Opret ny alarm

Guldbrevet nr. 1 - 2020

Offentliggjort af Sten Senkel i kategori Nyheder på 22.01.2020
Guldpris (XAU-DKK)
16496,70 DKK/oz
  
- 34,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
209,59 DKK/oz
  
- 1,50 DKK
Guld i defensiven

Så er Tavex klar med det første guldbrev i 2020!

Slutningen af 10’erne og starten af 20’erne har været en interessant tid for prisudviklingen i guld.

Hvis du skulle have gået glip af det første guldbrev i 2020, som vores stamkunder abonnerer på, så kan du læse det ved at følge dette link. Du kan abonnere på guldbrevet her.

I guldbrevet kan du også finde lidt historie om de danske 10- og 20-kroner, samt tilbud på diverse populære produkter som Tavex sælger. Disse inkluderer, Krugerrand, Valcambi guldbarrer og Sovereigns.

Guldbrevet skrives af historiker og forfatter Peter Kyhn, som har arbejdet sammen med Tavex igennem flere år. Dette er et godt match, da Tavex ikke kun ønsker at handle med ædelmetaller. Vi søger også at informere vores kunder og alle andre, som er interesseret, om den ellers lidt mystiske “guldverden”.

Når du skal købe guld

For mange mennesker er en investering i guld en hel ny verden, hvor man ofte kan føle sig på bar bund. Da branchen ofte bliver forvekslet, og til visse tider overlapper, med samlermarkedet er det let at blive ledt på afveje. Tavex har valgt at fungere som forhandler af investeringsguld (eng: “Bullion Dealer”). Dette betyder, at vi søger at handle med guld for guldets aktuelle pris. Derfor anbefaler vi altid, at man køber de mest gængse og billigste mønter eller barrer. Dette garanterer dig, at du ikke er nødsaget til at finde en specifik samler af det produkt, som du ligger inde med. Du vil altid kunne sælge disse produkter tilbage til Tavex, men kan også let sælge disse til andre guldhandlende virksomheder.

Hvis du ønsker mere vejledning, kan du altid booke en konsultation hos Tavex. Her vil vi gøre vores bedste for at svare på alle spørgsmål, du måtte have om guld. Konsultationen er gratis og fuldstændig uforpligtende.

Vi ser frem til at møde dig!

Guldpris (XAU-DKK)
16496,70 DKK/oz
  
- 34,70 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
209,59 DKK/oz
  
- 1,50 DKK

Du vil måske også gerne læse