Opret ny alarm

Opdag trends og hold dig opdateret på verdensmarkedernes priser på guld og sølv. Tavex diagrammer gør det muligt for dig at analysere markedet og hjælper dig med at træffe fornuftige beslutninger. Opret dine personlige diagrammer og vær konstant opdateret med prisudviklingen.

Priser opdateret 5 sekunder siden
Guld
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Sølv
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få gratis forsendelse, en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Opret Tavex ID
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få gratis forsendelse, en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.


Populære spørgsmål

HVORFOR bør du købe investeringsguld og sølv?

I dag har vi en økonomisk situation, hvor den økonomiske vækst er svag og med flere usikkerhedsmomenter. Derfor taler flere ting for, at interessen for guld er større.

At investere i guld kan være som at tegne en forsikring mod kriser, da guld bevæger sig anderledes end obligationer og aktier.

Det absolutte afkast er ikke interessant, men med en investering i guld kan man sige, at man måske kan vinde det på karrusellerne, som man taber på gyngerne.

Se jyske.tv’s indslag om guld og lær mere om metallet her: http://jyskeinvest.tv/faktor-guld-som-investering

 

Køb investeringsguld og sølv

HVAD betyder “spot”, “bid” & “ask”, “spread” og “præmie”?

The spot (på dansk: “spotprisen”) er den nuværende markedspris på guld som fastsættes på baggrund af faktorer såsom udbud og efterspørgsel i det globale finansielle markeder. Spotprisen angives i 1 troy ounce (oz) på 0.999 finguld eller sølv.

The bid (på dansk: “køb”) er den pris som markedsaktører, såsom Tavex, er villige til at købe guld eller sølv for.

The ask (på dansk “sælg”) er prisen som markedsaktører, såsom Tavex, er villig til at sælge guld eller sølv for.

The spread er forskellen mellem “ask” og “bid” prisen. For eksempel hvis “bid” for en 1 ounce guld Philharmonika er €1.000 og “ask” er €1.040, så er “bid-ask spread” €40. Et lav bid-ask spread er ofte en god indikator på høj omsættlighed. Produkter med høj omsættelighed, såsom Philharmonika mønten vil have et lavere bid-ask spread sammenlignet med andre knapt så kendte mønter, hvilket betyder, at du som investor sparer penge når du handler dine mønter eller barrer.

Alle produkter som Tavex udbyder, sælges med en premium (på dansk: præmie/avance). Præmien tillægges for bla. at dække produktions- og distributionsomkostninger. Premien udregnes ved at trække spotprisen fra prisen på produktet. Eksempelvis hvis den nuværende spotpris på guld er €1.020 og hvis Tavex sælger en 1 oz. guld Philharmonika for €1.070 så er præmien €50.

DET PRAKTISKE: Jeg har glemt at skrive mit fakturanummer som reference da jeg overførte betaling til Tavex. Hvad gør jeg?

Alle fakturaer har et unikt beløb og det er derfor som regel ikke noget problem at matche din betaling med din bestilling. Vi anbefaler dog, at kontakter os på +45 3311 1510 eller på tavex@tavex.dk.

Læs alt

Send til email