Opret ny alarm
Opret ny Tavex Prisbot
+ -
Opret ny Tavex Prisbot
Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

Britisk Elizabeth II Sovereign Guldmønt

På lager
Tavex er glad for et kunne præsentere dig for Dronning Elizabeth II sovereign-mønt, som er en del af ... Læs mere
Vi sælger Vi køber Spread
1-4
4275,25 DKK
3787,04 DKK 11.42%
5-9
4236,38 DKK
3796,75 DKK 10.38%
10+
4197,51 DKK
3796,75 DKK 9.55%
Selvafhentning - GRATIS
UPS Pakkeshop - 123,75 DKK
UPS Hjemmelevering - 123,75 DKK
Se mindre
Selvafhentning - GRATIS
Leveringsomkostninger starter fra 123,75 DKK
Se mere
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Introduktion

Tavex er glad for et kunne præsentere dig for Dronning Elizabeth II sovereign-mønt, som er en del af den britiske guldmøntserie,hvilket er den guldmøntserie, der har været udstedt i længst tid gennem historien. Sovereign-mønten, som første gang blev præget for mere end 500 år siden, er kendt verden over for sin akkuratesse, stærke likviditet og høje kvalitet. Med et ry, som er slået fast over hele verden, er sovereign-mønten sikkert en af de mest ikoniske guldmønter, som nogensinde er fremstillet. Kendt i hele det britiske imperium som “verdens hovedmønt” stod sovereign-mønten i centrum for den klassiske guldmøntfod og spillede en nøglerolle i international handel og finansvirksomhed. Sovereign-mønter blev også benyttet som lovligt betalingsmiddel af flere end 20 lande i 1800-tallet, hvilket vidner om deres store indflydelse mange forskellige steder. Det er en arv, som den nuværende britiske regering vedkender sig, og dronning Victorias sovereign-guldmønt er i Storbritannien anerkendt som lovligt betalingsmiddel. Guldsovereign-mønter har en reel værdi, som er til at tage og føle på, og er derfor en god komponent i enhver investors portefølje.

Hvorfor dette produkt

 • Sovereign-guldmønter er de mest berømte mønter i Storbritannien. Sovereign-guldmønter er de foretrukne investeringsguldmønter i Storbritannien og en af de mest anerkendte guldmønter i verden, som repræsenterer det britiske imperiums storhedstid.
 • Sovereign-guldmønter er likvide. Med flere end 700 millioner eksemplarer udstedt siden 1800-tallet er der et omfattende og likvid marked for sovereign-guldmønter.
 • Sovereign-guldmønter er penge. Alle sovereign-guldmønter udstedt efter 1837 er anerkendt som lovligt betalingsmiddel og er fritaget for kapitalvindingsskat i Storbritannien.
 • Sovereign-guldmønter er internationalt anerkendte. Sovereign-møntens 500-år lange historie og dets portræt af dronning Victoria, hersker over det største imperium i menneskehedens historie, sikrer, at mønten kan veksles overalt i verden.
 • Sovereign-guldmønter er det samme som opsparing. Sovereign-guldmønter er en ideel investering for enhver, der sparer langsigtet op, og som sætter pris på sikkerheden og stabiliteten i at eje sine egne fysiske guldmønter, der ydermere er lovligt betalingsmiddel.
 • Sovereign-guldmønter er en god måde at sprede sin risiko på. Guldets ringe korrelation med andre finansielle instrumenter gør, at investeringer i sovereign-guldmønter fungerer som en afdækning mod risici i markedet.

At købe guldgenstande betyder lav risiko og sikring af værdi

Gulds værdi er steget i årenes løb, hvilket gør det ideelt til at bevare eller øge ens formue.

 • Produkt værdi (1pc)
  4275,25 DKK
 • Tilbagekøbspris
  3787,04 DKK
 • Din risiko nu
  488,21 DKK

Fakta: Prisen på guld er i DKK steget 85.3% igennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 7537,09 DKK/oz og den højeste pris 17061,50 DKK/oz. Den aktuelle markedspris er 16503,40 DKK/oz

Historie

Sovereign-guldmønter – en investering, som rummer mere end 500 års britisk historie

Da Englands kong Henry 7. godkendte prægningen af sovereign-guldmønten i 1489 kunne han ikke vide, at den mere end 500 år senere stadig ville blive udstedt af britiske Royal Mint. Det gør sovereign-mønten til den guldmønt i verden, som længst har været i kontinuerlig produktion. Sovereign-guldmønten repræsenterer mere end et halvt årtusinds historie og i løbet af denne periode har mønten opretholdt en næsten ensartet renhed og kvalitet, hvilket har givet den ry for at være ekstremt troværdig. Sovereign-guldmønten er i dag eftertragtet blandt samlere på grund af dens historiske rolle, og den er efterspurgt af dem, som sætter pris på dens elegance og værdi, samt af dem, som søger at anbringe deres kapital i et investeringsgode, som er sikkert, likvid og let at tage med sig.

