Opret ny alarm

Berlingske skriver om stigning i guldpris

Offentliggjort af Peter Kyhn i kategori Nyheder på 09.07.2020
Guldpris (XAU-DKK)
16 740,30 DKK/oz
  
- 57,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
200,75 DKK/oz
  
- 0,57 DKK
Berlingske skriver om stigningen i guldprisen

Berlingske skriver om stigningen i guldprisen. Under overskriften ”Rekord kan være på vej: Guldpriser rammer højeste pris i ni år” skriver Berlingske i dag torsdag den 9. juli.

Det er da dejligt, at stigningen i guldprisen interesserer danske medier. Og også dejligt, at Berlingeren har fundet tid til at interviewe det mest guldprofilerede dansker, råvarechefen fra Saxo Bank, Ole Sloth Hansen.

Ved en gennemgang fandt jeg intet om guldets sejrsgang i Jyllands-Posten og heller ikke hos Politiken, organet for den højeste oplysning. De to avisers fælles finanssite Finans.dk omtaler guldprisen som en del af sin daglige gennemgang af råvaremarkedet. Men her var det olien, der i dag tiltrak sig størst opmærksomhed.

I Finans.dk kunne dog også finde en jubelartikel om, at C25-indekset igen-igen har slået rekord i år. Det er da underligt, midt i et annus horribilis, hvor de europæiske økonomier forventes at dykke med ca. 7 %. Det er det største årlige fald i europæisk økonomi siden 2. verdenskrig. Men det er svært finde overvejelser om denne sammenhæng nogen steder i danske medier.

Guldpris (XAU-DKK)
16 740,30 DKK/oz
  
- 57,60 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
200,75 DKK/oz
  
- 0,57 DKK

Du vil måske også gerne læse