Opret ny alarm

Book en gratis konsultation

Vælg din foretrukne Tavex konsulent og kontakt os direkte i 8 lande. Du kan også kontakte kundesupport hos tavex@tavex.dk eller +45 33 11 15 10

 

Spørg din personlige rådgiver

Wesley Valdez


AFHENTNING: Kan jeg få en anden til at betale for min bestilling?

Kunden, personen som betaler for varen og modtageren skal være samme person hvis du betaler via bankoverførsel eller med Dankort. Tavex guldpriser og sølvpriser er de bedste i Danmark og sælges med en gennemskuelig prisgaranti.

AFLYS BESTILLING: Kan jeg aflyse min bestilling?

Din bestilling vil automatisk blive slettet hvis din betalingen ikke gennemføres inden for 1 time efter at du har afgivet din bestilling. Hvis du ønsker at aflyse din bestilling bedes du venligst kontakte os på +45 3311 1510 eller via tavex@tavex.dk.

BETALING: Kan jeg købe guld eller sølv fra Tavex pr. efterkrav?

Du kan kun købe guld og sølv os Tavex via kontant betaling, bankoverførsel eller med Dankort.

Betalingsmuligheder

Som kunde hos Tavex kan du enten købe guld eller sølv ved at sende en bestilling via vores webshop eller besøge en af vore butikker. Bemærk venligst, at personen som har betalt for bestillingen og personen som skal afhente varerne skal være samme person. Dette gælder for både køb via vores webshop og i vores butik.

Betaling af online bestillinger

Hos Tavex kan du betale for dine on-line bestillinger via bankoverførsel, Dankort (op til DKK 50.000) eller kontant (op til DKK 50.000).

Når du har placeret en bestilling via Tavex’s webshop vil du automatisk modtage en faktura indeholdende vores betalingsoplysninger

Betaling via bankoverførsel

Når du laver en bankoverførsel til Tavex skal betalingen sendes til følgende bankkonto:

Danske Bank –
Registreringsnummer: 3409
Kontonummer: 11657265
Henvis venligt til dit ordrenr. når du foretager overførsel af betaling.

  • Overførselstid: Overførsel af din betaling kan tage 1-3 hverdage afhængig af din bank.
  • Beløbsgrænser og gebyrer: Der er intet minimum eller maksimumsbeløb i forbindelse med overførsel af betaling til Tavex via bankoverførsel.
  • Betaling i anden valuta Hvis du vil betale din faktura med EUR, USD, SEK eller NOK, så kontakt os på +45 3311 1510.

Betaling med kreditkort/Dankort 

I vores netbutik kan du betale med Dankort op til DKK 50.000. Når du betaler med Dankort trækkes pengene tidligst fra din konto, når din bestilling afsendes.

Ved bestillinger for større beløb, kan det af hensyn til forhindring af Dankortsvindel være nødvendigt at du skal fremsende kopi af ID og forsiden af dit Dankort.

Betaling i vores butikker

Du kan betale kontant og med Dankort i vores butikker.

  • Kontant: Du kan betale kontant op til DKK 50.000 i vores butikker.
  • Udenlandsk valuta: Det er muligt at betale med med udenlandsk valuta i vores butik, bemærk dog, at det er påkrævet, at vi veksler udenlandsk valuta til danske kroner i forbindelse med køb af guld og sølv. Kontakt os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk for at høre mere.
  • Kreditkort/Dankort: Du kan betale med Dankort i vores butikker op til DKK 10.000. Bemærk, at du skal fremvise gyldigt billede-ID ved betaling med Dankort for over DKK 4.000.

Dokumentation og antihvidvask

Hvis du foretager bestillinger af guld og sølv til en værdi som overstiger DKK 100.000, skal vi i medfør af hvidvaskningsloven anmode om gyldigt billede-ID samt dokumentation for betalingens oprindelse.

DET PRAKTISKE: Jeg har glemt at skrive mit fakturanummer som reference da jeg overførte betaling til Tavex. Hvad gør jeg?

Alle fakturaer har et unikt beløb og det er derfor som regel ikke noget problem at matche din betaling med din bestilling. Vi anbefaler dog, at kontakter os på +45 3311 1510 eller på tavex@tavex.dk.

En konsultation er helt uden besvær

Vælg konsulent

Du kan vælge din foretrukne konsulent eller blot lade os vælge den mest oplagte konsulent på det valgte tidspunkt.

Vælg tidspunkt

Vi ønsker at gøre det mest praktisk for dig, blot vælg det tidspunkt du kunne tænke dig at have konsultationen.

Få gratis konsultation

Viden gør en stor forskel i den finansielle verden. Vi er her for at dele vores viden og erfaringer med dig.