Opret ny alarm

Soros dropper banker og investerer i guldpapirer

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 17.06.2014
Guldpris (XAU-DKK)
16833,30 DKK/oz
  
- 54,10 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
207,17 DKK/oz
  
- 5,27 DKK

Alle vi, der efter ringe evne følger udviklingen i international økonomi med henblik på at sikre vores egen situation i fremtiden, må erkende, at der altid er nogen, som dels har flere penge at investere, dels har bedre oplysninger at træffe beslutninger på baggrund af og dels har mere erfaring i at træffe de rigtige beslutninger. Jeg taler naturligvis her om de store, sagnomspundne private investorer i verden.

En af disse er George Soros, en ungarsk jøde, der midt under 2. verdenskrig flygtede fra det sit land uden en pengö (det hed de ungarske penge dengang) på lommen og ikke blot reddede livet, men skabte sig en gigantformue som investor på alverdens kapitalmarkeder. Han er den amerikanske drøm og alle higer naturligvis efter at vide, hvad den supererfarne og supervelinformerede investor gør med sine egne midler.

Der er mange rygter på spil i de internationale medier, men ifølge en indberetning til USA’s finanstilsyn, ser det ud til, at Soros har solgt ud i sine beholdninger af amerikanske banker og købt teknik- og guldvirksomheder.

Se her:

http://www.marketwatch.com/story/soros-dumped-banks-bought-tech-gold-miners-in-first-quarter-2014-05-15

Guldpris (XAU-DKK)
16833,30 DKK/oz
  
- 54,10 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
207,17 DKK/oz
  
- 5,27 DKK

Du vil måske også gerne læse