Opret ny alarm

Opret ny Tavex Prisbot

+ -

Opret ny Tavex Prisbot

Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

BRUGTMOMS

1 oz Canadisk Maple Leaf Sølvmønt tidligere årgange

Ikke på lager
Tavex er glad for at kunne præsentere dig for 1 oz Canadisk Maple Leaf sølvmønten fra tidligere årgange, ... Læs mere
Vi sælger Vi køber
-
157,86 DKK

Introduktion

Tavex er glad for at kunne præsentere dig for 1 oz Canadisk Maple Leaf sølvmønten fra tidligere årgange, verdens første investeringssølvmønt med status af lovligt betalingsmiddel, som er fremstillet af .9999 finsølv. Royal Canadian Mint introducerede denne mønt i 1988 som en næsten identisk, mere langt billigere kopi af sin tvilling i guld, 1 oz Canadisk Maple Leaf guldmønten. Maple Leaf sølvmønten er den eneste investeringssølvmønt med en renhed på fire nitaller. Mønten enestående renhed og den meget lave avance, som forhandlerne beregner sig i forhold til sølvprisen, har til dato fået investorer til at købe 126 millioner eksemplarer, hvilket får mønten til at indtage pladsen som den næstmest solgte investeringssølvmønt i den 21. århundrede. Fra og med 2014 er den elegante mønt udstyret med en mikroprægning, en ny sikkerhedsfunktion der er opfundet for at gøre mønten endnu mere sikker og dermed efterspurgt i markedet. Derfor bør enhver investor, som ønsker at føje fysisk investeringssølv til sin portefølje, alvorligt overveje denne smukke canadiske mønt.

Hvorfor dette produkt

 • Værdien af Canadisk Maple Leaf sølvmønter følger prisen på sølv. Værdien af Canadisk Maple Leaf sølvmønter afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, som er forbundet med markedsprisen på sølv.
 • Prisen på Canadisk Maple Leaf sølvmønter stiger med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et pålideligt aktiv i perioder med høj inflation, idet det er steget mere i værdi end andre investeringsgoder.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter sælges med lav avance. Takket være Royal Canadian Mints effektive produktion er omkostningerne ved fremstillingen minimeret, hvilket gør, at du som investor kan spare penge ved at betale en lavere avance, når du køber Canadisk Maple Leaf sølvmønter.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter er penge. Canadisk Maple Leaf investeringssølvmønter er lovligt betalingsmiddel i Canada og accepteres og veksles som sådan verden over.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter er likvide og internationalt anerkendt. Eftersom de har været i produktion i 26 år og afbilder den mest magtfulde og længst regerende dronning i det 20. århundrede, er Canadisk Maple Leaf sølvmønter globalt accepterede på det internationale sølvmarked.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter er .9999 finsølv. Canadian Maple Leaf sølvmønter er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter er lig med opsparing. Det historisk lave prisniveau for sølv sammenlignet med guld gør det til en ideel investering for dem, som ønsker at investere mindre beløb såvel som for dem, som mener, at de får mere ædelmetal for deres penge og venter en stærkere fremgang i prisen på sølv sammenlignet med prisen på guld.
 • Canadisk Maple Leaf sølvmønter har mere sikkerhed i sig. Canadisk Maple Leaf sølvmønter er de første i verden, som indeholder et unikt sikkerhedsmærke mod forfalskning, som garanterer møntens autenticitet.

Køb sølvprodukter

Værdien af sølv er steget i årenes løb, hvilket gør det godt til at opbevare eller øge din købekraft.

 • Produkt værdi (1pc)
  207,64 DKK
 • Tilbagekøbspris
  157,86 DKK
 • Din risiko nu
  49,78 DKK

Fakta: Prisen på sølv i DKK er steget 49.49% gennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 79,00 DKK/oz og højeste pris var 187,30 DKK/oz. Nuværende markedspris er 156,47 DKK/oz

Historie

Prisen på Canadisk Maple Leaf sølvmønter bestemmes af deres indhold af .9999 finsølv

Efter at Royal Canadian Mint havde set, hvilken succes Maple Leaf guldmønten var blevet efter introduktionen i 1979, gik canadierne i 1988 ud med en tvilling i sølv, Maple Leaf sølvmønten. Selvom den ikke var den første 1 oz mønt med status af lovligt betalingsmiddel – denne titel var forbeholdt Amerikansk Eagle sølvmønt og den Kinesiske Panda sølvmønt – så var det alligevel den første mønt, som var lavet af sølv i en renhed på .9999. I løbet af de sidste år har en række statslige møntudstedere udstedt deres egne 1 oz sølvmønter med status af lovligt betalingsmiddel, f.eks. Münze Österreich med Philharmoniker sølvmønten og Australske Perth Mint med Kookaburra sølvmønten, men sammenlignet med Maple Leaf møntens renhed på fire nitaller, mangler disse mønter alle det sidste nital. Frem til nu er Canadisk Maple Leaf sølvmønten den eneste i verden med denne unikke renhed.

Canadisk Maple Leaf sølvmønterne fremstilles af Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint blev grundlagt i 1908 og har de sidste årtier været en af de førende i markedet med hensyn til at anvende ny teknologi i produktionen af investeringsmønter i guld og sølv. Royal Canadian Mint var ikke blot den første møntudsteder, som var først med investeringsguld- og sølvmønter med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på fire nitaller (.9999), canadierne var også de første, som lavede den første investeringsguldmønt med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på .99999 (fem nitaller). Det skete i 2007 og mønten blev kaldt Howling Wolf. Men Royal Canadian Mints stræben efter perfektion stoppede ikke ved 1 oz mønter – for samme år, 2007, lancerede Royal Canadian Mint en Maple Leaf guldmønt, som vejede 100 kg med en renhed på .99999. Og så naturligvis med en pålydende værdi på ikke mindre end 1 million canadiske dollar.

