved at sende en bestilling via vores webshop eller besøge vores butik. Bemærk venligst, at personen, som har betalt for bestillingen og personen, der skal afhente varerne skal være samme person. Dette gælder for både køb via vores webshop og i vores butik. Læs mere om dette her.

Betaling af online bestillinger

Hos Tavex kan du betale for dine online bestillinger via bankoverførsel, VISA/Mastercard eller kontant (Bemærk, at du kun kan betale kontant op til DKK 19.999).

Når du har placeret en bestilling via Tavex’s webshop vil du automatisk modtage en faktura indeholdende vores betalingsoplysninger.

Betaling via bankoverførsel

Når du laver en bankoverførsel til Tavex skal betalingen sendes til bankkontoen angivet på din ordre:

Henvis venligst til dit ordrenummer, når du foretager overførsel af betaling.

  • Overførselstid: Overførslen skal ske som en straksoverførsel. Hvis dette ikke er muligt, så kontakt os venligst på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.
  • Beløbsgrænser og gebyrer: Der er intet minimum- eller maksimumsbeløb i forbindelse med overførsel af betaling til Tavex via bankoverførsel.
  • Betaling i anden valuta Hvis du vil betale din faktura med EUR, USD, SEK eller NOK, så kontakt os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Betaling med VISA/Mastercard

I vores netbutik kan du betale med VISA og Mastercard. Det sker, at disse kort har en beløbsgrænse, hvilket gør, at vi bliver blokeret i at trække penge fra dit kort.

Betaling i vores butikker

Du kan betale kontant og med VISA/Mastercard i vores butikker.

  • Kontant: Du kan betale kontant op til DKK 19.999 i vores butikker for guld og sølv. Valutahandel og pengeoverførsler kan godt foregå over DKK 50.000 kontant, der vil dog være krav om dokumentation.
  • Udenlandsk valuta: Det er muligt at betale med med udenlandsk valuta i vores butik, bemærk dog, at det er påkrævet, at vi veksler udenlandsk valuta til danske kroner i forbindelse med køb af guld og sølv. Kontakt os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk for at høre mere.
  • Betalingskort: Du skal fremvise gyldigt billed-ID ved betaling med VISA/Mastercard for over DKK 4.000.

Dokumentation og antihvidvask

Hvis du foretager bestillinger af guld og sølv til en værdi som overstiger DKK 100.000, skal vi i medfør af ‘Lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme’ (hvidvaskloven) anmode om gyldigt billed-ID samt dokumentation for betalingens oprindelse.

DET PRAKTISKE: Jeg har glemt at skrive mit fakturanummer som reference da jeg overførte betaling til Tavex. Hvad gør jeg?

Alle fakturaer har et unikt beløb og det er derfor som regel ikke noget problem at matche din betaling med din bestilling. Vi anbefaler dog, at kontakter os på +45 3311 1510 eller på tavex@tavex.dk.

En konsultation er helt uden besvær

Vælg konsulent

Du kan vælge din foretrukne konsulent eller blot lade os vælge den mest oplagte konsulent på det valgte tidspunkt.

Vælg tidspunkt

Vi ønsker at gøre det mest praktisk for dig, blot vælg det tidspunkt du kunne tænke dig at have konsultationen.

Få gratis konsultation

Viden gør en stor forskel i den finansielle verden. Vi er her for at dele vores viden og erfaringer med dig.