Opret ny alarm

Opret ny Tavex Prisbot

+ -

Opret ny Tavex Prisbot

Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

100x 1 gram Valcambi Suisse CombiBar

Tavex er glad for at kunne tilbyde dig Valcambis 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld. CombiBar’en er ... læs mere
Vi sælger Vi køber
39 647,55 DKK
36 248,81 DKK
Forsikret værdipakke - Gratis
Selvafhentning - Gratis

Introduktion

Tavex er glad for at kunne tilbyde dig Valcambis 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld. CombiBar’en er fremstillet af Valcambi, Schweiz’ største ædelmetalstøberi, og er et innovativt produkt, som består af 100 prægede 1-gramsbarrer i .9999 finguld. Guldbarrerne kan enten opbevares sammen som en enhed eller opdeles i 50 separate etgramsbarrer, hvilket gør, at CombiBar’en er et godt valg både som investering og med henblik på gaver. CombiBar’en er det perfekte valg for dig, som søger et eksklusivt guldprodukt, der er likvid og som er let at tage med sig – og ydermere gør det muligt at købe etgramsbarrer til en pris, der er tæt på spotprisen på guld. CombiBar’en er endnu et eksempel på et fremragende produkt i schweizisk kvalitet, håndværk og design fra Valcambi.

Hvorfor dette produkt

 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld kan opdeles. Det er en meget fornuftig egenskab, eftersom den gør det let at håndtere guldbarren og man undgår svind ved opdeling.
 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld har garanteret renhed. Valcambis fremstillings- og raffineringsproces kontrolleres af probermestre, som er akkrediterede af Swiss Federal Bureau for the Control of Precious Metals og London Bullion Market Association, hvilket garanterer de strenge krav til kvalitet og renhed, som Valcambi opfylder.
 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld er den billigste måde at købe 1-gramsguldbarrer på. Mængden af guld i de individuelle etgramsbarrer gør, at de er til at komme i nærheden af rent prismæssigt, men meget passende som gave, eftersom de er unikke, værdifulde og “Swiss made”
 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld er penge. Valcambis guldbarrer accepteres som “Good Delivery” af Schweiz’ nationalbank, LBMA og alle større ædelmetalbørser verden over, hvilket garanterer den verdensomspændende frie omsættelighed af Valcambis CombiBarrer hos både ædelmetalhandlere, banker og investorer.
 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld er rent kunsthåndværk i guld. 100-gramsguldbarren har et moderne, stilrent design. Den er enkel, men samtidig elegant med en begrænset mængde inskription, som giver dig mulighed for at nyde de store, skinnende overflader.
 • Valcambi Suisse 100×1 gram CombiBar i .9999 finguld er deres vægt værd i guld. Valcambis 100-gramsguldbarre er en af de mest solgte guldemner i dette format. Dens værdi baseres eksplicit på indholdet af finguld, som er bundet til den løbende guldpris.

At købe guldgenstande betyder lav risiko og sikring af værdi

Gulds værdi er steget i årenes løb, hvilket gør det ideelt til at bevare eller øge ens formue.

 • Produkt værdi (1pc)
  39 647,55 DKK
 • Tilbagekøbspris
  36 248,81 DKK
 • Din risiko nu
  3 398,74 DKK

Fakta: Prisen på guld er i DKK steget 59.23% igennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 6 148,61 DKK/oz og den højeste pris 13 074,32 DKK/oz. Den aktuelle markedspris er 11 338,97 DKK/oz

Historie

Status quo besejret

Den første guld Valcambi CombiBar™ blev udstedt i april 2011, en innovativ form for 50 g guldbarre, som består af 50 aftagelige 1 g barrer.

Valcambi CombiBar™'en er den bedst produceret multifunktionelle barre i verden.

Den er designet til at fungere som investering, men med funktionalitet til at sælge af i mindre beløb. Valcambi CombiBar™ besidder Valcambi's fremragende håndværk, probermesterstempel og kvalitetssikring.

CombiBar™ fås i størrelserne 100 g, 50 g, 1 oz, 20 g og 5 g.
Tavex sælger 100 g og 50 g størrelserne.

Prægede barrer

Udtrykket prægede barrer refererer til den produktionsproces, som anvendes for at fremstille dem. Processen begynder, når guldmateriale varmes op i en ovn, indtil det når flydende form. Under opvarmningen fjernes alle uønskede urenheder fra det flydende guld, indtil der kun er smeltet guld af høj renhed tilbage, oftest med en renhed på 99,99%. Det flydende guld hældes derefter på forme, som regel i form af store barrer, hvor det køles af og opnår fast form. Guldet, som nu har fast form, lægges derefter ind i en valse, som valser guldet ud i paneler af ensartet tykkelse. Herefter indsættes panelerne i en stansepresse, som stanser nøgne emner ud af panelerne. Næste skridt er, at emnerne vejes for at sikre, at de hverken vejer for meget eller for lidt. De, der passerer denne test, bliver poleret, så de opnår en skinnende overflade. Sidste trin omfatter selve prægningen, hvor guldemnerne placeres i en møntpresse, der med enorm kraft presser et stempel ned over emnet, så udformningen overføres fra stemplet til emnet. Resultatet er en præget barre. Den færdigprægede guldbarre bliver derpå kontrolleret, inden den forsegles i en gennemsigtig emballage, som beskytter barren mod berøring.