Værdien af Canadisk Maple Leaf mønter er beskyttet af teknologi fra Royal Canadian Mint

I 2014 har Royal Canadian Mint skabt en ny standard for sikkerhed med hensyn til mønter med introduktionen af møntens seneste innovation, kaldet “Bullion DNA Anti-Counterfeiting Technology”, som omfatter en proces, hvor et unikt mikroskopisk sikkerhedsmærke præges på hver mønt. Midten af sikkerhedsmærket indeholder tallet 14 (for året 2014) og kan kun ses under kraftig forstørrelse. Denne nye teknologi tilføjer endnu et lag af beskyttelse mod forfalskning og alle Canadisk Maple Leaf guld- og sølvmønter udstedt fra 2014 vil være udstyret med denne nye sikkerhedsanordning. Men innovationen stopper ikke dér. Maple Leaf sølvmønter, som er præget i 2014 eller senere, vil få endnu en sikkerhedsegenskab indbygget, nemlig at overfladen præges med radiale linjer i mikronstørrelse. Disse linjer vil skabe et helt nyt mønster for lys, som skinner på møntens overflade, som vil sikre møntens autenticitet og karakteristiske udseende.

The Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint blev grundlagt i 1908 og har de sidste årtier været en af de førende i markedet med hensyn til at anvende ny teknologi i produktionen af investeringsmønter i guld og sølv. Royal Canadian Mint var ikke blot den første møntudsteder, som var først med investeringsmønter med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på fire nitaller (.9999), canadierne var også de første, som lavede den første investeringsmønt med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på .99999 (fem nitaller). Det skete i 2007 og mønten blev kaldt Howling Wolf. Men Royal Canadian Mints stræben efter perfektion stoppede ikke ved 1 ounce-mønter – samme år, 2007, lancerede Royal Canadian Mint en Maple Leaf-guldmønt, som vejede 100 kg med en renhed på .99999. Og så naturligvis en pålydende værdi på ikke mindre end 1 million canadiske dollar.

I 2014 har Royal Canadian Mint skabt en ny standard for sikkerhed med hensyn til mønter med introduktionen af møntens seneste innovation, kaldet “Bullion DNA Anti-Counterfeiting Technology”, som omfatter en proces, hvor et unikt mikroskopisk sikkerhedsmærke præges på hver mønt. Midten af sikkerhedsmærket indeholder tallet 14 (for året 2014) og kan kun ses under kraftig forstørrelse. Denne nye teknologi tilføjer endnu et lag af beskyttelse mod forfalskning og alle Canadian Maple Leaf guld- og sølvmønter udstedt fra 2014 er udstyret med denne nye sikkerhedsanordning.

Produktvægt i gram
31.13461
Sølv vægt i gram
31.10347
Renhed
999
Sølv vægt i troy ounces
1
Diameter
38
Tykkelse
-
Beskrivelse af pålydende værdi
5 USD
Producent
Royal Canadian Mint, Canada

Forside

Forsiden afbilder Elizabeth 2, eftersom Canada er medlem af det britiske statssamfund Commonwealth of Nations og dronning Elizabeth derfor er landets regerende konstitutionelle statsoverhoved. Over dronningens portræt ses hendes navn “ELIZABETH II” og nedenunder ses møntens nominelle værdi på 5 canadiske dollars og prægningsåret.

Bagside

Bagsiden afbilder Canadas nationale symbol, ahornbladet, og ovenover ses teksten “CANADA”. På hver side af ahornbladet ses fire nitaller, derunder er det lille sikkerhedsmærke præget og teksten “FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR”- metallet og vægten på engelsk og fransk.

Emballage

Emballage:

Hver mønt er individuelt pakket i en robust plastik kapsel. Ved køb af 20 stk, kan mønterne fås i tilhørende originale møntrør. Ved køb i større omfang har vi oprindelige forseglede kasser, hvilket indeholder 25 møntrør af 25 mønter hver. (500 mønter i alt).

Levering med UPS

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling inden for 24 timer og du modtager et trackingnummer fra UPS. UPS leveringstid er ca. 1-3 hverdage. Så snart din bestilling er klar til afhentning på dit lokale UPS udleveringssted, modtager du en mail eller SMS fra UPS.
Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes uden omdeling, og at du derfor skal hente din bestilling ved dit lokale UPS udleveringssted eller UPS Pakkebokse.
B. Selvafhentning: Du kan også vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.

OBS: Ved levering med UPS og afhentning i vores butik skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med UPS og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via UPS hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, eller et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolg, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

Forsendelsesomkostninger

Nedenstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusive Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forventet forsendelsesomkostninger

Tavex tilbyder let og sikkert forsendelse for alle online ordrer. Kig en ekstra kig på omkostningerne.

Stort antal på lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde dig hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Afhentning samme dag

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider (8-20) for at få gratis konsultation eller lær mere om et specifikt produkt. Hvis du køber online, kan du afhente produkterne samme dag, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 år på markedet samt ved at have store mængder, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Produkt ikke på lager

Dette produkt er ikke på lager og du kan forbestille det nu.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om at investere sikkert og få værdifuld markedsindsigt.