Opret ny alarm

Opdag trends og hold dig opdateret på verdensmarkedernes priser på guld og sølv. Tavex diagrammer gør det muligt for dig at analysere markedet og hjælper dig med at træffe fornuftige beslutninger. Opret dine personlige diagrammer og vær konstant opdateret med prisudviklingen.

Priser opdateret 24 sekunder siden
Guld
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Sølv
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Opret Tavex ID
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.


Populære spørgsmål

Kontant hævning
Kontant hævning
Hos Tavex er det muligt at lave en kontant hævning af større beløb, end i de fleste bank automater.
Betalingen sker på beløbet og du vil herefter få dine penge udbetalt.
Hos Tavex kan du hæve fra 100 – 50.000 kr. uden problemer. Det eneste der sætter grænsen er dit kort.
Beløbsgrænsen bestemmes af din kortudbyder / bank.
Hvis ikke er i tvivl om hvad din grænse ligger på kan du altid ringe til din bank, ellers har vi lidt erfaring fra tidligere transaktioner.
Når du spørger din bank, skal du hører om din grænse, som hvis du handlede i udlandet.

Typiske beløbsgrænser:

Visa Dankort: maks 25.000 kr.
Mastercard alm / debit: 30.000 kr.
Mastercard Guld el. Platin: ubegrænset 50.000 kr.+
Lunarway: 20.000 – 50.000 kr.

Hvad skal du have med?

Hos Tavex behøver du ikke at bestille i forvejen eller at informere os om at du kommer. Du skal bare møde op i vores butik m. Kort og gyldigt billede ID indenfor vores åbningstider:
Man-Lørdag: 09-19:00
Søndag: Lukket
Tavex udbetaler med det samme når betalingen er gennemført.

Vi forbeholder os retten til at bede om yderligere dokumentation.

Gebyr:
Vi tager et gebyrer for vores service:
0-1000 kr: 35 kr.
1001-50000 kr: 3%
Ved 50.000 kr. + bedes du venligst kontante os.
Så står du og mangler kontanter til at købe en brugt bil, en større gave til konfimation eller kan du godt lide at have din opsarring i kontant, kan vi hos Tavex hjælpe dig med den kontante hævning. Så det er muligt at hæve mange kontanter eller et større kontant beløb i dagens Danmark.
Mit produkt er beskadiget. Kan jeg stadig sælge det?

Da Tavex både agerer som køber og sælger, har vi et kvalitetskrav ved tilbagekøb af produkter. Vi ønsker kun at sælge produkter til vores kunder som er i god stand. Derfor forbeholder Tavex altid retten til at nægte køb af produkter til den angivede købspris i vores webshop.

Det skal dog påpeges, at Tavex køber alle beskadigedet produkter hvor der er indhold af guld eller sølv, men det vil være til en ædelmetallets skrotpris fremfor produktpris.

For at undgå at dine produkter bliver beskadiget anbefaler vi, at man beholder sine mønter i de medfølgende plastikkapsler, og at man ikke bryder barrernes emballage.

Sådan sælger du dit guld og sølv

Investeringsguld

Klik her hvis du er i tvivl om hvad investeringsguld er.

Du kan blot henvende dig i vores butik i København og sælge dine genstande. Klik her for at se vores åbningstider. Ved salg i vores butik kan du få udbetalt kontant (op til DKK 50.000) eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel tages et standardgebyr på DKK 100. Når betaling foregår via bankoverførsel skal gyldigt billed-ID (pas, EU/EØS kørekort, EU/EØS opholdstilladelse) medbringes. Ved salg af store mængder (for ca. DKK 200.000 og mere) anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, så vi kan aftale tidspunkt.

Tavex forbeholder sig retten til at teste guldet på den måde, vi finder nødvendig før produktet endeligt bliver købt. Dette kan være f. eks. at klippe en guldbarre over for at tjekke dens indhold eller at veje, måle og lytte til en mønt.

Send investeringsguld til Tavex

Du kan sende investeringsguld til os via PostNord. Følg disse instrukser.

Sølv og skrotguld (smykker, bestik, tandguld mm.)

Hvad skal du medbringe og hvordan foregår det?

  1. Du skal medbringe gyldigt billed-ID (pas, EU/EØS kørekort, EU/EØS opholdstilladelse) og gerne sammen med dit sundhedskort (sygesikringsbevis).
  2. Vi kan udbetalte kontant (op til 50.000 kr.). Ved 50.000 kr. + sker udbetaling via bankoverførsel. Her tages et standardgebyr på DKK 100.
  3. Ved salg af større mængder (mere end 20 genstande eller for mere end 50.000 kr.) bedes du venligst kontakte os på forhånd.
  4. Tavex forbeholder sig retten til at teste guldet på den måde, vi finder nødvendig før produktet endeligt bliver købt. F.eks. kan der være behov for at klippe massive guldkæder over for at teste indholdet.
  5. Alle ædelmetaller som købes hos Tavex Bliver testet m. Syre. Det tager typisk 20 sekunder – 1 minut at teste en alm. guldring el. en gaffel af sølv. Tykke kæder, kander eller andet hvor metallet kan være hul, skal klippes op og tager derfor lidt længere tid at teste.
  6. Vi køber ikke sten, brillianter, diamanter, rubiner eller ligende. Du er dog mere end velkommen til at få dem med igen i en lille pose. Nogle sten kan dog ikke undgå at gå i stykker, så det bedes der venligst tages forbehold for.

Bemærk! Disse vilkår gør sig også gældende for salg af investeringssølv (barrer og mønter med renhed på .999)

Du skal henvende dig i vores butik i København, hvis du vil sælge skrotguld og -sølv. Du kan ikke sende dine genstande med post. Klik her for at se vores åbningstider.

Klik her for at se de aktuelle priser

Guld som karakter som købes:
Vi køber alt guld, med eller uden stempel.

8 karat / stemplet 333:

9 Karat / stemplet 375:

14 karat / stemplet 585:

18 karat / stemplet 750:

21 karat / stemplet 875:

22 karat / stemplet 916/917: (Dubai guld, Thaiguld og Pakistansk/indisk guld)

Rødguld og hvidguld købes også.

Sølv i rendhed som købes:
Vi køber alt sølv, med eller uden stempel.
500 / ingen stempel
800 / stemplet 800 el. 800s
830 / stemplet 830(s) el. 3 tårne (tretårnet sølv)
925 / Stemplet 925(s) el. Sterling

 

Læs alt

Send til email