Opret ny alarm

Guld til konfirmanden

Offentliggjort af Tavex A/S i kategori Nyheder på 27.03.2018
Guldpris (XAU-DKK)
16 315,80 DKK/oz
  
- 423,40 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
190,68 DKK/oz
  
- 10,05 DKK
Guld Tavex danmark blog banner

Vi står straks over for konfirmationssæsonen – selvom vi ikke rigtigt er kommet ud af vinteren endnu. Har du overvejet at give et lille stykke fast værdi til den konfirmand, du skal gæste?

Dagens konfirmander får tilstrækkelig med papirpenge, som brændes af i løbet af få dage – på tøj, rejser og andet, der kan forsøde livet for et ungt menneske. Og det er sådan set godt nok, for det kan vi alle behøve.

Men med et stykke af evighedens metal, guld, kunne du give et ungt menneske en forståelse af, hvad der kan bevare værdier langt ude i fremtiden, når konfirmanden har langt mere behov for det end han eller hun har for en ny Macbook eller et par samlersneakers lige nu. Prøv det.

Hos Tavex har vi masser af produkter, som egner sig fortrinligt til konfirmationsgave og de findes i alle prisklasser. Guld findes i mønster og barrer helt ned til 1/20 ounce.

Sølv er det prisbillige alternativ til guld og desuden er det en passende investering for et ungt menneske, som har tiden foran sig, så måske kan du finde noget blandt vores mange sølvmønter og prisbillige sølvbarrer, der appellerer til dig.

Kig videre her på hjemmesiden eller ring til vores guldrådgiver Wesley Valdez på 33 12 09 07.

Guldpris (XAU-DKK)
16 315,80 DKK/oz
  
- 423,40 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
190,68 DKK/oz
  
- 10,05 DKK

Du vil måske også gerne læse