Opret ny alarm

Er der guld i dine investeringer?

Offentliggjort af Peter Kyhn i kategori Nyheder, TV- og medieomtale på 05.12.2022
Guldpris (XAU-DKK)
16570,70 DKK/oz
  
+ 252,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
215,75 DKK/oz
  
+ 12,70 DKK
Tavex og Dansk Aktionærforening interview til InvestorUgen 2022

Tavex’ Simon Pedersen interviewes af Mikael Bak, Dansk Aktionærforening

Tavex’ guldhandler par excellence, Simon V. M. Pedersen, har været i studiet hos Dansk Aktionærforening‘ direktør Mikael Bak. Hør Simon fortælle om spreads, spikes og forholdet mellem guld og aktier til den benovede aktiemand.

Hvor er det dejligt og velkomment, at aktiefolket begynder at overveje alternativer til aktier i porteføljen. Det vil vi gerne kvittere for.

Guld og aktier kan hjælpe dig

Vi har i årevis hørt, at man skal diversificere sine investeringer. Og fysisk guld er vel en diversificering i forhold til aktier. Som ovenikøbet kan gøre, at den drevne aktieinvestor kan have flere penge at købe aktier for, når markederne igen vender snuden op. Sådan kan guld og aktier hjælpe hinanden – og hjælpe med at bevare og øge velstand for dig.

Der er få, om nogen, i Danmark, som kan måle sig med Dansk Aktionærforening, når det gælder at oplyse om glæden og spændingen ved at tage ansvaret for sin egen økonomi. Tak til Mikael Bak, Dansk Aktionærforening og deres fremragende event Investorugen, hvor vi fra Tavex har været med i årevis.

Se hele interviewet her

Du kan også se hele interviewet på YouTube.

Guldpris (XAU-DKK)
16570,70 DKK/oz
  
+ 252,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
215,75 DKK/oz
  
+ 12,70 DKK

Du vil måske også gerne læse