 

Sovereign-mønten – uløseligt forbundet med den engelske kongemagt

Sovereign-møntens historie begyndte i middelalderen, hvor udstedelse af mønt i ædelmetaller spillede en stor rolle for at sprede og styrke ryet for Englands hersker. For at vise sin storhed, sørgede Henry 7. for, at de oprindelige sovereign-guldmønter blev udstedt i 23 7/8 karat finguld med en vægt på en halv troy ounce og med sig selv afbildet majestætisk siddende på tronen på møntens forside. Eftersom de var for rene og værdifulde til at blive anvendt i almindelig handel, blev de i stedet brugt som gaver til besøgende standspersoner. Efterhånden blev de tekniske specifikationer for sovereign-mønten ændret således, at der blev skabt en mere hårdfør legering, som fastsatte guldindholdet til 91,6% eller 22 karat. Disse ændringer gjorde, at mønten kom i videre cirkulation og på grund af sin rolle som propaganda for kongen, fik den navnet “sovereign” eller hersker og blev kendt som kongemagtens mønt. Konger og dronninger, som kom på tronen efter Henry 7., fulgte i hans fodspor ved at lade deres portræt afbilde på forsiden af sovereign-guldmønten, en tradition, der stadig er i hævd og som kan ses på de moderne sovereign-mønter, som bærer portrættet af Elizabeth 2., den nuværende “hersker”.

 

Sovereign-guldmønten – 22 karat af tillid og nøjagtighed

Sovereign-guldmønten opnåede større og større popularitet, ikke kun fordi den afbildede en magtfuld hersker – selvom det sikkert hjalp – det var faktisk guldmøntens enestående ensartethed, som banede vejen for dens udstrakte brug i international handel. Samtlige sovereign-guldmønter udstedt efter 1817 indeholdt £1 i guld eller 7,322 gram guld. Mønten selv vejede præcis 7,98805 gram og blev betragtet som gyldigt betalingsmiddel i henhold til engelsk lov, så længe den ikke vejede under 7,9379 gram. Royal Mint, som holdt øje med udmøntningen, gik endda så langt for at bevare mønternes nøjagtighed, at den tilbød offentligheden, at man kunne få sine undervægtige mønter vekslet til nyslåede mønter. Et andet karakteristisk træk ved sovereign-guldmønten var, at den ikke havde nogen nominel værdi angivet, eftersom dens værdi udelukkende havde med dens indhold af finguld at gøre, som på dette tidspunkt var vurderet til præcis £1.

 

Sovereign-guldmønten – køb, salg og handel

Overensstemmelsen mellem vægt, renhed og værdi gjorde, at sovereign-guldmønten hurtigt blev en af de foretrukne guldmønter i international handel og internationale betalinger. Sovereign-guldmønterne har været anvendt af kinesiske tekøbmænd, indiske tekstilhandlere og amerikanske bomuldshandlere og sovereign-guldmønten fungerede ikke blot som en stabil valuta, men fremmede også britisk indflydelse i verden. Sovereign-guldmønten blev det britiske imperiums valuta med møntudstedelsessteder spredt ud over hele jordkloden, f.eks. i Perth i Australien, Bombay i Indien og Pretoria i Sydafrika, der sikrede, at der altid var guldmønter tilgængelige for handelen. I begyndelsen af 1900-tallet havde man allerede udstedt over 600 millioner sovereign-guldmønter i verden og der var ikke det fjerneste hjørne på jorden, hvor der ikke fandtes sovereign-mønter. Sovereign-mønten havde etableret sig selv som en af de vigtigste mønter i verden inden for international handel.

