Opret ny alarm
Opret ny Tavex Prisbot
+ -
Opret ny Tavex Prisbot
Tavex Prisbot opsummering

Du kan annullere en Prisbot™ når som helst, og den automatiske ordre botten laver, er ikke bindende.

SÆRVARE

5 gram PAMP Lunar Oksens år 2021 guldbarre

Ikke på lager
Tavex er stolt over at kunne tilbyde dig Lunar 5-gramsguldbarren i .9999 finguld fra PAMP. De er ... Læs mere
Vi sælger Vi køber
-
2 604,83 DKK

Introduktion

Tavex er stolt over at kunne tilbyde dig Lunar 5-gramsguldbarren i .9999 finguld fra PAMP. De er fremstillet af PAMP, en verdenskendt schweizisk virksomhed inden for forarbejdning af ædle metaller og akkrediterede af Schweiz’ nationalbank og London Bullion Market Association og 5-gramsbarren afbilder et smukt motiv af årets dyr, symbolet for et af de tolv år, som udgør den kinesiske månekalender. Kvaliteten af PAMP’s Lunar-barre med motiver fra de kinesiske stjernetegn er enestående. Skinnende overflader sammen med matte, elegante motiver lader de forskellige farvenuancer i guldet komme til deres ret og gør barren til en gave, som modtageren vil bevare i sit hjerte. Når du modtager denne elegante guldbarre, så får du ikke alene et stykke ædelmetal fremstillet af schweiziske ingeniørekspertise, men også en alternativ hård valuta med en implicit garanti for accept blandt ædelmetalhandlere, finansielle institutioner og investorer.

At købe guldgenstande betyder lav risiko og sikring af værdi

Gulds værdi er steget i årenes løb, hvilket gør det ideelt til at bevare eller øge ens formue.

 • Produkt værdi (1pc)
  3 223,46 DKK
 • Tilbagekøbspris
  2 604,83 DKK
 • Din risiko nu
  618,63 DKK

Fakta: Prisen på guld er i DKK steget 99.49% igennem de sidste 8 år. Den laveste pris var 7 537,09 DKK/oz og den højeste pris 17 061,50 DKK/oz. Den aktuelle markedspris er 16 706,60 DKK/oz

Historie

Oksens år barrer

Oksens år barrerne er de seneste udgave af PAMPs meget succesrige Lunar Calendar Bullion Collection. Serien er udstyret med PAMPS signatur design illusion præget på begge barrens sider. Barrerne fås i .9999 fint guld, .999 rent sølv og en række størrelser og vægte. Den særprægede røde CertiPAMP-assaypakning gør barrerne ideelle som gaver eller som samlerobjekter.

Oksens år 2021: Designdetaljer og symbolik

PAMP er begejstret for at præsentere den seneste udgave af deres populære Lunar Calendar Bullion Series, en årligt udgivet samling af prægede barrer, der fejrer de symbolske dyr, som er knyttet til hvert bestemt kinesiske nytår - 2021, året for oksen! Det menes, at egenskaberne forbundet med oksen vil påvirke det kommende "måneår" fra 12. februar, det kinesiske nytår, til 31. januar 2022. Oksen er det andet symbolske dyr i den kinesiske 12-årige månekalender. Okser var vigtige for landbrugssamfund takket være deres store styrke og udholdenhed, men forsigtige karakter. Mennesker, der er født i et år med oksen, kan virke langsomme om at gribe ind, men dette er en illusion. Oksen er faktisk flittig, men alligevel forstår den, at forsigtighed, selvrefleksion og tålmodighed sammen med fysisk udholdenhed også er nødvendige for at opnå vellykkede resultater. Oksen ved, at alle frø, ordentligt plantet og dyrket med flid og tålmodighed, vil vokse til rigelige afgrøder. Oksen er stærkt forbundet med et 'stort' eller frugtbart resultat, hvis den respekteres korrekt.
Denne symbolik, blandt andre traditionelle attributter, er tydelig i PAMPs smukke "Oksens år barrer". Bagsiden skildrer en kraftig okse, der holder pause fra sit arbejde for at drikke vand, hvilket også afspejler dens image, hvilket indikerer oksens tankevækkende, selvreflekterende natur. Hvert af dets to kraftige horn gentages af grenene på et ferskentræ, da tallene 1 og 4 og enhver kombination deraf betragtes som heldige for oksen. Ferskenblomster er også heldige for oksen, og her begynder det blomstrende træ kun at spire, igen en indikation på, at oksen intuitivt forstår, at træet helt sikkert blomstrer i det rigtige øjeblik, det rigtige tidspunkt. Oksen vender mod sydøst, sin heldige retning.
Den forreste side afslører, at ud over bakken venter 'store ting' i form af en trævogn, der næsten er overfyldt med guldmønter. Faktisk er metaller som guld stærkt forbundet med måneåret 2021. Et løsrevet hjul ser ud til at afvente reparation, men også her er Oksen opmærksom på, at alt i rette tid vil blive sat i orden. Gennem mange kulturer repræsenterer hjulet tidens cyklusser, og den tålmodige okse har tillid til sin høje arbejdsmoral, styrke og udholdenhed. Som altid kommer Lunar Calendar-serierne til at være forseglet i en slående rød, CertiPAMP-emballage; rødt er den traditionelle farve i gaveuddelingen gennem det kinesiske nytår.

Prægede barrer

Udtrykket prægede barrer refererer til den produktionsproces, som anvendes for at fremstille dem. Processen begynder, når guldmateriale varmes op i en ovn, indtil det når flydende form. Under opvarmningen fjernes alle uønskede urenheder fra det flydende guld, indtil der kun er smeltet guld af høj renhed tilbage, oftest med en renhed på 99,99%. Det flydende guld hældes derefter på forme, som regel i form af store barrer, hvor det køles af og opnår fast form. Guldet, som nu har fast form, lægges derefter ind i en valse, som valser guldet ud i paneler af ensartet tykkelse. Herefter indsættes panelerne i en stansepresse, som stanser nøgne emner ud af panelerne. Næste skridt er, at emnerne vejes for at sikre, at de hverken vejer for meget eller for lidt. De, der passerer denne test, bliver poleret, så de opnår en skinnende overflade. Sidste trin omfatter selve prægningen, hvor guldemnerne placeres i en møntpresse, der med enorm kraft presser et stempel ned over emnet, så udformningen overføres fra stemplet til emnet. Resultatet er en præget barre. Den færdigprægede guldbarre bliver derpå kontrolleret, inden den forsegles i en gennemsigtig emballage, som beskytter barren mod berøring.

PAMP – kunstneriske produkter i ædelmetaller

PAMP er grundlagt i 1977 i Schweiz og er siden da vokset til at blive verdens vigtigste producent af ædelmetalbarrer i vægtklassen 1 til 100 gram. PAMP’s største lokalitet ligger i den maleriske schweiziske landsby Castel San Pietro, hvor PAMP driver et avanceret raffinaderi og forarbejdningsvirksomhed, som anvender de bedste schweiziske ingeniørkundskaber og den sidste nye teknologi i raffineringen og produktionen af sine berømte ædelmetalbarrer. PAMP opfattes som markedsledende inden for innovation og produktion af ædelmetalbarrer til detailhandlen, idet PAMP var den første virksomhed, som begyndte at udsmykke bagsiden af sine barrer med forskellige æstetiske motiver. Et af disse, den smukke afbildning af Fortuna, den romerske gudinde for velstand, slog stærkt igennem verden over, og motivet er i dag symbolet på PAMP’s høje kvalitet som producent. Der er ikke noget at sige til, at forkortelsen PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) betyder kunstneriske produkter i ædelmetaller. Renheden og kvaliteten i PAMP’s barrer akkrediteres af Schweiz’ nationalbank og LBMA (London Bullion Market Association), hvilket gør dem til det foretrukne valg for førende finansinstitutioner, centralbanker, investorer og samlere verden over.

 

PAMP – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundreder tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer. PAMP har været medlem af LBMA siden 1987.

