Opret ny alarm

Opdag trends og hold dig opdateret på verdensmarkedernes priser på guld og sølv. Tavex diagrammer gør det muligt for dig at analysere markedet og hjælper dig med at træffe fornuftige beslutninger. Opret dine personlige diagrammer og vær konstant opdateret med prisudviklingen.

Priser opdateret 58 sekunder siden
Guld
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Sølv
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Opret Tavex ID
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.


Populære spørgsmål

Mit produkt er beskadiget. Kan jeg stadig sælge det?

Da Tavex både agerer som køber og sælger, har vi et kvalitetskrav ved tilbagekøb af produkter, da vi ønsker at sælge vores kunder et produkt i forsvarlig tilstand. Derfor forbeholder Tavex altid retten til at nægte køb af produkter til den angivede købspris i vores webshop.

Det skal dog påpeges, at Tavex stadig køber beskadigede produkter af guld/sølv, men det vil være til en skrotpris fremfor en produktpris.

For at undgå at dine produkter bliver beskadiget anbefaler vi, at man beholder sine mønter i de medfølgende plastikkapsler, og at man ikke bryder barrernes emballage.

Sådan sælger du guld og sølv

Investeringsguld

Klik her hvis du er i tvivl om hvad investeringsguld er.

Du kan blot henvende dig i vores butik i København og sælge dine genstande. Klik her for at se vores åbningstider. Ved salg i vores butik kan du få udbetalt kontant (op til DKK 50.000) eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel tages et standardgebyr på DKK 100. Når betaling foregår via bankoverførsel skal gyldigt billed-ID (pas, EU/EØS kørekort, EU/EØS opholdstilladelse) medbringes. Ved salg af store mængder (for ca. DKK 200.000 og mere) anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, så vi kan aftale tidspunkt.

Tavex forbeholder sig retten til at teste guldet på den måde, vi finder nødvendig før produktet endeligt bliver købt. Dette kan være f. eks. at klippe en guldbarre over for at tjekke dens indhold eller at veje, måle og lytte til en mønt.

Send investeringsguld til Tavex

Du kan sende investeringsguld til os via PostNord. Følg disse instrukser.

Sølv og skrotguld (smykker, bestik, tandguld mm.)

Du skal henvende dig i vores butik i København, hvis du vil sælge skrotguld og -sølv. Du kan ikke sende dine genstande med post. Klik her for at se vores åbningstider. Husk at medbringe gyldigt billed-ID (pas, EU/EØS kørekort, EU/EØS opholdstilladelse) samt sundhedskort (sygesikringsbevis). Vi kan udbetalte kontant (op til DKK 50.000). Ved DKK 50.000 eller over sker udbetaling via bankoverførsel. Her tages et standardgebyr på DKK 100. Ved salg af store mængder (mere end 20 genstande eller for mere end DKK 50.000) anbefaler vi, at du kontakter os på forhånd, så vi kan aftale et tidspunkt.

Tavex forbeholder sig retten til at teste guldet på den måde, vi finder nødvendig før produktet endeligt bliver købt. F. eks. kan der være behov for at klippe massive guldkæder over for at teste indholdet.

Bemærk! Disse vilkår gør sig også gældende for salg af investeringssølv (barrer og mønter med renhed på .999)

Skal jeg betale gebyr når jeg veksler valuta hos Tavex?

Der er intet gebyr når du køber udenlandsk valuta hos Tavex. Når du sælger udenlandsk valuta til Tavex er der et gebyr på DKK 35.

Læs alt

Send til email