Valcambi Suisse

Valcambi er grundlagt i 1961 og er en schweizisk virksomhed, der forarbejder ædle metaller. Valcambi er kendt verden over som en af de største producenter af støbte og prægede barrer i ædelmetaller. Valcambis investeringsbarrer har opnået et ry verden over for deres enestående kvalitet og er et symbol på schweizisk håndværk, hvilket gør dem efterspurgt verden over af kendere af ædle metaller. Virksomheden fremstiller sine produkter i Balerna i Schweiz, hvor Valcambi har en af verdens største produktionsfaciliteter for ædle metaller med en kapacitet, som kan raffinere ikke mindre end 2.000 tons årligt. For at sætte dette tal i forhold til den virkelige verden, kan det nævnes, at den samlede produktion fra verdens guldminer i 2013 nåede op på 3.000 tons. Den samlede værdi af de metaller, som forarbejdes i dette anlæg, er intet mindre end imponerende og det faktum, at Newmont Mining, en af verdens største guldminevirksomheder, ejer en majoritet af aktierne, giver en god indikation af Valcambis betydning som et af verdens største ædelmetalstøberier. Valcambi er akkrediteret af alle større ædelmetalbørser, Schweiz’ centralbank og LBMA (London Bullion Market Association) og Valcambis ædelmetalbarrer anerkendes derfor over hele verden med en kundeliste, som omfatter alt fra mindre investorer til de største finansielle institutioner, stater og centralbanker.

 

Valcambi – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundrede tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer.

Produktvægt i gram
100
Guld vægt i gram
100
Renhed
999.9
Guld vægt i troy ounces
3.21508
Længde
105
Bredde
74
Tykkelse
0.85
Producent
Valcambi Suisse, Schweiz

Forside

CombiBar’en udgøres af 100 ens etgramsguldbarrer, hver forsynet med Valcambis officielle stempel, teksten“1 g”, “fine gold” og “999.9” for en renhed på 99.99%, hvilket svarer til 24 karat. Probermesterens stempel, som garanterer barrernes renhed, ses nederst på hver barre.

Bagside

Øverst på CombiBar’en ses Valcambis officielle stempel med teksten “VALCAMBI SUISSE”. I midten står der “100g”, “fine gold”, og “999.9” for en renhed på 99.99% finguld, hvilket svarer til 24 karat. Nederst ses probermesterens stempel, som garanterer barrens renhed, og det unikke serienummer.

Emballage

CombiBar’en leveres i en gennemsigtig beskyttelsesemballage.

BEMÆRK! Emballagen fungerer som certifikat for barren, og Tavex køber kun dette produkt til købsprisen, hvis emballagen er intakt.

Produktværdi
Risiko hvis du sælger tilbage med det samme

Levering med PostNord

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling inden for 24 timer og du modtager et trackingnummer fra PostNord. PostNords leveringstid er ca. 1-3 hverdage.
Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes UDEN omdeling, og at du derfor skal hente din bestilling i det lokale posthus eller Post Danmarks døgnbokse.
B. Selvafhentning: Du kan også vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.
Ved levering med PostNord og afhentning i vores butik, skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med PostNord og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil, du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via PostNords hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, eller et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolg, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

Forsendelsesomkostninger

Nedenstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusive Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forventet forsendelsesomkostninger

Tavex tilbyder let og sikkert forsendelse for alle online ordrer. Kig en ekstra kig på omkostningerne.

COVID-19

Grundet den nuværende situation og meget høj efterspørgsel kan lageret være tømt for pågældende produkt. Ring evt. på 3311 1510 for at høre om lagerstatus.

Læs Tavex’ nye handelsbetingelser her.

Stort antal på lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde dig hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Hurtig afhentning

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider for at få gratis konsultation eller lær mere om et specifikt produkt. Hvis du køber online, kan du ofte afhente produkterne 1-2 dage efter, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 år på markedet samt ved at have store mængder, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Genstande højst sandsynligt på lager

Dette produkt er højst sandsynligt på lager og bliver sendt så snart betalingen er modtaget eller gjort klar til selvafhentning.

Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Opret Tavex ID
Tavex ID

Opret et gratis og sikkert Tavex ID & få en portefølje manager, personlig rådgiver og mere. Opdag fordelene ved et Tavex ID.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om investeringsprodukter og få værdifuldt markedsindsigt.