Opret ny alarm

Salg af mønter

Salg af danske mønter til private og erhvervsdrivende - Tavex Danmark

Som noget nyt har Tavex nu åbnet for salg af mønter – både til virksomheder og private

Udover vores eksisterende sortiment af historiske danske guldmønter, er det også muligt at købe mønter, enten til brug som byttepenge, opsparing, samling eller noget helt andet.

Da det kan være svært for mindre erhvervsdrivende at få fat på mønter, grundet manglende konkurrence på markedet, høje omkostninger og strenge krav. Eftersom det stadigvæk er bestemt ved lov, at alle butikker skal tage imod kontanter, skal man selvfølgelig også kunne give mønter tilbage i byttepenge. Men de kan være svære at få fat i.

Derfor vil Tavex hjælpe, og dette gøres selvfølgelig bedst ved at tilbyde virksomheder at købe byttepenge til brug i deres butikker.

Alle vores mønter er optalt af os, da vi har en mønttæller i butikken, og mønterne kommer pakket i ”mønttutter”, som er dansk producerede plastkapsler, specifikt designet til at opbevare mønter.

Priserne er som følger:

0-1000 DKK: 45 DKK i gebyr
1001-25000 DKK: 5% i gebyr
Over 25.000 DKK Kontakt os for et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine behov.

Mønterne kommer i tutter, og sælges kun i hele tutter

Møntværdi/beløb i tut: 50 ører/20 kr, 1 kr/25 kr, 2kr/50kr, 5kr/100kr, 10kr/200kr, 20kr/400kr.

Det er også muligt at tilkøbe kasser til opbevaring af mønterne, og der er en af hver kasse til hver type af mønt. Kasserne kan tilkøbes til en pris på 100 DKK pr. kasse.

Vi tilbyder også at sende mønter til dig eller din butik, og de sendes som en forsikret værdipakke med UPS. Der er hverken noget minimum eller maksimum, for hvor meget der kan sendes.

På nuværende tidspunkt tilbydes denne ydelse ikke på vores hjemmeside, så hvis du ønsker at få det sendt, skal du kontakte os.

Tavex kan ikke garantere at alle mønter er tilgængelige og til rådlighed for salg.

 

Kontakt os her … Eller giv os et ring på +45 3311 1510

 

* Grundet hvidvaskloven skal du fremvise billed-ID ved omveksling af beløb over 3.700 DKK. Alle handler med virksomheder skal godkendes på forhånd. Vi anbefaler derfor alle virksomheder interesseret i at købe mønter, at kontakte os på forhånd.