Opret ny alarm

Politiken klynker over tysk økonomi

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 09.10.2014
Guldpris (XAU-DKK)
16011,30 DKK/oz
  
- 68,50 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
202,93 DKK/oz
  
- 2,51 DKK

Politiken er så deprimeret over de dårlige udsigter for europæisk økonomi, at journalist Erik Jensen sammenligner det med udsigten til Pompejis udslettelse i år 79 efter Kristus.

Denne frygtelige begivenhed kender vi dels fra udgravningerne af byen ved Napolibugten og dels fra den romerske forfatter Plinius den Yngre, som kommer med en malende beskrivelse: “Man hørte kvinder hyle, småbørn skråle og mænd råbe, og det manglede heller på folk, der med falske og løgnagtige rygter gjorde faren endnu større, end den i virkeligheden var.” Det er manende ord.

Politiken har talt med den ellers så fornuftige professor Jesper Rangvid om de dårlige tendenser i tysk økonomi. Professoren mener, at det er meget skidt, hvad der sker, men at der ikke er udsigt til en finanskrise, for en finanskrise kræver en boble og en boble kræver, at der er optimisme til stede. Og det er der ikke, konstaterer Ragnvid.

Det kan være, men så må IMF da have misforstået noget, for fonden advarer om et aktiekrak. Og OECD har flere gange advaret om et forestående boligkrak. Det er krak, som fianskriser er gjort af. Der er masser af læsestof om dette og henvisninger på tavex.dk.

Men start med at læse mere om tysk økonomi og professor Ragnvid et al. hos Politiken:

http://politiken.dk/oekonomi/gloekonomi/ECE2418224/kulsorte-skyer-traekker-op-over-europas-oekonomi/

Guldpris (XAU-DKK)
16011,30 DKK/oz
  
- 68,50 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
202,93 DKK/oz
  
- 2,51 DKK

Du vil måske også gerne læse