Opret ny alarm

Tavex hos Jyske Invest

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder, TV- og medieomtale på 14.09.2016
Guldpris (XAU-DKK)
16 787,10 DKK/oz
  
+ 264,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
202,63 DKK/oz
  
+ 4,80 DKK

En af Danmarks største kapitalforvaltere, Jyske Invest, har åbnet en informationsside om investeringer i fysisk guld på sin hjemmeside.

Jyske Invest har også med hjælp fra Tavex produceret en video om at investere i guld, hvor bl.a. Tavex guldmand i Danmark, Wesley Valdez, fortæller om fordelene ved at investere i fysisk guld. De kan kort opsummeres i, at man ikke skal købe guld for at blive rig, men for ikke at blive fattig.

Jyske Invest taler også med bankens egen chefstrateg Ib Fredslund Madsen, der forklarer, hvordan guld opfører sig som investeringsgode i forhold til f.eks. aktier og obligationer. Ib Fredslund Madsen kalder guld en slags forsikring i forhold til aktier og obligationer, fordi guldet bevæger sig anderledes. Det er lige præcis dét, der ligger i mantraet om at købe guld for ikke at blive fattig.

Numismatikeren, seniorforsker Jens Chr. Moesgaard fra Nationalmuseet giver den historiske baggrund for guldets betydning som værdigode og som grundlag for det meste af verdens monetære system frem til begyndelsen af 1970’erne.

 

Se Jyske Invests guldside her: http://jyskeinvest.tv/faktor-guld-som-investering

 

Guldpris (XAU-DKK)
16 787,10 DKK/oz
  
+ 264,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
202,63 DKK/oz
  
+ 4,80 DKK

Du vil måske også gerne læse