Opret ny alarm

Hvorfor bør du købe investeringsguld -og sølv?

Offentliggjort af Tavex A/S 6 år siden
Guldpris (XAU-DKK)
16590,40 DKK/oz
  
- 188,10 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
216,91 DKK/oz
  
- 2,53 DKK

Der kan være mange årsager til at købe investeringsguld og -sølv. Primært køber folk for at have et fysisk finansielt aktiv, som har besiddet stor værdi igennem de sidste 5.000 år. Af samme årsag har guld/sølv været brugt som penge i mange forskellige civilisationer gennem historien.

At investere i guld og sølv kan være som at tegne en forsikring mod kriser, da guld bevæger sig anderledes end obligationer og aktier.

Hos Tavex har vi et slogan. “Køb ikke guld for at blive rig, men for aldrig at blive fattig”. Hvilket vi mener beskriver bedst, hvad en investering i guld og sølv kan give dig.

Med en aktie, fx investerer du i et firma, sætter du i princippet dine penge til at arbejde for dig. Hvorimod guld og sølv er blot et sted, du placerer dine midler for at følge prisudviklingen.

På den måde kan man sige, at det er som at placere sine penge i en valuta. Denne valuta er blot udstedt af universet selv, og derved ikke er udsat for høj inflation.

Se jyske.tv’s indslag om guld og lær mere om metallet her: http://jyskeinvest.tv/faktor-guld-som-investering

 

Du kan altid kontakte os hvis du har brug for rådgivning eller er interesseret i at investere i guld eller sølv. Vi har privat rum, hvor man har mulighed for at se vores produkter i trygge og lukkede rammer.

Book et gratis investeringsmøde  ... Eller giv os et ring på +45 3311 1510

Guldpris (XAU-DKK)
16590,40 DKK/oz
  
- 188,10 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
216,91 DKK/oz
  
- 2,53 DKK

Du vil måske også gerne læse