Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1 kg Valcambi Sølvbarre

Tavex er glad for at kunne tilbyde dig Valcambis 1 kg sølvbarre i .999 finsølv. Barrerne er fremstillet af Valcambi, den største omsmelter af ædelmetaller i Schweiz, og 1 kg-barren giver dig uovertruffen kvalitet, garanteret renhed og høj likviditet. Ved at væe i besiddelse af denne sølvbarre får du ikke kun et værdifuldt ædelmetal fremstillet af schweizisk ingeniørkundskab, men også en alternativ hård valuta, der har den implicitte garanti for at blive internationalt accepteret af ædelmetalsforhandlere, finansielle institutioner og investorer.

Denne sølv genstand er
i perfekt stand


 • Vi sælger 1-94 728.16 kr
 • Vi sælger 10-244 610.94 kr
 • Vi sælger 25+4 493.71 kr
 • Vi køber2 953.46 kr
 •  
 • Pris pr. stk.4 728.16 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

 • Valcambis 1 kg-barre i .999 finsølv følger prisen på sølv. Værdien af Valcambis sølvbarrer afgøres først og fremmest af deres indhold af finsølv, som er forbundet med markedsprisen på sølv.
 • Værdien af Valcambis 1 kg-barre i .999 finsølv vil stige med inflationen. Sølv har gennem historien vist sig at være et pålideligt aktiv i perioder med høj inflation, idet det er steget mere i værdi end andre investeringsgoder!
 • Valcambis 1 kg-barrer i .999 finsølv har garanteret renhed. Valcambis fremstillings- og raffineringsprocesser kontrolleres af LBMA (London Bullion Market Association), hvilket garanterer Valcambi-barrernes kvalitet og renhed.
 • Valcambis 1 kg-sølvbarre er 99,9% finsølv. Valcambi 1 kg-sølvbarre er en skøn måde at opleve dette smukke hvide metal på.
 • Valcambis 1 kg-barre i .999 finsølv giver en utrolig følelse. Det at håndtere en støbt 1-kilossølvbarre kan få enhver til at smile.
 • Valcambis 1 kg-barrer i .999 finsølv er meget likvide og anerkendte. Valcambi er en af verdens ældste omsmeltningsvirksomheden for ædelmetaller og fremstiller sine guld- og sølvbarrer på tre kontinenter, hvilke gør Valcambis investeringsprodukter meget kendte på det internationale marked.
 • Valcambis 1 kg-barrer i .999 finsølv er meget populære blandt investorer. Valcambis 1 kg-barrer i .999 finsølv er de meste populære barrer i dette format i Schweiz.

Valcambi Suisse

Valcambi er grundlagt i 1961 og er en schweizisk virksomhed, der forarbejder ædle metaller. Valcambi er kendt verden over som en af de største producenter af støbte og prægede barrer i ædelmetaller. Valcambis investeringsbarrer har opnået et ry verden over for deres enestående kvalitet og er et symbol på schweizisk håndværk, hvilket gør dem efterspurgt verden over af kendere af ædle metaller. Virksomheden fremstiller sine produkter i Balerna i Schweiz, hvor Valcambi har en af verdens største produktionsfaciliteter for ædle metaller med en kapacitet, som kan raffinere ikke mindre end 2.000 tons årligt. For at sætte dette tal i forhold til den virkelige verden, kan det nævnes, at den samlede produktion fra verdens guldminer i 2013 nåede op på 3.000 tons. Den samlede værdi af de metaller, som forarbejdes i dette anlæg, er intet mindre end imponerende og det faktum, at Newmont Mining, en af verdens største guldminevirksomheder, ejer en majoritet af aktierne, giver en god indikation af Valcambis betydning som et af verdens største ædelmetalstøberier. Valcambi er akkrediteret af alle større ædelmetalbørser, Schweiz’ centralbank og LBMA (London Bullion Market Association) og Valcambis ædelmetalbarrer anerkendes derfor over hele verden med en kundeliste, som omfatter alt fra mindre investorer til de største finansielle institutioner, stater og centralbanker.

Valcambi 1 kg støbte sølvbarre

Processen med at fremstille en 1000 g støbt sølvbarre starter med, at man varmer sølvmateriale op i en ovn, indtil materialet bliver flydende. Under opvarmningen fjernes uønskede urenheder, indtil der kun er smeltet sølv af høj renhed tilbage, som oftest omkring 99,9%. Det raffinerede sølv køles ned og omdannes så enten til granulat eller små sølvstykker. Dette råsølv placeres i en smelteform af jern, som opvarmes i en ovn, indtil de små sølvstykker er smeltet. Efter sølvet er smeltet, køles formene ned, og sølvet antager fast form inde i formen. Resultatet er en støbt barre. De nyligt støbte barrer kontrolleres og vejes. De barrer, som klarer denne kontrol, renses og sættes ind i en hydraulisk presse, som påfører de nødvendige stempler på oversiden af barren.

Købere skal tænke på, at til forskel fra prægede barrer, som er fremstillet af ensartede sølvpaneler og har glat overflade, er overfladen på støbte barrer ofte rå og uensartet. Det betyder, at de er det perfekte valg for dem, der ønsker at håndtere og “føle” sit sølv, eftersom salgsprisen ikke påvirkes af små ridser eller mærker.

Valcambi – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundrede tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Sølv vægt i gram Sølv vægt i troy ounces
0.00 mm 999 1001.00100 g 1000.00000g 32.15

Forsiden:

På toppen af 1 kg-barren ses teksten “VALCAMBI SUISSE” og “Feinsilber” samt Valcambis officielle stempel. På midten af barren er der indgraveret teksten “1000 g”, “silver” og “999” betydende at barren består af 1 kg 99,9% finsølv. I bunden af barren ses probermesterens stempel, der garanterer sølvbarrens renhed og dens unikke serienummer.

Bagsiden:

Poleret og blank.

Emballage:

1 kg-sølvbarren leveres i plastemballage, som er forseglet fra fabrikken.

Ægthedscertifikat:

1 kg-sølvbarren leveres med et lamineret ægthedscertifikat. Ydermere er Valcambis officielle stempel, som findes på barren, også et garanti for barrens ægthed. Valcambis officielle stempel anerkendes verden over og vil garantere, at barren accepteres af ædelmetalhandlere og finansielle institutioner.

Renhed:

Valcambis 1 kg-barrer i .999 finsølv indeholder 99,9% finsølv. Det betyder, at de udelukkende er fremstillet af rent sølv.


Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail


Andre har også købt

PARTNERE

1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 kg Valcambi Sølvbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta