Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt

Som mangeårig partner for Perth Mint, er Tavex glade for at kunne tilbyde Australian Silver Koala mønten, en af Australiens ikoniske sølvmønter. Udstedt for første gang i 2007 af Perth Mint, og er den første sølvmønt der både er gyldigt betalingsmiddel som producers uden begrænsninger og som er kombineret med et motiv der løbende ændres.
Den australske koala sølvmønt består 99.9% rent sølv og dens popularitet skyldes blandt andet det faktum, at der på møntens forside er påtrykt en fredfyldt koala, Australiens mest kendte pungdyr. Mønten er gyldigt betalingsmiddel i Australien og har en pålydende værdi på 1 australsk dollar og kan erhverves til ekstremt konkurrencedygtige priser, en ideel sølvinvestering for både samlere og investorere.

* Bemærk venligst at den afbillede genstand kan være af anden vægt end det faktiske produkt

Denne sølv genstand er
i perfekt stand


  • Vi sælger 5 092.21 kr
  • Vi køber3 398.80 kr
  •  
  • Pris pr. stk.5 092.21 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

Værdien af Australian Silver Koala følger prisen på sølv. Værdien af Australian Silver Koala afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, som er forbundet med markedsprisen på sølv.

Prisen på Australian Silver Koala stiger med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et pålideligt aktiv i perioder med høj inflation, idet det er steget mere i værdi end andre investeringsgoder.

Australian Silver Koala er gyldigt betalingsmiddel. Australian Silver Koala er gyldigt betalingsmiddel i Australien og modtages og veksles i store dele af verden.

Australian Silver Koala kan købes til en lav præmie. Som partner med Perth Mint er Tavex i stand til at tilbyde de bedste priser på markedet på Australian Silver Koala.

Australian Silver Koala er likvide og internationalt anerkendt. Som det eneste gyldige betalingsmiddel som skildrer en koala, et dyr som kun findes i Australien, sikrer investorerne at deres mønter er velkendt i hele verden.

Australian Silver Koala .999 finsølv. Australian Silver Koala er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.

Australian Silver Koala lig med opsparing. Det historisk lave prisniveau for sølv sammenlignet med guld gør det til en ideel investering for dem, som ønsker at investere mindre beløb såvel som for dem, som mener, at de får mere ædelmetal for deres penge og venter en stærkere fremgang i prisen på sølv sammenlignet med prisen på guld.

Australian Silver Koala afbilder Australiens berømte pungdyr

Koalaen er et pungdyr som er hjemhørende i den østlige og sydlige del af Australien. Selvom koalen ikke tilhører bjørneracen, så kaldes den stadig koalabjørnen idet den har et særligt udseende der minder om in teddy bjørn. Navnet ”koala” kommer fra de lokale indfødtes sprog hvilket betyder ”dyret der ikke drikker”. Faktisk drikker koaler sjældent vand siden de optager det meste af deres væske fra deres vigtigste kilde til mad: eucalyptusplanten. Koalabjørnen bliver mellem 60 til 90 cm og deres særlige kendetegn er deres lille sorte næse og store øre. Det fascinerende ved koalaen er dets evne til at spise bladene fra eucalyptus træet som generelt er meget giftige for pattedyr og har et meget lavt indhold af næringsstoffer. For at håndtere denne kost af lavt energi og næringsindhold så begrænser koalaens dens lave energiforbrug ved at sove 17-20 timer om dagen.

Australian Silver Koala produceres af Perth Mint

Australian Koala-sølvmønterne udstedes i dag af Perth Mint, en verdenskendt mønt og forarbejder af ædelmetaller beliggende i byen Perth i Western Australia. Perth Mint blev grundlagt i 1896 af Storbritanniens Royal Mint som en konsekvens af nyopdagede guldforekomster i Western Australia. Perth Mint skulle raffinere guld fra minerne og mønte sovereignmønter af guldet. Mellem 1899 og 1931 producerede Pert Mint en meget stor mængde guldsovereigns, som blev distribueret i Australien og i hele det britiske imperium som gangbar mønt. Perth Mint var under britisk kontrol frem til 1971, hvor staten Western Australia overtog den. I dag roses Perth Mint for sin høje kvalitet i sin produktion af investeringsmønter, som er i verdensklasse. De omfatter bl.a. Australian Kangaroo-guldmønter og sølvmønterne Kookaburra og Koala. Perth Mint har været medlem af London Gold Market (forgængeren for LBMA, London Bullion Market Association) siden 1934.

Den australske koala sølvmønt blev introduceret i 2007 og har siden været i kontinuerlig produktion. Mønten produceres af Perth Mint.

Forside

Forsiden afbilder dronning Elizabeth II. Årsagen til, at dronning Elizabeth er afbildet, er, at Australien er medlem af det britiske statssamfund, Commonwealth of Nations. Dermed er Elizabeth II konstitutionel monark og statsoverhoved for Australien. Over dronningens portræt ses teksten “ELIZABETH II” og “AUSTRALIA”. Under portrættet ses møntens nominelle værdi – 1 AUD – og kunstneren Ian Rank-Broadleys initialer “IRB”.

Bagside

Bagsiden afbilder Australiens mest berømte pungdyr, koalabjørnen, og oven over ses teksten “AUSTRALIA KOALA”. Under koalaen ses prægningsåret, møntens vægt og renhed. Til venstre ses bogstavet “P”, Perth Mints møntmærke.

Når du afgiver af bestilling via vores webshop, kan vælge at få sendt din bestilling til dit lokale posthus eller afhente din bestilling i vores butik i København.

Med post: Efter modtagelse af betaling på Tavex’s konto sendes din bestilling som forsikret værdipakke. Du modtager en SMS og/eller email fra Post Danmark med dit trackingnummer så du hele tiden kan holde dig opdateret om din bestilling.

Selvafhentning: Efter modtagelse af betaling på Tavex’s konto vil du blive kontaktet via telefon og e-mail når din bestilling er klar til afhentning i vores butik. Gyldigt billede-ID er påkrævet i forbindelse med afhentning af din bestilling.

Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex ved at kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

Der henvises til “Købs- og salgsbetingelser” for detaljerede leveringsinstrukser.

Relaterede produkter

PARTNERE

2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
2012 1 kg Australian Koala Sølvmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta