Opret ny alarm

Kunder venter månedsvis på at skifte bank

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 23.09.2014
Guldpris (XAU-DKK)
16253,60 DKK/oz
  
+ 242,00 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
206,07 DKK/oz
  
+ 4,70 DKK

DR’s Radioavisen og Børsen bragte den 23. september historier om, hvordan bankkunder har ventet månedsvis på at ‘få lov’ til at skifte bank. Af historierne fremgik det, at kunderne havde andre banker, der var klar til at påtage sig deres lån og at det derfor kun handlede om, at den gamle bank gerne ville holde på kunden.

Sjovt nok er der ikke regler på området, så man har som kunde ikke noget at komme efter banken med, hvis man bliver udsat for denne behandling. DR citere John Norden fra Mybanker for at sige, at bankerne “ikke prioriterer den slags sager” og at de derfor kommer nederst i sagsbunken. Næ, det tror sig pokker – banken har selv fordel af at behandle folk på denne måde.

Det er ikke første gang, at vi mindes om, at ham den flinke rådgiver henne fra banken faktisk blot er en sælger, som er ude på at skaffe sin arbejdsgiver så store fordele som muligt. Det er heller ikke første gang, at vi hører om, at bankerne trækker sager i langdrag for at tjene penge på kundens bekostning. Overførsler til EU-lande var et område, hvor det tog meget lang tid at få bankerne til at arbejde så hurtigt, som teknikken gav dem mulighed for. Og vi er vist langt fra i mål endnu.

Lad os her fra Tavex blot påpege en gammel sandhed: En måde at holde sig helt fri af bankernes vilkårlighed er at lægge en væsentlig del af sin formue i guld, som er enkelt at transportere og veksle til kontanter, hvis der er behov for det. Guld er frihed.

Læs mere om problemerne med at skifte bank:

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/93480/artikel.html (kræver desværre abonnement på Børsen)

Guldpris (XAU-DKK)
16253,60 DKK/oz
  
+ 242,00 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
206,07 DKK/oz
  
+ 4,70 DKK

Du vil måske også gerne læse