Opret ny alarm

Hold dig opdateret på de seneste guldpriser og sølvpriser. Hos Tavex forstår vi, hvor vigtigt det er at have de rette oplysninger, når du enten overvejer at investere i ædle metaller som guld og sølv eller ønsker at sælge gammelt guld eller sølv, som du måske har liggende i skuffen. Her på siden kan du følge live diagrammer, der viser udviklingen af guld- og sølvpriserne.

Priser opdateret 36 sekunder siden
Guld
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Sølv
Åben: -
Luk: -
Lav: -
Høj: -
Nuværende pris %
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få gratis forsendelse, en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Opret Tavex ID
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få gratis forsendelse, en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Tavex ID

Nyd luksuriøse markedsværktøjer

Min profil
Tavex ID

Nyd luksuriøse markedsværktøjer


Hold dig opdateret med live guldpriser og sølvpriser

På vores hjemmeside kan du nemt følge udviklingen af guld- og sølvpriserne i realtid. Vores diagrammer viser de seneste prisændringer og udviklingen over tid, så du kan holde øje med, hvordan markedet udvikler sig. Uanset om du er helt ny inden for investering eller allerede har erfaring med guld og sølv, er vores live diagrammer et fantastisk redskab til at forstå, hvad der foregår på markedet.

Tavex – Din partner inden for guld- og sølvinvestering

Som førende forhandler af guldbarrer og guldmønter i Danmark og Norden er Tavex stedet, hvor din interesse for ædle metaller møder ekspertisen inden for investering. Her får du ikke blot adgang til live prisinformation, men også muligheden for at investere i guld og sølv gennem vores webshop. Uanset om du foretrækker at handle online 24/7 eller besøge vores butik, får du adgang til produkter af høj kvalitet og pålidelig service.

Vi køber dit gamle guld og sølv – Online eller i butikken

Hos Tavex hjælper vi dig ikke kun med køb og investering, men også med at sælge dit gamle guld og sølv. Vores eksperter står klar til at vurdere dine gamle smykker, halskæder, ringe, sølvbestik eller andre genstande og tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Uanset om du har gammelt skrotguld eller sølv liggende, så garanterer vi en professionel og hurtig proces, der sikrer, at du får mest muligt ud af dine ædelmetaller.

Besøg os i butikken med dit skrotguld og sølv

Når det kommer til at sælge skrotguld og sølv, skal du blot besøge vores butik. Vores eksperter står klar til at modtage dine varer, vurdere dem og give dig den bedste pris. Vi ønsker at gøre hele processen nem og gennemsigtig for dig, så du kan føle dig tryg ved at vælge Tavex som din samarbejdspartner inden for ædle metaller.

Send til email