Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk

NEW
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk

Tavex er glad for at kunne præsentere Europas populæreste investeringsmønt i sølv, Philharmoniker-sølvmønten. Der er tale om en elegant investeringssølvmønt, der har status af lovligt betalingsmiddel, og som er meget rost for sit smukke kunstneriske design, kvalitet og skønhed. Mønten blev første gang udstedt i 2008 af en verdens ældste og mest berømte møntudstedere, Münze Österreich i Wien, og det var den første investeringssølvmønt i Europa med status af lovligt betalingsmiddel, som indeholdt 1 ounce .999 finsølv. Philharmoniker-sølvmønten rummer essensen af Østrigs fornemme kulturelle arv og egner sig til investorer, som sætter pris på stil og finesse til en pris, som er til at komme i nærheden af. Som partner for Münze Österreich gennem mange år og som den største forhandler af Philharmoniker-mønter i Skandinavien er Tavex i stand til at give markedets bedste priser for enhver ønsket mængde af denne fantastiske sølvmønt.

Denne sølv genstand er
i perfekt stand


 • Vi sælger 76 276.24 kr
 • Vi køber47 082.47 kr
 •  
 • Pris pr. stk.76 276.24 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

 • Værdien af Philharmoniker-sølvmønten følger prisen på sølv. Værdien af Philharmoniker-sølvmønter afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, og prisen er derfor fast knyttet til den til enhver tid gældende pris på sølv.
 • Prisen på Philharmoniker-sølvmønten stiger med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et fremragende investeringsgode i perioder med høj inflation, idet værdien af sølvet er steget hurtigere end værdien af de fleste andre investeringsgoder.
 • Philharmoniker-sølvmønten sælges med meget lav avance. Som partner til Münze Österreich kan vi sælge Philharmoniker-sølvmønten med en meget lav avance og derfor til en fordelagtig pris for dig som kunde.
 • Philharmoniker-sølvmønten er likvid og internationalt anerkendt. Selvom den kun har været i produktion siden 2008, har Philharmoniker-sølvmønten vist sig at være et hit blandt investorerne, hvilket har ført til en årlig prægning af mere end 11 millioner 1 ounce mønter. Dens popularitet kan derfor sammenlignes med andre populære sølvmønter som American Silver Eagle og Canadian Silver Maple.
 • Philharmoniker-sølvmønten er .999 finsølv. Philharmoniker-sølvmønten er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Philharmoniker-sølvmønten er det samme som opsparing. Det historisk lave prisniveau for sølv sammenlignet med guld gør det til en ideel investering for dem, som ønsker at investere mindre beløb såvel som for dem, som mener, at de får mere ædelmetal for deres penge, og venter en stærkere fremgang i prisen på sølv sammenlignet med prisen på guld.

I 2008 blev der præget næsten 8 millioner eksemplarer af Philharmoniker-sølvmønten

Philharmoniker-sølvmønten blev introduceret mens den internationale finanskrise var på sit højeste i 2008. Investorerne var på udkig efter nye, hårde investeringsgoder og usikkerheden viste sig at være en ideel baggrund for, at Münze Österreich kunne præsentere sin nye skabelse. Philharmoniker-sølvmønten blev ekstremt godt modtaget blandt investorerne, som alene i løbet af det første år købte 7.777.300 1 ounce-mønter, hvilket svarer til intet mindre end 242 tons sølv. Philharmoniker-sølvmønten er i bund og grund en kopi af Philharmoniker-guldmønten og den adskiller sig kun fra den anden ved at indeholde sølv i stedet for guld, have en mindre nominel værdi, være tykkere og ved det, at møntranden er poleret i stedet for riflet. Philharmoniker-sølvmønten er Münze Österreichs første mønt, som er gyldigt betalingsmiddel og fremstillet af .999 finsølv, der fokuserer på en kulturelt symbol, som de fleste mennesker kan relatere til, nemlig musik. Mange verdensberømte komponister og musikere, som f.eks. Mozart, Beethoven og Strauss-familien for blot at nævne nogle få, har bidraget til at gøre Østrig og særligt landets hovedstad Wien berømt for dets operaer og symfonier. Deres arbejder inden for den klassiske musik er udødeliggjort i Philharmoniker-sølvmønten, hvilket gør denne til et must for investorer, som har en forkærlighed for lyden af det pure sølv.

1 ounce Philharmoniker-sølvmønten symboliserer klassisk musik

Philharmoniker-sølvmønten er opkaldt efter det verdenskendte symfoniorkester, Wiener Philharmoniker. Orkestret blev grundlagt i 1842 af en gruppe borgere, der mente, at Wien manglede et professionelt organiseret orkester. Orkestret blev grundlagt som en selvstyrende organisation, som blev ledet af en administrativ komité, der var demokratisk valgt af orkestrets musikere. De professionelle musikere, som udgjorde ensemblet, blev udelukkende valgt blandt medlemmerne af Wiener Staatsoper, hvor de skulle have spillet i mindst tre år for overhovedet at komme på tale som medlemmer i filharmonikerne. Denne restriktive rekrutteringsproces er uændret den dag i dag, hvilket sikrer det allerbedste kunstneriske niveau hos hver enkelt medlem af Wienerfilharmonikerne. Wienerfilharmonikerne er i dag mest kendt for sine traditionelle nytårskoncerter, hvor orkestret fremfører nostalgiske stykke af store, gamle komponister. Disse koncerter er blevet så populære, at de bliver udsendt i mere end 90 forskellige lande og dermed sender Wienerfilharmonikerne et budskab om glæde og optimisme for det nye år via deres musik.

1 ounce Philharmoniker-sølvmønten er produceret af Münze Österreich

Münze Österreich, et datterselskab af Østrigs centralbank er en mønt med verdensry, som har rødder tilbage til 1100-tallet. Møntens historie begynder i 1194, hvor Richard Løvehjerte betalte 12 tons sølv for at sikre sin frigivelse fra fangenskabet hos hertug Leopold 5. af Østrig. Hertugen brugte senere sølvet til at præge sølvmønter med og dermed lagde han grundstenen til Münze Österreich. I løbet af dens lange og glorværdige historie har Münze Österreich produceret mange af Europas mest berømte og mest anvendte mønter, herunder guldkroner, floriner, dukater og sølvmønter som Maria Theresia-taleren. Mange af guldmønterne, som blev præget af mønten i Wien, blev brugt i udstrakt grad inden for handel i det østrig-ungarske kejserrige, mens sølvtaleren blev en af de mest prægede og mest anvendte sølvmønter i verdenshandlen mellem 1750 og 1950’erne. I dag er mønten i Wien mest kendt for at producere Europas mest efterspurgte investeringsmønter, de østrigske Philharmoniker-mønter, der sommetider kaldes Wiener Philharmoniker-mønterne, i guld og sølv.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Sølv vægt i gram Sølv vægt i troy ounces
0.00 mm 999.9 15553.55535 g 15552.00000g 500.01

Østrigske Philharmoniker-sølvmønter blev første gang produceret i 2008 og har været produceret kontinuerligt siden da. Münze Österreich står for produktionen.

 

Forsiden viser orglet i koncertsalen i Musikverein i Wien. Musikverein er hjemsted for Wienerfilharmonikerne og betragtes som en af verdens bedste koncertsale med hensyn til akustik og er i øvrigt tegnet af den danske arkitekt Theophilus Hansen. Over orglet ses teksten “REPUBLIK ÖSTERREICH”. Under orglet ses teksten “1 UNZE FEINSILBER”, samt møntens renhed, prægningsår og den nominelle værdi, som er 1,5 EUR.

Bagsiden viser en lang række musikinstrumenter, herunder en kontrabas, fire celloer, en fagot, en harpe og et valdhorn. Oven over ses teksten “WIENER PHILHARMONIKER” og mellem hovedteksten og instrumenterne ses en mindre tekst, “silber”.

Østrigske Philharmoniker-sølvmønter indeholder 1 ounce .999 finsølv. Det betyder, at mønten udelukkende er fremstiller af rent sølv. Østrigske Philharmoniker-sølvmønter vejer præcis 1 troy ounce (31,1 gram). Østrigske Philharmoniker-sølvmønter har ikke, som de fleste sølvmønter, der er lovligt betalingsmiddel, en riflet rand. Randen på Østrigske Philharmoniker-sølvmønter er derimod poleret og glat.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

PARTNERE

1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Philharmoniker Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta