Opret ny alarm
Opret ny Tavex Prisbot
+ -
Opret ny Tavex Prisbot
Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

8 g Kinesisk Panda 2023 Guldmønt

På lager
Tavex er glad for at kunne tilbyde den 8 grams kinesiske Panda guldmønt 2023, en af de mest populære guldmønter fra Folkerepublikken Kina. Pandaen, som blev introduceret i 1982 som lovligt betalingsmiddel af den kinesiske centralbank, er den første guldmønt, der ændrede designet af sit hovedmotiv, et aspekt, der værdsættes højt af samlere. Med en guldrenhed på 99,9 % præsenterer den kinesiske panda guldmønt et yndefuldt portræt af en blid og fredfyldt pandabjørn, et kinesisk nationalsymbol og et af verdens mest sjældne dyr. ... Læs mere
Vi sælger Vi køber Spread
5120,70 DKK
4019,99 DKK 21.50%
Selvafhentning - GRATIS
Forsikret værdipakke - 123,75 DKK
Se mindre
Selvafhentning - GRATIS
Leveringsomkostninger starter fra 123,75 DKK
Se mere
The photos are used for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.

Introduktion

Tavex er glad for at kunne tilbyde den 8 grams Kinesiske Panda Guldmønt fra 2023, en af de mest populære guldmønter fra Folkerepublikken Kina. Panda guldmønten, som blev introduceret i 1982 som lovligt betalingsmiddel af den kinesiske centralbank, er den første guldmønt, der ændrede designet af sit hovedmotiv, et aspekt, der værdsættes højt af samlere. Med en guldrenhed på 99,9 % præsenterer den kinesiske panda guldmønt et yndefuldt portræt af en blid og fredfyldt pandabjørn, et kinesisk nationalsymbol og et af verdens mest sjældne dyr.

Den kinesiske panda guldmønt, som er lavet med en unik graveringsmetode, skaber lyse og mørkere nuancer af guld, en enestående æstetisk gengivelse af pandabjørnens sorte pletter og hvide pels. Disse kunstneriske træk, kombineret med møntens høje kvalitet, har bidraget til at gøre den kinesiske panda guldmønt til en af de fire mest efterspurgte guldmønter i investeringskvalitet i verden. For dem, der er ivrige efter at erhverve kinesiske guldpandaer som en investering, er Tavex, som officiel distributør for Europa, i stand til at tilbyde markedsledende tilbud for enhver ønsket mængde af denne betydningsfulde guldmønt.

Hvorfor dette produkt

 • 8 grams Kinesisk Panda 2023 guldmønter har et betydeligt opsidepotentiale. Eftertragtet af samlere på grund af deres begrænsede årlige oplag og varierende design, opnår kinesiske panda guldmønter betydelige præmier på det sekundære marked.
 • 8 grams Kinesisk Panda 2023 guldmønter er penge. Panda fuldmønten, som anses for lovligt betalingsmiddel af den kinesiske centralbank, er fritaget for moms på det kinesiske fastland.
 • Den kinesiske panda guldmønt er internationalt anerkendt. Som det eneste lovligt betalingsmiddel i verden, der portrætterer en pandabjørn, sikrer dette endemiske dyr fra Kina global investoranerkendelse.
 • Panda guldmønter er 99,9 % rent guld. På mange måder er det mere spændende at holde en panda guldmønt i hænderne end en legeret guldmønt. I modsætning til legeret guld har rent 24 karat guld en skinnende guldfarve, og da det er af højere tæthed, har det også en bedre tyngde eller "følelse".
 • Kinesiske panda guldmønter svarer til opsparing. Panda guldmønter er et ideelt valg for enhver type langsigtet investor, der værdsætter sikkerheden og stabiliteten ved at eje fysiske guldmønter som lovligt betalingsmiddel.
 • Panda guldmønter er fremragende til at diversificere porteføljer. Gulds lave korrelation med andre finansielle aktiver gør, at Panda guldmønter fungerer som en sikring af porteføljen mod markedsrisiko.

At købe guldgenstande betyder lav risiko og sikring af værdi

Gulds værdi er steget i årenes løb, hvilket gør det ideelt til at bevare eller øge ens formue.

 • Produkt værdi (1pc)
  5120,70 DKK
 • Tilbagekøbspris
  4019,99 DKK
 • Din risiko nu
  1100,71 DKK

Fakta: Prisen på guld er i DKK steget 83.09% igennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 7537,09 DKK/oz og den højeste pris 17061,50 DKK/oz. Den aktuelle markedspris er 16112,90 DKK/oz

Kinesisk Panda Guldmønt

Pris og præmie på kinesiske Gold Panda mønter

Sammenlignet med American Eagles, Østrigske Philharmonikerne, canadiske Maple Leafs, og andre kendte guldmønter, som siden begyndelsen er produceret i ubegrænsede mængder, så har kinesiske Gold Pandas en årlig begrænset produktion, dog med forbehold for ændringer. Dette, kombineret med det skiftende pandabjørnsmotiv, har bidraget til at ældre mønter har er blevet solgt med en betydelig samlerpris i det sekundære marked. Men liberaliseringen af det kinesiske ædelmetalmarked, kombineret med den stigende popularitet af pandamønten blandt kinesiske investorer, har ført til en betydelig stigning i efterspørgslen efter disse mønter i de senere år. I 2014, som en reaktion på den øgede efterspørgsel, har den kinesiske centralbank øgede årlige produktionen af de mest populære 1 ounce mønter til en million stykker om året, det største antal nogensinde. Mens det større udbud har dæmpet møntens præmie på det sekundære marked, kan dette vise sig at være et perfekt vindue af muligheder for langsigtede investorer set i lyset af den potentielle upside disse mønter bærer

Den fremtidige værdi og mulige værdistigning af kinesisk Gold Panda mønter er understøttet af flere fakta, den første og mest indlysende er, at mønter er Kinas eneste lovlige betalingsmiddel af guld. Det bør også bemærkes, at der er 1.350 milliarder kinesiske og den nuværende produktions af mønterne er begrænset 1 million styk om året, mens USA har en befolkning på 320 millioner, og er i øjeblikket prægningen i gennemsnit 850.000 stykker 1 ounce amerikanske Gold Eagle mønter per år. For det andet, den lovgivning, der tillader det frie markeds prissætning af guld og som gjorde det muligt for kinesiske borgere at investere og handle med metallet har kun eksisteret i lidt mere end et årti, hvilket efterlader yderligere plads til at gulds popularitet i Kina kan vokse. Den tredje grund vedrører fordelingen af kinesiske Gold Pandas i Kina, som indtil for nylig været under direkte statskontrol, hvilket betyder, at kun statslige tilknyttet institutioner kunne sælge disse mønter, hvilket resulterer i et meget ineffektivt og illikvidt marked. Dette er nu ændret, og bullion forhandlere og finansielle institutioner er i stand til at lette handelen med disse mønter. For det fjerde er den kinesiske regering at gøre en samordnet indsats for at fremme guld ejerskab, noget du ikke vil se i de vestlige lande. Den femte slående faktum er, at Kina nu er verdens største guldforbruger, og det forventes, at efterspørgslen vil stige yderligere i de kommende år, hvilket yderligere vil fremme likviditeten og gennemsigtigheden af det kinesiske guldmarked, hvilket vil gavne Gold Panda mønter. Endelig er kinesiske Gold Panda mønter øjeblikket de eneste fysiske guldprodukter, der er fritaget for moms i Kina, et privilegium som blev opnået i 2012. Med en forventning om at stadigt voksende kinesisk guldmarked, er det meget sandsynligt, at meget af denne efterspørgsel vil være rettet mod kinesiske Gold Panda mønter.

Kinesiske Pandaer markerede begyndelsen på liberalisering af landers guldmarked

I modsætning til de fleste store vestlige økonomier, har Kina aldrig brugt guld, men snarere sølv som det primære anker for sit monetære system. Det monetære system er baseret på sølv tjente landet i flere århundreder, men ved udbruddet af den store depression i forbindelse med fremkomsten af kommunismen i 1930’erne resulterede i, at myndighederne opgav sølvstandarden til fordel for en ren papir standard. For at understøtte det nye fiat-system blev lovgivningen indført om, at cirkulerende monetære sølv skulle overgives til myndighederne i bytte for den nye papir valuta. På trods af de nye skrappe regler, var kommerciel handel med sølv og ejerskab af smykker og antikviteter lavet af guld stadig tilladt, om end kun for en kort periode. I slutningen af 1930’erne, ved udbruddet af den kinesisk-japanske krig og rivaliseringen mellem kommunister og det kinesiske etablissiment blev myndighederne tvunget til at proklamere et forbud mod ejerskab af ædelmetaller i enhver form.

Dette forbud vil være på plads i fem lange årtier, før den kinesiske regering foretog en økonomisk og filosofisk turnaround angående dets nationale guldmarked ved indførelsen af dekinesiske Guld og Sølv Panda mønter i henholdsvis 1982 og 1983. Fra disse fremefter år, ville de kinesiske myndigheder langsomt begynder at løsne de restriktioner, der var blevet indført siden 1930’erne. Udover at være et symbol på landets liberalisering af ædle metaller og selve økonomien, så markedere Gold Panda mønten også den spæde begyndelse på en langsigtet plan for at gøre guldmarkedet, for første gang i landets moderne historie, til fundamentet af Kinas nye monetære system.

Den kinesiske Panda Bjørn

Beslutningen om at anvende den ikoniske pandabjørn som møntens hovedmotiv har spillet en stor rolle i den kinesiske successen for Gold Panda mønterne. Pandabjørnen er hjemhørende i det centrale Kina og er kendetegnet ved de sorte pletter omkring sine øjne og ører. På trods af sin charmerende og fredelige natur og dens status som en kinesisk nationalt symbol, er panda bjørne er desværre meget sjældne dyr. På grund af skovrydning og kommercielle landbrug, er store dele af pandabjørnens naturlige områder blevet ødelagt, og dermed er antallat af pandaer som lever i naturen svundet ind til ca. 2000. I det seneste årti er der gjort en omfattende indsats af den kinesiske regering for at dæmme op for den faldende pandabestand. Selv om pandaen stadig er en truet dyreart, så tyder videnskabelige undersøgelser på, at bevarelsesindsatsen har virket, og pandabestanden er så småt begyndt at komme sig.

Kinesisk guldpanda blev først  introduceret i 1982 og sølv panda i 1983, begge mønter har sidenhen været i konstant produktion med undtagelse af året 1986 where der ikke blev produceret sølv pandaer. Kinesiske Panda mønter er blevet produceret tre forskellige steder:

*Shanghai Mint 1982-2004 

*Shenyang Mint 1985-1999, 2003-2004 

*Shenzhen Guobao Mint 1999-2002, 2005 onwards 

 

The Shenzhen Guabao Mint er et datterselskab af The People’s Bank of China (Kinas Centralbank).

Produktvægt i gram
8.008
Guld vægt i gram
8
Renhed
999
Guld vægt i troy ounces
0.25721
Diameter
22
Tykkelse
-
Beskrivelse af pålydende værdi
100 yuan
Producent
Kina

Forside

Forsiden portrætterer Himlens Tempel, et UNESCO-verdensarvssted, der består af et kompleks af religiøse bygninger beliggende i de centrale dele af Beijing. Over Himlens Tempel er en tekst på kinesisk, der betyder "Folkerepublikken Kina" og indskrevet i bunden er prægningsåret.

Bagside

Bagsiden viser to unge pandaer i deres naturlige habitat, blandt bambustræer. Møntens pålydende værdi, vægten "8 g" og guldindholdet mærket "Au .999" er indskrevet i toppen af mønten.

Emballage

Hver mønt er forseglet i originale bløde plastikemballage.

Afhentning i Tavex butik

Du kan vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.

Levering via UPS

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling hurtigst muligt (normalt indenfor 24 timer) og du modtager et trackingnummer fra UPS. UPS` leveringstid er ca. 1-3 hverdage.

For at sikre, at vores kunder personligt modtager og kvitterer for modtagelsen af de afsendte varer, sendes bestillinger som værdipakke via UPS med omdeling, hvor underskrift er påkrævet. UPS forsøger levering af tre gange. Har man ikke været hjemme til modtagelse af pakken efter de 3 forsøg, returneres pakken til Tavex. Du kan følge din pakke via dit Trackingnummer her.

I visse tilfælde er det muligt at bestille afhentning af din pakke ved et UPS udleveringssted, dette kræver særlig aftale med Tavex. Vi gør opmærksom på, at udleveringssted kan bede om fremvisning af ID ved afhentning af pakker.

Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes med omdeling, og at du derfor være hjemme og underskrive for modtagelse – Kontakt os hvis du ønsker at få sendt din pakke til et UPS udleveringssted.

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med UPS og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via UPS hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsendelsesomkostninger

Ædelmetaller (Guld og sølv)*:

Tavex tilbyder fri fragt ved køb over 8.500 DKK(ekskl. moms.)

0 – 8.500 DKK (ekskl. moms) = 123,75 DKK

8.500 – 1.000.000 DKK (ekskl. moms) = Fri fragt

1.000.000 + DKK (ekskl. moms) = Kontakt os

Valuta*:

Tavex tilbyder fast lavt gebyr på kun 49,99 DKK (ekskl. moms.)

 

*Overstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusiv Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolgt, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

OBS: Ved levering med UPS og afhentning i vores butik skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

Ædelmetaller (Guld og sølv):

 • Fri fragt ved køb over 8.500 DKK
 • Stort lager
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

 

Valuta:

 • Lav fragtgebyr på kun 49,99 DKK
 • Over 50 forskellige valutaer
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

Stort lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Afhentning samme dag

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider (9-19) eller få gratis konsultation og lær mere om et specifikke produkter. Hvis du køber online, kan du afhente produkterne samme dag, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 års erfaring på markedet, samt større lagerbeholdning, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Genstande på lager

Dette produkt er på lager og bliver sendt så snart betalingen er modtaget og er klar til selvafhentning.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om at investere sikkert og få værdifuld markedsindsigt.