 

Sovereign-guldmønten – gyldigt betalingsmiddel i hele det britiske imperium

Storbritanniens sejr over Napoleon ved Waterloo i 1815 betød, at der ikke længere var nogen magt, som kunne gøre Storbritannien rangen stridig som verdens førende magt. Eftersom landet var helt overlegent til søs, etablerede Storbritannien hurtigt handelsposter, kolonier, og andre besiddelser og påtog sig som led i denne proces rollen som verdens politimand for at kunne beskytte sine dyrebare besiddelser. Sovereign-guldmønten spillede en nøglerolle i udviklingen af det britiske imperium, eftersom den hjalp med at udvikle og afvikle handlen mellem imperiets mange dele. Da det var på sit højeste i begyndelsen af 1920’erne, omfattede det britiske imperium næsten en halv milliard mennesker på en fjerdedel af jordens samlede landareal. Det britiske imperium var det største, som verden nogen sinde har set, og det gjorde sig dermed fortjent til karakteristikken: “the empire on which the sun never set”.

 

Sovereign-guldmønter – værdien stiger

I forbindelse med udbruddet af første verdenskrig opgav Storbritannien guldmøntfoden og dermed også produktionen af sovereign-guldmønter. For at finansiere krigen appellerede den britiske regering til sine borgere om at bytte sine guldmønter mod krigsobligationer, hvilket gav en enorm mængde, i henhold til nogle opgørelser £100 millioner i guld-sovereigns (23 milliarder EUR i nutidens penge), som blev indleveret til staten. Selvom de gamle sovereign-mønter hjalp Storbritannien med at vinde krigen, så førte deres afskaffelse til indførelsen af papirpundet, som desværre i løbet af det næste århundrede ville tabe en væsentlig del af sin købekraft. Tænk blot på, at en sovereign-guldmønt var 1 GBP værd inden første verdenskrig, men den samme mønt koster i dag ca. 200 GBP. Selvom der blev udstedt sovereign-mønter frem til 1932, så ophørte deres anvendelse i daglig handel og den kontinuerlige produktion blev først genoptaget i 1957.

 

Dronning Victorias sovereign-guldmønt

Møntens forsiden afbilder dronning Victoria. Storbritanniens længst regerende monark og derfor den, der i længst tid har haft sit portræt på sovereign-guldmønten. Hun blev født i London i 1819 og kronet til dronning allerede som 18-årig, hvorfor hun fik ikke færre end 64 år på tronen. I hendes regeringstid skete der en stor økonomisk og social udvikling i Storbritannien og den begrebet Victoriatiden blev møntet som fast udtryk. Tiden var præget af en fantastisk vækst med nye opfindelser som dampskibe og jernbanerne, der øgede handelen, og introduktion af nye teknologiske fremskridt som telefonen, telegrafen og bilen, som alle gavnede udviklingen af kommunikationerne, London blev verdens finansielle centrum, britisk industri blomstrede og imperiet trivedes. En lang fredsperiode, kaldet Pax Britannica, som kun blev midlertidigt afbrudt af Krimkrigen og Boerkrigen, var en vigtig faktor, som bidrog til at udvikle verdenshandlen og Storbritanniens velstand. Selvom dronning Victoria regerede som konstitutionel monark med indskrænket magt i denne periode, var hun stadig overhoved for det største imperium i menneskehedens historie og var formodentlig den mest magtfulde kvinde, verden endnu har set. Hendes regeringstid sluttede ved hendes død i 1901. Hendes ældste søn Edward 7. overtog kronen og hans var det næste hoved, som kom på sovereign-mønten.

 

Royal Mint løber tør for sovereign-guldmønter efter stærkt stigende efterspørgsel

