Opret ny alarm

Ludvigsen: Big Brother går ind, når kontanter går ud

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 18.01.2017
Guldpris (XAU-DKK)
16844,80 DKK/oz
  
- 56,30 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
207,59 DKK/oz
  
- 5,24 DKK

Skribenten, reklamemanden, Christiania-grundlæggeren med meget mere Jakob Ludvigsen advarer i en kommentar i Berlingske mod indførelsen af det kontantløse samfund, som meget stærke kræfter arbejder for i Danmark.

Sammenrotning af stærke finanskræfter

Ludvigsen beskriver den proces, der er i gang, som en sammenrotning, hvor “stærke finanskræfter systematisk arbejder systematisk på at reducere Danmark til et kontantløst samfund, hvor alle transaktioner skal foregå elektronisk.”

Først afskaffes pengeproduktionen, så…

Han ser afskaffelsen af pengeproduktion i Danmark som første skridt, efterfulgt af en generel tilladelse til, at forretninger kan afvise at tage imod kontanter i aften- og nattetimer med henvisning til sikkerhed. Banditterne vil så gå efter privatpersoner, deres kort og koder.

Kræfterne bag afskaffelsen af kontanterne forsøger at forbinde kontanter med høje transaktionsomkostninger og at bilde os ind, at det kun er forbrydere og skattesnydere, der har fordel af kontanterne, påpeger Ludvigsen. Nets har endda påstået, at der er en enorm smittefare ved kontanter, som potentielt kan udnyttes af terrorister.

Kontanter kun for de dumme

Ludvigsen nævner den såkaldte nudging til skade for kontanter som betalingsmiddel. Det drejer sig om den fortælling, der af modstanderne af kontanterne er blevet etableret, nemlig at det “kun er oldinge, handicappede og sociale subjekter, der ikke kan finde ud af at svinge Dankortet eller mobiltelefonen.” “Sedler er kun for de dumme,” opsummerer Ludvigsen denne centralt dirigerede adfærdsændring.

Målet er fuldstændig kontrol

Jakob Ludvigsen opsummerer fremtiden ifølge kontantmodstandernes plan: “Når det i løbet af nogle år er lykkedes at mørne befolkningen til at acceptere, at Plovmandens efterkommere er farlige og forældede, og at Danmark vil blive et foregangsland (argumentationen kendes fra det såkaldte rejsekort), har banker, big data-virksomheder og myndighederne sikret sig fuldstændig kontrol. Vi vil ikke kunne købe en pakke smør uden at blive bogført, og den enorme bunke oplysninger er en handelsvare og et kontrolredskab.”

De handler med dine betalinger

Fortryllelsen ved elektroniske betalingsløsninger og kortbetalinger er stor.

Åbenbart så stor, at vi uden videre lader vores betalinger blive til “big data” og dermed til handelsvarer for dem, der formidler dem, og kontrolredskab for dem, som kunne finde på at købe dem. Ydermere satser vi for ensporet på elektroniske løsninger, på et enkelt system så at sige, tvært imod advarslerne fra dem, der ved noget om IT-sikkerhed.

Stem imod med tegnebogen

Reklamemanden Ludvigsen opfordrer os stemme imod udviklingen ved hjælp af vores tegnebøger – ved at bruge flere kontanter.

Han opsummerer fordelene ved de knitrende værdibeviser i din lomme: “Sedler er og vil altid være et nemt og praktisk ihændehaverbevis, der sikrer den enkeltes frihed og værner os mod en Big Brother-økonomi, hvor alt registreres og indgår i et uigennemskueligt algoritmehelvede med tilbagevendende samfundslammende nedbrud.”

 

 

Guldpris (XAU-DKK)
16844,80 DKK/oz
  
- 56,30 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
207,59 DKK/oz
  
- 5,24 DKK

Du vil måske også gerne læse