Produktvægt i gram
5.0005
Guld vægt i gram
5
Renhed
999.9
Guld vægt i troy ounces
0.16075
Længde
23.3
Bredde
14
Tykkelse
0.83
Producent
PAMP, Schweiz

Afhentning i Tavex butik

Du kan vælge at afhente din bestilling i vores butik i København. Så snart vi modtager din betaling kontakter vi dig via mail og telefon, og du kan herefter afhente din bestilling.

Levering via UPS

Efter modtagelse af din betaling afsendes din bestilling hurtigst muligt (normalt indenfor 24 timer) og du modtager et trackingnummer fra UPS. UPS` leveringstid er ca. 1-3 hverdage.

For at sikre, at vores kunder personligt modtager og kvitterer for modtagelsen af de afsendte varer, sendes bestillinger som værdipakke via UPS med omdeling, hvor underskrift er påkrævet. UPS forsøger levering af tre gange. Har man ikke været hjemme til modtagelse af pakken efter de 3 forsøg, returneres pakken til Tavex. Du kan følge din pakke via dit Trackingnummer her.

I visse tilfælde er det muligt at bestille afhentning af din pakke ved et UPS udleveringssted, dette kræver særlig aftale med Tavex. Vi gør opmærksom på, at udleveringssted kan bede om fremvisning af ID ved afhentning af pakker.

Bemærk venligst, at alle bestillinger (medmindre andet aftales med Tavex) sendes med omdeling, og at du derfor være hjemme og underskrive for modtagelse – Kontakt os hvis du ønsker at få sendt din pakke til et UPS udleveringssted.

Forsikring

Din pakke sendes som forsikret værdipakke med UPS og såfremt din pakke mod forventning skulle forsvinde eller blive beskadiget under transporten, vil Tavex gen-sende din bestilling eller refundere din betaling. Forsikringen er gældende indtil du har kvitteret og modtaget for pakken.

Emballage

Din bestilling pakkes i beskyttet emballage og sendes i en diskret umarkeret kuvert/pakke.

Tracking

Så snart din bestilling er pakket, sendes dit trackingnummer til din email. Via UPS hjemmeside kan du følge din pakkes lokation og status.

Forsendelsesomkostninger

Tavex tilbyder fri fragt ved køb over 8.500 DKK(ekskl. moms.)

 

0 – 8.500 DKK ekskl. moms 123,75 DKK
8.501 – 1.000.000 DKK ekskl. moms Fri Fragt
1.000.000+ DKK ekskl. moms Kontakt os

 

Overstående priser er gældende for leveringer i Danmark (ikke inklusiv Grønland eller Færøerne). Såfremt du ønsker levering til udlandet bedes kontakte os på +45 3311 1510 eller tavex@tavex.dk.

Forsinkelser/varer som ikke er på lager

Såfremt din pakke mod forventning afsendes senere, et givet produkt ikke er på lager eller midlertidigt udsolgt, så vil du blive kontaktet via telefon eller email og du vil få oplyst om forventet leveringstid af din bestilling.

OBS: Ved levering med UPS og afhentning i vores butik skal du fremvise gyldigt billede-ID (pas eller kørekort).

 • Fri fragt ved køb over 8.500 DKK
 • Stort lager
 • Hurtig levering
 • 100% forsikret forsendelse

Stort antal på lager

Størstedelen af Tavex’ produkter er altid på lager og derfor kan Tavex også tilbyde dig hurtig forsendelse eller selvafhentning samme dag til markedets førende priser. Tavex er officiel partner med alle de store møntproducenter i verden.

Afhentning samme dag

Vær velkommen til at besøge vores butik indenfor vores åbningstider (8-20) for at få gratis konsultation eller lær mere om et specifikt produkt. Hvis du køber online, kan du afhente produkterne samme dag, vi modtager betalingen.

Lave priser

Med over 25 år på markedet samt ved at have store mængder, er Tavex i stand til at tilbyde dig de bedste priser på markedet. Hos Tavex kan du maksimere dit afkast på dine investeringer pga. lave marginer og spreads.

Produkt ikke på lager

Dette produkt er ikke på lager og du kan forbestille det nu.

Book en privat konsultation gratis
Lær mere om at investere sikkert og få værdifuld markedsindsigt.