Royal Mint er en af den ældste og mest respekterede statsinstitutioner i Storbritannien. Møntens lange historie strækker sig ifølge nogen beregninger 1100 år tilbage i tiden, og det sammen med det faktum, at Royal Mint har produceret nogen af de mest berømte mønter i historien, har bidraget til at gøre den til en af de bedst kendte og mest berømte møntudstedere i verden. Siden 1279, hvor Royal Mint fik sæde i slottet Tower of London, har den haft monopol på udstedelse af mønter og er således ansvarlig for produktionen af britiske mønter. Møntens ry blev yderligere styrket, da Sir Isaac Newton blev møntmester for Royal Mint. Han var under sin embedsperiode ansvarlig for at knytte det britiske pund til guldet. I dag er Royal Mint ikke blot ansvarlig for at producere britiske mønter, men Royal Mint fremstiller også de officielle mønter for flere end 60 lande i verden. Den mest berømte mønt, som nogen sinde er produceret af Royal Mint, er uden tvivl sovereign-guldmønten, som også i dag produceres ved Royal Mints produktionssted i byen Llantrisant i Wales. Nøjagtigheden og kvaliteten, som ligger bag produktionen af den moderne sovereign-guldmønt er de samme, som de var for 200 år siden, og mønten indeholder stadig 22 karat finguld og vejer præcis 7,98805 gram. Sovereign-guldmøntens popularitet varer også ved, hvilket blev bekræftet så sent som i 2014, hvor Royal Mint løb tør for 2014-sovereign-guldmønter på grund af ekstraordinær efterspørgsel. Sovereign-guldmønten er uden tvivl en af de vigtigste guldmønter, som nogen sinde er produceret, og den kendsgerning, at der siden 1957 er udstedt næsten 100.000.000 sovereign-guldmønter, siger meget om den tillid og prestige, som er blevet mønten til del. Sovereign-guldmøntens ry som “verdens hovedmønt” vil leve videre i århundreder endnu, hvor investorer vil foretrække at placere en del af deres kapital i guldmønter, som er sikre, likvide og til at stole på.

Storbritannien Guld Sovereings

Sovereign-guldmønter – en investering, som rummer mere end 500 års britisk historie

Da Englands kong Henry 7. godkendte prægningen af sovereign-guldmønten i 1489, kunne han ikke vide, at den mere end 500 år senere stadig ville blive udstedt af britiske Royal Mint. Det gør sovereign-mønten til den guldmønt i verden, som længst har været i kontinuerlig produktion. Sovereign-guldmønten repræsenterer mere end et halvt årtusinds historie og i løbet af denne periode har mønten opretholdt en næsten ensartet renhed og kvalitet, hvilket har givet den ry for at være ekstremt troværdig. Sovereign-guldmønten er i dag eftertragtet blandt samlere på grund af dens historiske rolle, og den er efterspurgt af dem, som sætter pris på dens elegance og værdi, samt af dem, som søger at anbringe deres kapital i et investeringsgode, som er sikkert, likvid og let at tage med sig.

Sovereign-mønten – uløseligt forbundet med den engelske kongemagt

Sovereign-møntens historie begyndte i middelalderen, hvor udstedelse af mønt i ædelmetaller spillede en stor rolle for at sprede og styrke ryet for Englands hersker. For at vise sin storhed, sørgede Henry 7. for, at de oprindelige sovereign-guldmønter blev udstedt i 23 7/8 karat finguld med en vægt på en halv troy ounce og med sit eget portræt majestætisk siddende på tronen på møntens forside. Eftersom de var for rene og værdifulde til at blive anvendt i almindelig handel, blev de i stedet brugt som gaver til besøgende standspersoner. Efterhånden blev de tekniske specifikationer for sovereign-mønten ændret således, at der blev skabt en mere hårdfør legering, som fastsatte guldindholdet til 91,6% eller 22 karat. Disse ændringer gjorde, at mønten kom i videre cirkulation og på grund af sin rolle som propaganda for kongen, fik den navnet “sovereign” eller hersker og blev kendt som kongemagtens mønt. Konger og dronninger, som kom på tronen efter Henry 7., fulgte i hans fodspor ved at lade deres portræt afbilde på forsiden af sovereign-guldmønten, en tradition, der stadig er i hævd og som kan ses på de moderne sovereign-mønter, som bærer portrættet af Elizabeth 2., den nuværende “hersker”.

Sovereign-guldmønten – 22 karat af tillid og nøjagtighed

Sovereign-guldmønten opnåede større og større popularitet, ikke kun fordi den afbildede en magtfuld hersker – selvom det sikkert hjalp – det var faktisk guldmøntens enestående ensartethed, som banede vejen for dens udstrakte brug i international handel. Samtlige sovereign-guldmønter udstedt efter 1817 indeholdt £1 i guld eller 7,322 gram. Mønten selv vejede præcis 7,98805 gram og blev betragtet som gyldigt betalingsmiddel i henhold til engelsk lov, så længe den ikke vejede under 7,9379 gram. Royal Mint, som stod for udmøntningen, gik endda så langt for at bevare mønternes nøjagtighed, at den tilbød offentligheden, at man kunne få sine undervægtige mønter vekslet til nyslåede mønter. Et andet karakteristisk træk ved sovereign-guldmønten var, at den ikke havde nogen nominel værdi angivet, eftersom dens værdi udelukkende havde med dens indhold af finguld at gøre, som på dette tidspunkt var vurderet til præcis £1.

