Opret ny alarm

Bliv en del af Tavex-familien

Drømmer du om en karriere, hvor du beskæftiger dig med nogle af finansverdenens mest spændende produkter? Hos Tavex handler vi med investeringsmetaller, såsom guld og sølv, og arbejder desuden også med valutahandel. Vores medarbejdere er karakteriseret ved højt engagement, skarphed og et utroligt drive. Hvis du kan se dig selv blive en del af vores dynamiske team, så husk at tjekke ind på denne side løbende for at få information om ledige stillinger.


Hvorfor arbejde hos Tavex?

Positiv atmosfære

Hos Tavex bliver du en del af et team med unge og energiske kolleger. Vi lægger stor vægt på stærke relationer, da vi tror på, at vi yder bedst, når vi trives. Vores kolleger er altid støttende, venlige og klar til at hjælpe.

En unik oplevelse

Hos Tavex arbejder vi med ædelmetaller og valutaer fra global skala. Vi tilhører Nordeuropas største og hurtigst voksende koncern inden for handel med guld, sølv og valuta.

En ambitiøs virksomhed

Vi stræber efter at være markedsledende, og vi investerer i vores teams potentiale for at vi sammen kan nå nye højder.

Teamet bag Tavex

Vi er en dynamisk og unik gruppe, der sætter pris på hinandens selskab. At føle sig integreret i Tavex-familien er essentielt for os, og vi afholder ofte sociale begivenheder og aktiviteter for at nære vores fællesskabsfølelse.

Gensidig respekt

Alle stemmer er vigtige hos Tavex, og hver medarbejder værdsættes for deres unikke bidrag. Her oplever du en kultur, hvor forskellighed fejres, og alle behandles med respekt.

Arbejdspladsen

Tavex råder over en butik beliggende ved Københavns Hovedbanegård samt et kontor i hjertet af København. Arbejdsdagene byder på alsidige opgaver, og to dage er sjældent ens. Begge steder er udstyret med alt det nødvendige for at sikre et komfortabelt arbejdsmiljø.

Tavex er en global arbejdsplads

Tavex tilbyder en global arbejdsplads med dynamiske udfordringer. Som medarbejder kan du forvente en spændende og travl hverdag. Tavex, Nordens største distributør af investeringsguld, sølv og valuta, er repræsenteret gennem 32 butikker i hele 12 forskellige lande. Dette giver dig mulighed for at blive en del af et internationalt team og deltage i en blomstrende virksomhed, der opererer på tværs af grænser. Her vil du få chancen for at arbejde med førsteklasses finansielle produkter og bidrage til vores fortsatte vækst og succes.

Åbne stillinger

Der er ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt.