Opret ny alarm

Tavex lancerer Valcambi Green Gold

Offentliggjort af Tavex i kategori Nyheder på 20.08.2018
Guldpris (XAU-DKK)
10 174,60 DKK/oz
  
+ 16,00 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
121,21 DKK/oz
  
+ 0,39 DKK

Tavex A/S, Danmarks førende leverandør af fysisk guld til investorer, er først med et nyt produkt: grønt guld, der bl.a. er sporbart.

”Vi har i en årrække væ ret betroet partner for det schweiziske guldsmelteri Valcambi og det er dem, der har givet os i opdrag at sælge deres nye produkt, Green Gold, sporbart guld, til vores danske kunder,” forklarer Wesley Valdez, der er chef for Tavex’ guldaktiviteter i Danmark.

Valcambi Green Gold er 999.9 finguld eller 24 karat som alle andre investeringsguldprodukter fra det schweiziske smelteri, men proveniensen af guldet garanteres og overvåges af uafhængige auditorer en nyskabelse i en ellers natur ligt hemmelighedsfuld branche. Green Gold kommer udelukkende fra miner med de højeste standarder inden for miljø og arbejdsmiljø og som  garanterer minearbejdernes faglige rettigheder.

”Det er helt naturligt, at selv et så konservativt produkt som investeringsguld skal leve op til høje standarder for miljø og etik. Vi ser derfra frem til at tilbyde danskerne et nyt produkt, der leverer netop det – foruden at det gør det, som guld al tid har gjort: sikrer din velstand,” siger Wesley Valdez.

Klik HER for at komme til Tavex første Green Gold produkt.

Guldpris (XAU-DKK)
10 174,60 DKK/oz
  
+ 16,00 DKK
Sølvpris (XAG-DKK)
121,21 DKK/oz
  
+ 0,39 DKK

Du vil måske også gerne læse