Overfør penge til
hele verden på 5 minutter

  • Send dine penge hurtigt til hele verden
  • Nyd den gode kundeservice
  • Op til 40% billigere end banker

Bankoverførsler tager for lang tid og er dyre. Du kan sende penge kontant eller via bank overførsler verden over. TavexWise overførsler er hurtigere og op til 40% billigere.

Hvorfor TavexWise Express?

Hurtigere og billigere – Sammenlignet med andre overførselstjenester som bankerne tilbyde, og som normalt tager mindst 1 til 2 bank dage, så er TavexWise overførsler hurtigere og op til 40% billigere.

Hvor og hvordan kan jeg sende penge?

  • Kontant til bankkonto: Hele verden
  • Bankkonto til bankkonto: Hele verden
  • Kontant til kontant: Filippinerne, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Esland, Letland, Bulgarien og Polen.
  • Bankkonto til kontant: Filippinerne, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Esland, Letland, Bulgarien og Polen.

Kom i gang nu, ring: +45 33 11 15 10

Besøg os på: Tavex Hovedbanegården, Bernstorffsgade 16-22, Copenhagen V
Kontakt os: +45 3311 1510
Email:

NYHED!! Nu kan du også sende eller overføre penge til Filippinerne med Banco de Oro. Den største bank på Filippinerne. Send kontanter eller overfør penge til en konto i Banco de Oro eller MLhullier og Cebuana. Pengene er klar inden for et par minutter.

Prisliste


Sum DKK
Gebyr DKK
0 – 500
40
501 – 2 500
60
2 501 – 5 000
105
5 001 – 10 000
120
10 001 – 15 000
160
15 001 – mere
1,5% af summen

Besøg os på Tavex Hovedbanegården, Bernstorffsgade 16-22, København V

 

Se nøjagtige placering her

Den nemmeste måde at sende penge på

Ekspresoverførsler er den hurtigste og nemmeste måde at foretage internationale pengeoverførsler mellem Danmark, Sverige, Letland, Estland og Polen. Hvis du har brug for at sende eller modtage penge hurtigt, så anvend TavexWise, som er både et hurtigere og billigere alternativ til almindelige bankoverførsler.

Hvis du sender penge fra ovenstående lande er pengene klar til afhentning inden for 5 minutter. Overførsler af penge via bankoverførsler er tilgængelige indenfor 1 time. Overførsel af beløb over EUR 6.000 kan tage lidt længere tid. Den konkrete overførselstid vil afhænge af den konkrete overførsel, og du vil få oplyst overførselstiden når du foretager overførslen.

Ingen skjulte gebyrer – Modtageren får alle pengene

Når du anvender TavexWise, får din modtager alle pengene, uden ekstra omkostninger eller skjulte gebyrer som fratrækkes det sendte beløb.

Flere valgmuligheder

Via din netbank kan du kun sende penge i euro eller dollar. Med TavexWise kan du foretage overførsler i alle valutaer som er at finde på vores valutaliste.

Fordelagtige kurser

Vi veksler kontanter eller foretager pengeoverførsler i lokal valuta med de mest fordelagtige kurser. Der er ingen begrænsninger på beløbet du ønsker at overføre eller veksle.

Hvordan kan vi overføre penge hurtigere end alle andre?

Vores TavexWise pengeoverførselssystem er bygget på et netværk af kontorer og muligheden for at bruge forskellige bankkonti i de lande hvor vi driver virksomhed. Betalinger via nationale og internationale konti er meget hurtigere end internationale virksomhedskonto – vi kan anvende vores netværk til at tilbyde vores kunder den hurtigste pengeoverførselsservice på markedet.

Identifikationskrav

I overensstemmelse med den danske hvidvaskningslovgivning skal skal du fremvis gyldigt billede-ID (pas, kørekort eller opholdstillladelseskort (EU)) hver eneste gang du ønsker at sende penge med TavexWise og Moneygram.

Kontakt os

PARTNERE

Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Pengeoverførsler - Tavex - Køb og salg af guld & valuta