Opret ny alarm

Betalingsmuligheder

Offentliggjort af Tavex 2 år siden
Guldpris (XAU-DKK)
10 175,10 DKK/oz
  
+ 22,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
115,04 DKK/oz
  
- 0,22 DKK

Som kunde hos Tavex kan du enten købe guld eller sølv ved at sende en bestilling via vores webshop eller besøge en af vore butikker. Bemærk venligst, at personen som har betalt for bestillingen og personen som skal afhente varerne skal være samme person. Dette gælder for både køb via vores webshop og i vores butik.

Betaling af online bestillinger

Hos Tavex kan du betale for dine on-line bestillinger via bankoverførsel, Dankort (op til DKK 50.000) eller kontant (op til DKK 50.000).

Når du har placeret en bestilling via Tavex’s webshop vil du automatisk modtage en faktura indeholdende vores betalingsoplysninger

Betaling via bankoverførsel

Når du laver en bankoverførsel til Tavex skal betalingen sendes til følgende bankkonto:

Danske Bank –
Registreringsnummer: 3409
Kontonummer: 11657265
Henvis venligt til dit ordrenr. når du foretager overførsel af betaling.

  • Overførselstid: Overførsel af din betaling kan tage 1-3 hverdage afhængig af din bank.
  • Beløbsgrænser og gebyrer: Der er intet minimum eller maksimumsbeløb i forbindelse med overførsel af betaling til Tavex via bankoverførsel.
  • Betaling i anden valuta Hvis du vil betale din faktura med EUR, USD, SEK eller NOK, så kontakt os på +45 3311 1510.

Betaling med kreditkort/Dankort 

I vores netbutik kan du betale med Dankort op til DKK 50.000. Når du betaler med Dankort trækkes pengene tidligst fra din konto, når din bestilling afsendes.

Ved bestillinger for større beløb, kan det af hensyn til forhindring af Dankortsvindel være nødvendigt at du skal fremsende kopi af ID og forsiden af dit Dankort.

Betaling i vores butikker

Du kan betale kontant og med Dankort i vores butikker.

  • Kontant: Du kan betale kontant op til DKK 50.000 i vores butikker.
  • Udenlandsk valuta: Det er muligt at betale med med udenlandsk valuta i vores butik, bemærk dog, at det er påkrævet, at vi veksler udenlandsk valuta til danske kroner i forbindelse med køb af guld og sølv. Kontakt os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk for at høre mere.
  • Kreditkort/Dankort: Du kan betale med Dankort i vores butikker op til DKK 10.000. Bemærk, at du skal fremvise gyldigt billede-ID ved betaling med Dankort for over DKK 4.000.

Dokumentation og antihvidvask

Hvis du foretager bestillinger af guld og sølv til en værdi som overstiger DKK 100.000, skal vi i medfør af hvidvaskningsloven anmode om gyldigt billede-ID samt dokumentation for betalingens oprindelse.

Guldpris (XAU-DKK)
10 175,10 DKK/oz
  
+ 22,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
115,04 DKK/oz
  
- 0,22 DKK

Du vil måske også gerne læse