Log ind

Opret ny alarm

Køb af mønter

Tavex køber mønter

Hos Tavex omveksler vi alle danske mønter fra den nuværende møntserie.

Dette gøres uanset mængden, og eftersom vi har vores egen mønttæller i butikken, kan vi hurtigt optælle dine mønter, og du kan gå derfra enten med sedler, eller vi kan overføre pengene til din konto mod et mindre gebyr – hurtigt og nemt.

Så hvis du har en sparegris der bugner, har en sæk der er ved at gå op i syningerne eller hvis der har været gang i dit solarium eller den enarmede tyveknægt, så kan Tavex være behjælpelige med at veksle mønterne.

Hvis du har mange mønter, så kontakt endelig Tavex for at sælge dine mønter, du kan få fat på os på +45 33 11 15 10 alle hverdage 9-17.

Tavex tilbyder møntveksling for den nuværende møntserie, som blev udstedt første gang fra 1989-1993. Selvom alle mønter udstedt efter 1875 er gyldigt betalingsmiddel, tager Tavex kun imod den nyeste møntserie. Dog kan meget gamle mønter være væsentligt mere værd, da flere af dem er lavet af enten sølv eller guld. Disse køber Tavex naturligvis også, og endda til en signifikant højere pris end den der står på mønten.

Vores gebyr-struktur for køb af mønter er således:

1-100 DKK Gratis
101-1000 DKK: 45 DKK i gebyr
1001-25000 DKK: 5% i gebyr
Over 25.000 DKK Kontakt os for et tilbud

 

Bemærk venligst, at ved veksling af et større antal mønter, kan vi ikke garantere at optællingen kan ske samme dag, hvis du kommer efter kl. 17. Vi bestræber os på at tælle dine mønter hurtigst muligt, men ventetid grundet travlhed kan forekomme.

Grundet hvidvaskloven skal du fremvise billed-ID ved omveksling af beløb over 3.700 DKK. Alle handler med virksomheder skal godkendes på forhånd. Vi anbefaler derfor alle virksomheder interesseret i at sælge mønter, at kontakte os på forhånd.

 

Udenlandske mønter:

Vi køber seneste serie af følgende mønter:

Svenske Kroner (SEK) Alle købes

Norske Kroner (NOK) Alle købes

Euro (EUR) 1 & 2 Euro mønter

Britiske pund (GBP) 1 & 2 pund mønter

Udenlandske mønter købes til 50% af den gældende dagskurs. Ved køb af udenlandske mønter, skal billed-ID fremvises uanset beløb.

 

Kontakt os her… Eller giv os et ring på +45 3311 1510