Opret ny alarm

Hvorfor skal du sælge dit guld hos Tavex?

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 21.10.2013
Guldpris (XAU-DKK)
16599,70 DKK/oz
  
- 87,80 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
217,40 DKK/oz
  
- 3,35 DKK
Når du sælger dit guld hos Tavex får du: Professionel service, central placering, fleksible åbningstider, diskretion og de bedste priser 
Hos Tavex ved vi, at vores kunder kan have en travl og hektisk hverdag, at salg af guld kan være en privat og personlig ting og at vores kunder vil have den bedst mulige pris for deres gamle guld og sølv. Derfor opererer Tavex med følgende målsætninger:
  • Professionel service
  • Central placering af vore butikker
  • Fleksible åbningstider
  • Diskretion
  • De bedste priser
Professionel service – transparant testprocedure og prissætning
Vores personale er uddannet til at give dig den mest professionelle service når du sælger dit guld hos os.
Hos Tavex er vores priser og testprocedurer taltid ransparante. Dvs. du kan altid få oplyst en pris på hvad dit guld er værd inden du sælger det, dine smykker mm. bliver testet foran dig, så du kan se præcis hvad der foregår når vi tester og vurderer dit guld og der er ingen skjulte gebyrer i forbindelse med salg af guld til os.
Central placering – du behøver ikke tage ud til forstaden for at sælge dit guld
Tavex er hvor du er! Vores butikker er centralt placeret hvor det er nemt for dig som kunder at komme til. Du behøver ikke tage til en forstad eller foretage flere skift med offentlige transportmidler for at sælge dit guld. Tavex ligger så centralt i København som det kan være.
Fleksible åbningstider – ingen upraktiske 9.00-17.00 åbningstider hos Tavex
Tavex har åbent når du har tid, og ikke når firmaet har tid.
Vi ved, at de fleste af vores kunder kan have en travl og hektisk hverdag, og at ens fridage kan bruges på en masse andet der er sjovere og vigtigere. Vi ved at en åbningstid fra kl. 9.00 – 17.00 ikke er særlig praktisk.
For at imødekomme vores kunders behov er vore butikker er åbne fra mandag til søndag fra kl 8.00 til 20.00 (Fisketorvet: 10.00-20.00).
Diskretion – private rum til dine private handler
Salg af dit guld er en tillidssag og kan være et privat anliggende. I vores butik på Hovedbanegården Tavex har vi private rum, hvor du i ro og mag, kan få vurderet og solgt dit guld og du er altid velkommen til at ringe og booke en tid for at være sikker på, at der er plads i vore rum.
Du kan også sælge dit guld uden at booke en tid, og du kan altid få adgang til vore private rum hvis der er plads.
De bedste priser
Tavex har de bedste priser på guld, og vi er så sikre på at vi altid har markedets bedste guldpris, at vi altid har tilbudt vores kunder prisgaranti. Hvis du kan finde en butik der giver en bedre pris på guld, så matcher vi prisen – Se vore betingelser for prisgaranti her.
Guldpris (XAU-DKK)
16599,70 DKK/oz
  
- 87,80 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
217,40 DKK/oz
  
- 3,35 DKK

Du vil måske også gerne læse