Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt

Tavex er stolte af at kunne præsentere 2016 canadiske Gold Roaring Grizzly mønten som kendetegnes ved exceptionel guldhåndværk og renhed. Mønten er udstedt af Royal Canadian Mint, og er udformet i 99,999% rent guld, den højeste standard i verden i dag. Udsmykket med et billede af en brølende bjørn og mønten er præget i en proof-lignende tilstand med usædvanligt skinnende overflader og forbedrede graveringer, som yderligere forstærker det realistiske afbildning af bjørnens imponerende pels.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


  • Vi sælger 8 894.53 kr
  • Vi køber8 130.33 kr
  •  
  • Pris pr. stk.8 894.53 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

  • Gold Canadian Roaring Grizzlyf mønten er præget i proof kvalitet. Præget i den højeste kvalitet og glans, gør denne mønt til den ultimative hyldest til en af naturens storslåede dyr.
  • Gold Canadian Roaring Grizzly mønten er populær blandt erfarne samlere. For tiden er dette den eneste individuelt pakket mønt (ikke en del af et sæt) med disse specifikationer, hvorfor denne 99,999% rene guldmønt være en fantastisk tilføjelse til enhver mønt samling.
  • Gold Canadian Roaring Grizzly mønten er det renest guld i verden. Præget af den højeste standard af guld på verdensplan. Det er få mennesker, som vil have mulighed for at føle noget så uforligneligt som denne 99,999% rene guldmønt.
  • 2016 Canadian Gold Canadian Roaring Grizzly mønten leveres med ekstra lag af sikkerhed. Mønten indeholder et unikt sikkerhedsmærke mod falskmøntneri, som garanterer ægtheden.

Gold Canadian Roaring Grizzly mønten er præget af Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint har i de seneste par årtier været en af ​​de førende på markedet for anvendelsen af ny teknologi i produktionen af ​​guld og sølvbarrer og mønter. Ikke nok med at de skabete de første lovlige sølv og guld bullion mønter, der havde en renhed på 0,9999, så gik de et skridt videre og øgede renheden til 0,99999 (fem niere) i 2007. Men raffinaderiets søgen efter perfektion i guld og sølvs renhed stoppede ikke kun ved 1 ounce mønterne. Faktisk nåede man nye højder i 2007 med lanceringen af ​​en Gold Maple Leaf mønt, der vejede 100 kg havde en guld renhed på 0,99999, og med en pålydende værdi på en million canadiske dollars.

Værdien af ​​Gold Howling Wolf mønt er beskyttet af Royal Canadian Mint teknologi

I 2014 satte Royal Canadian Mint en ny standard i møntsikkerhed med introduktionen af ​​sin seneste nyskabelse kaldet “Bullion DNA Anti-forfalskningsteknologi” (“Bullion DNA Anti-Counterfeiting Technology”), hvilket omfatter en proces, hvor et unikt mikroskopisk sikkerhedmærke er præget på hver mønt. I midten af ​​sikkerheden mærket indeholder nummeret “16” (for året 2016), og er kun synlig under stærk forstørrelse. Denne nye teknologi tilføjer et ekstra lag af beskyttelse mod forfalskning, og alle canadiske Gold Canadian Roaring Grizzly mønter præget i 2016 indeholder denne nye sikkerhedsfunktion.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
200 CAD denomination 30.00 mm 999.99 31.10378 g 31.10347g 1

Den canadiske Gold Canadian Roaring Grizzly er den tredje mønt i “Call of the Wild” serien som først blev udstedt i 2014 af Royal Canadian Mint med mønten Canadian Howling Wolf og derefter Canadian Roaring Cougar i 2015.

Forside:

Forsiden skildrer afbildning af dronning Elizabeth II. Grunden til Dronning Elizabeth II fremgår af mønten, skyldesm at Australien er den del af the United Kingdom’s Commonwealth of Nations. Som medlem af the Commonwealth er Dronning Elizabeth II Australiens regerende monark. Over Dronningens portræt er teksten “ELIZABETH II” og “Australia”. Under buten fremgår den nominelle pålydende værdi på 200 dollars og prægningåret.

Bagside:

Bagsiden viser en brølende bjørn, omgivet af teksten “CANADA” og “FINE GOLD 1 OZ OR PUR”, den sidste del af sætningen betyder “1 ounce rent guld”. Ved siden af ​​bjørnen er indgraveret et sikkerhedmærke og kunstnerens initialer “PL”.

Renhed:

Den canadiske Gold Canadian Roaring Grizzly mønt indeholder 99,999% rent guld. Dette betyder, at mønten udelukkende er lavet af rent guld og er uden metalliske urenheder.

Emballage:

Denne smukke mønt er forseglet i en manipulationssikret assay-kort. Overfladen af ​​dette kort er skinnende og stylet med gyldne ahorn blade over en sort baggrund.

Se aktuelle guldpriser.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

Andre har også købt

PARTNERE

2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2016 1 oz Canadian Roaring Grizzly Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta