Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1000 gram Heraeus Sølvbarrer

SÆRLIG
1000 gram Heraeus Sølvbarrer
 • 1000 gram Heraeus Sølvbarrer
 • 1000 gram Heraeus Sølvbarrer

SÆRPRIS:

5% rabat på 1 kg sølvbarrer!

+21% (normal pris +26% ekskl. VAT)

Rabatten er fratrukket angivne pris.

Tavex er stolt over at kunne præsentere dig for Heraeus’ 1 kg sølvbarre i .999 støbt finsølv, den mest populære investeringssølvbarre i Tyskland. Barren er produceret af Heraeus Precious Metals, en fuldt integreret virksomhed inden for ædelmetaller og ingeniørvirksomhed, som er en af Tysklands største privatejede virksomheder. 1 kg-sølvbarren er lavet som i gamle dage, enkelt og elegant, hvor sølvet hældes ned i støbeformen. 1 kg-sølvbarren er meget skinnende, tyk og giver en god fornemmelse for metallet, hvorfor den er det perfekte valg for den, der holder af at håndtere og “føle” sin sølvbarre, eftersom salgsprisen ikke påvirkes af mindre ridser eller mærker. Heraeus’ 1 kg-sølvbarre er til at komme i nærheden af rent prismæssigt og giver dig en af de bedste sølvpriser per gram – et fantastisk investeringsprodukt for dem, der gerne vil spare ved at købe ind i større mængder

Denne sølv genstand er
i perfekt stand


 • Vi sælger 5 141.25 kr
 • Vi køber3 217.18 kr
 •  
 • Pris pr. stk.5 141.25 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

 • Heraeus’ 1 kg-barre i .999 finsølv følger prisen på sølv. Værdien af Heraeus’ sølvbarrer afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, som er forbundet med markedsprisen på sølv.
 • Værdien af Heraeus’ 1 kg-barre i .999 finsølv vil stige med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et pålideligt aktiv i perioder med høj inflation, idet det er steget mere i værdi end andre investeringsgoder!
 • Heraeus’ 1 kg-barrer i .999 finsølv har garanteret renhed. Heraeus’ fremstillings- og raffineringsprocesser kontrolleres af LBMA (London Bullion Market Association), hvilket garanterer Heraeus-barrernes kvalitet og renhed.
 • Heraeus’ 1 kg-sølvbarre er 99,9% finsølv. Heraeus’ 1 kg-sølvbarre er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Heraeus’ 1 kg-barre i .999 finsølv giver en utrolig følelse. Det at håndtere en støbt 1-kilossølvbarre kan få enhver til at smile.
 • Heraeus’ 1 kg-barrer i .999 finsølv er meget likvide og anerkendte. Heraeus er en af verdens ældste omsmeltningsvirksomheden for ædelmetaller og fremstiller sine guld- og sølvbarrer på tre kontinenter, hvilke gør Heraeus’ investeringsprodukter meget kendte på det internationale marked.
 • Heraeus’ 1 kg-barrer i .999 finsølv er meget populære blandt investorer. Heraeus’ 1 kg-barrer i .999 finsølv er de meste populære barrer i dette format i Tyskland.

Heraeus Precious Metals

Heraeus Precious Metals er en del af Heraeus Holding, en metalvirksomhed, som blev grundlagt i 1851 og som i dag er en af Tysklands største privatejede virksomheder med en omsætning på over 20 milliarder euro. Virksomheden har hjemme i Hanau i Hessen, hvor Heraeus driver en af Tysklands største raffinaderier og forarbejdningsvirksomheder for ædelmetaller, som producerer landets mest berømte guld- og sølvbarrer under varemærket “Heraeus”. Koncernen har 12.000 ansatte i flere end 100 datterselskaber over hele verden, hvor Heraeus er engageret i en lang række forskellige forretningsaktiviteter som fremstilling af og handel med ædelmetaller, fremstilling af high-end biomateriale, medicinske og farmaceutiske produkter samt fremstilling af avancerede teknologiske komponenter.

Heraeus’ 1 kg støbte sølvbarre

Processen med at fremstille en 1000 g støbt sølvbarre starter med, at man varmer sølvmateriale op i en ovn, indtil materialet bliver flydende. Under opvarmningen fjernes uønskede urenheder, indtil der kun er smeltet sølv af høj renhed tilbage, som oftest omkring 99,9%. Det raffinerede sølv køles ned og omdannes så enten til granulat eller små sølvstykker. Dette råsølv placeres i en smelteform af jern, som opvarmes i en ovn, indtil de små sølvstykker er smeltet. Efter sølvet er smeltet, køles formene ned, og sølvet antager fast form inde i formen. Resultatet er en støbt barre. De nyligt støbte barrer kontrolleres og vejes. De barrer, som klarer denne kontrol, renses og sættes ind i en hydraulisk presse, som påfører de nødvendige stempler på oversiden af barren.

Købere skal tænke på, at til forskel fra prægede barrer, som er fremstillet af ensartede sølvpaneler og har glat overflade, er overfladen på støbte barrer ofte rå og uensartet. Det betyder, at de er det perfekte valg for dem, der ønsker at håndtere og “føle” sit sølv, eftersom salgsprisen ikke påvirkes af små ridser eller mærker.

Heraeus er medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundrede tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer. PAMP har været medlem af LBMA siden 1987.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Sølv vægt i gram Sølv vægt i troy ounces
Heraeus 0.00 mm 999 1001.00100 g 1000.00000g 32.15

Forsiden:

På toppen af 1 kg-barren ses teksten “HERAEUS” og “Feinsilber” samt “999.0”, hvilket relaterer til renheden, 99.9% finsølv. På midten af barren ses firmastemplet med teksten: “HERAEUS EDELMETALLE HANAU”. Nederst på barren er dens vægt stemplet.

Bagsiden:

Heraeus’ 1kg-sølvbarre er poleret og blank.

Emballage:

1 kg-sølvbarren leveres i plastemballage, som er forseglet fra fabrikken.

Ægthedscertifikat:

1 kg-sølvbarren leveres uden ægthedscertifikat. Heraeus’ officielle stempel, som findes på barren, er garanti for ægthed. Heraeus’ officielle stempel anerkendes verden over og vil garantere, at barren accepteres af ædelmetalhandlere og finansielle institutioner.

Renhed:

Heraeus’ 1 kg-barrer i .999 finsølv indeholder 99,9% finsølv. Det betyder, at de udelukkende er fremstillet af rent sølv.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

Andre har også købt

PARTNERE

1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1000 gram Heraeus Sølvbarrer - Tavex - Køb og salg af guld & valuta