Sovereign-guldmønten – køb, salg og handel

Overensstemmelsen mellem vægt, renhed og værdi gjorde, at sovereign-guldmønten hurtigt blev en af de foretrukne guldmønter i international handel og internationale betalinger. Sovereign-guldmønterne har været anvendt af kinesiske tekøbmænd, indiske tekstilhandlere og amerikanske bomuldshandlere og sovereign-guldmønten fungerede ikke blot som en stabil valuta, men fremmede også britisk indflydelse i verden. Sovereign-guldmønten blev det britiske imperiums valuta med møntudstedelsessteder spredt ud over hele jordkloden, f.eks. i Perth i Australien, Bombay i Indien og Pretoria i Sydafrika, der sikrede, at der altid var guldmønter tilgængelige for handelen. I begyndelsen af 1900-tallet havde man allerede udstedt over 600 millioner sovereign-guldmønter i verden og der var ikke det fjerneste hjørne på jorden, hvor der ikke fandtes sovereign-mønter. Sovereign-mønten havde etableret sig selv som en af de vigtigste mønter i verden inden for international handel.

Sovereign-guldmønten – gyldigt betalingsmiddel i hele det britiske imperium

Storbritanniens sejr over Napoleon ved Waterloo i 1815 betød, at der ikke længere var nogen magt, som kunne gøre Storbritannien rangen stridig som verdens førende magt. Eftersom landet var helt overlegent til søs, etablerede Storbritannien hurtigt handelsposter, kolonier, og andre besiddelser og påtog sig som led i denne proces rollen som verdens politimand for at kunne beskytte sine dyrebare besiddelser. Sovereign-guldmønten spillede en nøglerolle i udviklingen af det britiske imperium, eftersom den hjalp med at udvikle og afvikle handlen mellem imperiets mange dele. Da det var på sit højeste i begyndelsen af 1920’erne, omfattede det britiske imperium næsten en halv milliard mennesker på en fjerdedel af jordens samlede landareal. Det britiske imperium var det største, som verden nogen sinde har set, og det gjorde sig dermed fortjent til karakteristikken: “the empire on which the sun never set”.

Sovereign-guldmønter – værdien stiger

I forbindelse med udbruddet af første verdenskrig opgav Storbritannien guldmøntfoden og dermed også produktionen af sovereign-guldmønter. For at finansiere krigen appellerede den britiske regering til sine borgere om at bytte sine guldmønter mod krigsobligationer, hvilket gav en enorm mængde, i henhold til nogle opgørelser £100 millioner i guld-sovereigns (23 milliarder EUR i nutidens penge), som blev indleveret til staten. Selvom de gamle sovereign-mønter hjalp Storbritannien med at vinde krigen, så førte deres afskaffelse til indførelsen af papirpundet, som desværre i løbet af det næste århundrede tabte en væsentlig del af sin købekraft. Tænk blot på, at en sovereign-guldmønt var 1 GBP værd inden første verdenskrig, men den samme mønt koster i dag ca. 200 GBP. Selvom der blev udstedt nogle sovereign-mønter igen i 1925, så ophørte deres anvendelse i daglig handel og den kontinuerlige produktion blev først genoptaget i 1957.

 

The Royal Mint

Royal Mint er en af den ældste og mest respekterede statsinstitutioner i Storbritannien. Møntens lange historie strækker sig ifølge nogen beregninger 1100 år tilbage i tiden, og det sammen med det faktum, at Royal Mint har produceret nogen af de mest berømte mønter i historien, har bidraget til at gøre den til en af de bedst kendte og mest berømte møntudstedere i verden. Siden 1279, hvor Royal Mint fik sæde i slottet Tower of London, har den haft monopol på udstedelse af mønter og er således ansvarlig for produktionen af britiske mønter. Møntens ry blev yderligere styrket, da Sir Isaac Newton blev møntmester for Royal Mint. Han var under sin embedsperiode ansvarlig for at knytte det britiske pund til guldet. I dag er Royal Mint ikke blot ansvarlig for at producere britiske mønter, men Royal Mint fremstiller også de officielle mønter for flere end 60 lande i verden. Den mest berømte mønt, som nogen sinde er blevet produceret af Royal Mint, er uden tvivl sovereign-guldmønten, som også i dag produceres ved Royal Mints produktionssted i byen Llantrisant i Wales. Nøjagtigheden og kvaliteten, som ligger bag produktionen af den moderne sovereign-guldmønt er de samme, som de var for 200 år siden, og mønten indeholder stadig 22 karat guld og vejer præcis 7,98805 gram. Sovereign-guldmøntens popularitet varer også ved, hvilket blev bekræftet så sent som i 2014, hvor Royal Mint løb tør for 2014-sovereign-guldmønter på grund af ekstraordinær efterspørgsel. Sovereign-guldmønten er uden tvivl en af de vigtigste guldmønter, som nogen sinde er produceret, og den kendsgerning, at der siden 1957 er udstedt næsten 100.000.000 sovereign-guldmønter, siger meget om den tillid og prestige, som er blevet mønten til del. Sovereign-guldmøntens ry som “verdens hovedmønt” vil leve videre i århundreder endnu, hvor investorer vil foretrække at placere en del af deres kapital i guldmønter, som er sikre, likvide og til at stole på.

Produktvægt i gram
7.9857
Guld vægt i gram
7.3149
Renhed
916.7
Guld vægt i troy ounces
0.23518
Diameter
21.95
Tykkelse
-
Beskrivelse af pålydende værdi
1 sovereign
Producent
Storbrittanien

Forside

Forsiden viser et portræt af Elizabeth II. Dette er omringet af teksten "DEI:GRATIA:REGINA:F:D:+ELIZABETH:II. Mønterne findes med 5 forskellige portrætter.

Bagside

Bagsiden på disse mønter viser den kristne martyr Skt. Georg, mens han dræber dragen. Motivet er graveret af den berømte italienske gravør og chefmedaljør ved Royal Mint, Benedetto Pistrucci. Prægningsåret ses nederst.

Emballage

Hver mønt leveres i en kapsel af hård plast.

Afhentning i Tavex butik

Du kan vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.

Levering via UPS

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling hurtigst muligt (normalt indenfor 24 timer) og du modtager et trackingnummer fra UPS. UPS` leveringstid er ca. 1-3 hverdage.

For at sikre, at vores kunder personligt modtager og kvitterer for modtagelsen af de afsendte varer, sendes bestillinger som værdipakke via UPS med omdeling, hvor underskrift er påkrævet. UPS forsøger levering af tre gange. Har man ikke været hjemme til modtagelse af pakken efter de 3 forsøg, returneres pakken til Tavex. Du kan følge din pakke via dit Trackingnummer her.

I visse tilfælde er det muligt at bestille afhentning af din pakke ved et UPS udleveringssted, dette kræver særlig aftale med Tavex. Vi gør opmærksom på, at udleveringssted kan bede om fremvisning af ID ved afhentning af pakker.

Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes med omdeling, og at du derfor være hjemme og underskrive for modtagelse – Kontakt os hvis du ønsker at få sendt din pakke til et UPS udleveringssted.

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med UPS og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via UPS hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsendelsesomkostninger

Ædelmetaller (Guld og sølv)*:

Tavex tilbyder fri fragt ved køb over 8.500 DKK(ekskl. moms.)

0 – 8.500 DKK (ekskl. moms) = 123,75 DKK

8.500 – 1.000.000 DKK (ekskl. moms) = Fri fragt

1.000.000 + DKK (ekskl. moms) = Kontakt os

Valuta*:

Tavex tilbyder fast lavt gebyr på kun 49,99 DKK (ekskl. moms.)

 

*Overstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusiv Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolgt, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

OBS: Ved levering med UPS og afhentning i vores butik skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

Ædelmetaller (Guld og sølv):

 • Fri fragt ved køb over 8.500 DKK
 • Stort lager
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

 

Valuta:

 • Lav fragtgebyr på kun 49,99 DKK
 • Over 50 forskellige valutaer
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

Stort lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Afhentning samme dag

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider (9-19) eller få gratis konsultation og lær mere om et specifikke produkter. Hvis du køber online, kan du afhente produkterne samme dag, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 års erfaring på markedet, samt større lagerbeholdning, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Genstande på lager

Dette produkt er på lager og bliver sendt så snart betalingen er modtaget og er klar til selvafhentning.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om at investere sikkert og få værdifuld markedsindsigt.