Opret ny alarm

Genåbning af butikken d. 11. maj

Offentliggjort af Sten Senkel i kategori Nyheder på 08.05.2020
Guldpris (XAU-DKK)
16612,90 DKK/oz
  
- 102,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
217,13 DKK/oz
  
- 0,78 DKK
Tavex butik på Københanvs hovedbanegård

Nu kan vi endelig åbne op for butikken igen på mandag d. 11. maj, hvilket vi har set frem til i de sidste mange uger.

Der er dog visse ting, som vil være lidt anderledes i en kort periode efter genåbningen.

Åbningstider

Da det er svært at vide, hvor meget aktivitet, der vil være i den kommende tid, derfor starter vi med at have kortere åbningstider end vi havde før.

Vi lægger ud med at holde åben mandag til lørdag kl. 10-18.

Ydelser

Vi fortsætter med at yde samme ydelser, som vi gjorde før nedlukningen, men der kan være lidt anderledes forhold i en kort periode.

Pengeoverførsler

Fra vores side kommer dette til at foregå på samme måde som før nedlukningen, men det er muligt, at landet du sender til kan have anderledes forhold, så vær opmærksom på dette, før du sender.

Valutaveksling

Mens vi så småt starter op igen, kan vi desværre ikke garantere fuld lagerbeholdning af alle de valutaer, som vi plejer at have. Vi vil prøve hurtigst muligt at skaffe alt, hvad vi behøver, hjem, men vi opfordrer vores kunder til at kontakte os inden, så man ikke går forgæves. Dette kan gøres på 3311 1510, tavex@tavex.dk eller via chatfunktionen her på hjemmesiden.

Salg af ædelmetaller (skrot, mønter og barrer)

Denne service vil også fungere på almindeligvis, men ønsker man at sælge for en større sum, vil vi sætte stor pris på, at man kontakter os på forhånd, så vi bedre kan organisere handlen ved dit fremmøde. Kontakt os på 3311 1510, tavex@tavex.dk eller via chatfunktionen her på hjemmesiden.

Køb af investeringsguld og -sølv

Du kan selvfølgelig stadig købe guld via vores hjemmeside, som du har kunnet igennem hele nedlukningsperioden, men nu kan du også igen afhente din ordre i butikken eller komme forbi og købe i forretningen.

Vi beholder dog stadig vores opdaterede handelsbetingelser, da det fysiske guldmarkedet stadig er i en særlig situation.

Dertil skal det nævnes, at mange produkter, som fremgår på hjemmesiden, kan stadig være besværlige (hvis ikke umulige) at få fat i.

Ønsker du mere indsigt og vejledning er du mere end velkommen til at kontakte os på 3311 1510, tavex@tavex.dk eller via chatfunktionen her på hjemmesiden.

 

Vi glæder os til at se jer igen!

Guldpris (XAU-DKK)
16612,90 DKK/oz
  
- 102,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
217,13 DKK/oz
  
- 0,78 DKK

Du vil måske også gerne læse