Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk

NEW
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk
 • 1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk

Tavex er glad for at kunne præsentere dig for Canadian Maple Leaf-sølvmønten, verdens første investeringssølvmønt med status af lovligt betalingsmiddel, som er fremstillet af .9999 finsølv. Royal Canadian Mint introducerede denne mønt i 1988 som en næsten identisk, mere langt billigere kopi af sin tvilling i guld, Canadian Maple Leaf-guldmønten. Maple Leaf-sølvmønten er den eneste investeringssølvmønt med en renhed på fire nitaller. Mønten enestående renhed og den meget lave avance, som forhandlerne beregner sig i forhold til sølvprisen, har til dato fået investorer til at købe 126 millioner eksemplarer, hvilket får mønten til at indtage pladsen som den næstmest solgte investeringssølvmønt i den 21. århundrede. Fra og med 2014 er den elegante mønt udstyret med en mikroprægning, en ny sikkerhedsfunktion der er opfundet for at gøre mønten endnu mere sikker og dermed efterspurgt i markedet. Derfor bør enhver investor, som ønsker at føje fysisk investeringssølv til sin portefølje, alvorligt overveje denne smukke canadiske mønt.

Denne sølv genstand er
i perfekt stand


 • Vi sælger 77 785.04 kr
 • Vi køber47 962.01 kr
 •  
 • Pris pr. stk.77 785.04 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

 • Værdien af Canadian Maple Leaf-sølvmønter følger prisen på sølv. Værdien af Canadian Maple Leaf-sølvmønter afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, som er forbundet med markedsprisen på sølv.
 • Prisen på Canadian Maple Leaf-sølvmønter stiger med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et pålideligt aktiv i perioder med høj inflation, idet det er steget mere i værdi end andre investeringsgoder.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter sælges med lav avance. Takket være Royal Canadian Mints effektive produktion er omkostningerne ved fremstillingen minimeret, hvilket gør, at du som investor kan spare penge ved at betale en lavere avance til sælger, når du køber Canadian Maple Leaf-sølvmønter.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter er penge. Canadian Maple Leaf-investeringssølvmønter er lovligt betalingsmiddel i Canada og accepteres og veksles som sådan verden over.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter er likvide og internationalt anerkendt. Eftersom de har været i produktion i 26 år og afbilder den mest magtfulde og længst regerende dronning i det 20. århundrede, er Canadian Maple Leaf-sølvmønter globalt accepterede på det internationale sølvmarked.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter er .9999 finsølv. Canadian Maple Leaf sølvmønter er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter er lig med opsparing. Det historisk lave prisniveau for sølv sammenlignet med guld gør det til en ideel investering for dem, som ønsker at investere mindre beløb såvel som for dem, som mener, at de får mere ædelmetal for deres penge og venter en stærkere fremgang i prisen på sølv sammenlignet med prisen på guld.
 • Canadian Maple Leaf-sølvmønter har mere sikkerhed i sig. Canadian Maple Leaf-guldmønter er de første i verden, som indeholder et unikt sikkerhedsmærke mod forfalskning, som garanterer møntens autenticitet.

Prisen på Canadian Maple Leaf-sølvmønter bestemmes af deres indhold af .9999 finsølv

Efter at Royal Canadian Mint havde set, hvilken succes Maple Leaf-guldmønten var blevet efter introduktionen i 1979, gik canadierne i 1988 ud med en tvilling i sølv, Maple Leaf-sølvmønten. Selvom den ikke var den første 1 ounce-mønt med status af lovligt betalingsmiddel – denne titel var forbeholdt American Eagle og den kinesiske Panda-sølvmønter – så var det alligevel den første mønt, som var lavet af sølv i en renhed på .9999. I løbet af de sidste år har en række statslige møntudstedere udstedt deres egne 1 ounce-sølvmønter med status af lovligt betalingsmiddel, f.eks. Münze Österreich med Philharmoniker-sølvmønten og australske Perth Mint med Kookaburra-sølvmønten, men sammenlignet med Maple Leaf-møntens renhed på fire nitaller, mangler disse mønster alle det sidste nital. Frem til nu er Canadian Maple Leaf-sølvmønten den eneste i verden med denne unikke renhed.

Canadian Maple Leaf-guldmønterne fremstilles af Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint blev grundlagt i 1908 og har de sidste årtier været en af de førende i markedet med hensyn til at anvende ny teknologi i produktionen af investeringsmønter i guld og sølv. Royal Canadian Mint var ikke blot den første møntudsteder, som var først med investeringsguld- og sølvmønter med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på fire nitaller (.9999), canadierne var også de første, som lavede den første investeringsguldmønt med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på .99999 (fem nitaller). Det skete i 2007 og mønten blev kaldt Howling Wolf. Men Royal Canadian Mints stræben efter perfektion stoppede ikke ved 1 ounce-mønter – for samme år, 2007, lancerede Royal Canadian Mint en Maple Leaf-guldmønt, som vejede 100 kg med en renhed på .99999. Og så naturligvis med en pålydende værdi på ikke mindre end 1 million canadiske dollar.

Værdien af Canadian Gold Maple -mønter er beskyttet af teknologi fra Royal Canadian Mint

I 2014 har Royal Canadian Mint skabt en ny standard for sikkerhed med hensyn til mønter med introduktionen af møntens seneste innovation, kaldet “Bullion DNA Anti-Counterfeiting Technology”, som omfatter en proces, hvor et unikt mikroskopisk sikkerhedsmærke præges på hver mønt. Midten af sikkerhedsmærket indeholder tallet 14 (for året 2014) og kan kun ses under kraftig forstørrelse. Denne nye teknologi tilføjer endnu et lag af beskyttelse mod forfalskning og alle Canadian Maple Leaf guld- og sølvmønter udstedt fra 2014 vil være udstyret med denne nye sikkerhedsanordning. Men innovationen stopper ikke dér. Maple Leaf-sølvmønter, som er præget i 2014 eller senere, vil få endnu en sikkerhedsegenskab indbygget, nemlig at overfladen præges med radiale linjer i mikronstørrelse. Disse linjer vil skabe et helt nyt mønster for lys, som skinner på møntens overflade, som vil sikre møntens autenticitet og karakteristiske udseende

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Sølv vægt i gram Sølv vægt i troy ounces
0.00 mm 999.9 15553.55535 g 15552.00000g 500.01

Canadian Maple Leaf-sølvmønten blev første gang produceret i 1988 og har siden da været i kontinuerlig produktion. Royal Canadian Mint står for produktionen af mønten.

Forsiden afbilder Elizabeth 2, eftersom Canada er medlem af det britiske statssamfund Commonwealth of Nations og dronning Elizabeth derfor er landets regerende konstitutionelle statsoverhoved. Over dronningens portræt ses hendes navn “ELIZABETH II” og nedenunder ses møntens nominelle værdi på 5 canadiske dollars og prægningsåret.
Bagsiden afbilder Canadas nationale symbol, ahornbladet, og ovenover ses teksten “CANADA”. På hver side af ahornbladet ses fire nitaller, derunder er det lille sikkerhedsmærke præget og teksten “FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR”- metallet og vægten på engelsk og fransk.

Canadian Maple Leaf-sølvmønten holder en renhed på .9999 finsølv. Det betyder, at mønten udelukkende er lavet af rent sølv og ikke indeholder metalliske urenheder. Canadian Maple Leaf-sølvmønten vejer præcis 1 troy ounce (31,1 gram).

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

PARTNERE

1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf Sølvmønt monsterboks med 500 stk - Tavex - Køb og salg af guld & valuta