Opret ny alarm

Bliv en del af Tavex-familien

Er du interesseret i at arbejde med nogle af de mest eftertragtede finansielle produkter og tjenester i verden? Hos Tavex er vi specialiserede i handel med investeringsmetaller, herunder investeringsguld, investeringssølv og valuta. Vores team består af dedikerede, intelligente og energiske individer, der er drevet af en fælles passion. Hvis du ønsker at være en del af vores hold, så hold øje med denne side for opdateringer om nye stillinger.


Hvordan er det at være en del af Tavex?

Positiv atmosfære

Du kommer til at arbejde blandt unge og muntre mennesker. Hos Tavex værdsætter vi gode relationer, fordi vi kun er i stand til at yde vores bedste, når vi selv har det godt. Kollegerne er gode, venlige og vil støtte dig.

En unik oplevelse

Hos Tavex har du mulighed for at arbejde med ædelmetaller og valutaer fra hele verden. Vi er en del af den største koncern i Nordeuropa, med den hurtigste udvikling inden for handel med guld, sølv og valuta.

En ambitiøs virksomhed

Vores mål er at være de bedste på markedet, og vi investerer gerne i vores teams potentiale, så vi kan vokse sammen.

Tavex team

Vi er et ungt unikt team, der værdsætter hinanden. Det er meget vigtigt for os, at alle føler sig som en del af Tavex-teamet, og vi har regelmæssige sjove aktiviteter og arrangementer for at styrke teamånden.

God løn

Hos Tavex garanterer vi en god løn i forhold til tilsvarende stillinger i branchen. Løn er individuel og vi tager hensyn til erfaring og viden, som de tilfører organisationen.

Arbejdspladsen

Tavex har fysisk butik på Københavns Hovebanegård samt kontor i Indre København. Opgaverne er varierede og ingen dage er ens. Kontorerne er forsynet med alt, hvad der kan være nødvendigt for at kunne udføre arbejdet komfortabelt.

Tavex er en global arbejdsplads

Tavex tilbyder en global arbejdsplads med dynamiske udfordringer. Som medarbejder kan du forvente en spændende og travl hverdag. Tavex, Nordens største distributør af investeringsguld, sølv og valuta, er repræsenteret gennem 32 butikker i hele 12 forskellige lande. Dette giver dig mulighed for at blive en del af et internationalt team og deltage i en blomstrende virksomhed, der opererer på tværs af grænser. Her vil du få chancen for at arbejde med førsteklasses finansielle produkter og bidrage til vores fortsatte vækst og succes.

Hvorfor job og karriere hos Tavex:

- Vi er nordens førende forhandler af guld, sølv og valuta
- God løn
- Frokostordning
- Pension
- Løbende arrangerementer for de ansatte
- International virksomhed med 32 butikker i 12 lande

Søg uopfordret

Der er ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt.