Vores partnere

valcambi

Valcambi SA

Valcambi er en schweizisk virksomhed, der forarbejder ædle metaller, som er grundlagt i 1961. Valcambi er kendt verden over som en af de største producenter af støbte og prægede barrer i ædelmetaller. Valcambis investeringsbarrer har opnået et ry verden over for deres enestående kvalitet og er et symbol på schweizisk håndværk, hvilket gør dem efterspurgt verden over af kendere af ædle metaller. Virksomheden fremstiller sine produkter i Balerna i Schweiz, hvor Valcambi har en af verdens største produktionsfaciliteter for ædle metaller med en kapacitet, som kan raffinere ikke mindre end 2.000 tons årligt. For at sætte dette tal i forhold til den virkelige verden, kan det nævnes, at den samlede produktion fra verdens guldminer i 2013 nåede op på 3.000 tons. Den samlede værdi af de metaller, som forarbejdes i dette anlæg, er intet mindre end imponerende og det faktum, at Newmont Mining, en af verdens største guldminevirksomheder, ejer en majoritet af aktierne, giver en god indikation af Valcambis betydning som et af verdens største ædelmetalstøberier. Valcambi er akkrediteret af alle større ædelmetalbørser, Schweiz’ centralbank og LBMA (London Bullion Market Association) og Valcambis ædelmetalbarrer anerkendes derfor over hele verden med en kundeliste, som omfatter alt fra mindre investorer til de største finansielle institutioner, stater og centralbanker.

PAMP_logo

PAMP SA

PAMP er grundlagt i 1977 i Schweiz og er siden da vokset til at blive verdens vigtigste producent af ædelmetalbarrer i vægtklassen 1 til 100 gram. PAMP’s største lokalitet ligger i den maleriske schweiziske landsby Castel San Pietro, hvor PAMP driver et avanceret raffinaderi og forarbejdningsvirksomhed, som anvender de bedste schweiziske ingeniørkundskaber og den sidste nye teknologi i raffineringen og produktionen af sine berømte ædelmetalbarrer. PAMP opfattes som markedsledende inden for innovation og produktion af ædelmetalbarrer til detailhandlen, idet PAMP var den første virksomhed, som begyndte at udsmykke bagsiden af sine barrer med forskellige æstetiske motiver. Et af disse, den smukke afbildning af Fortuna, den romerske gudinde for velstand, slog stærkt igennem verden over, og motivet er i dag symbolet på PAMP’s høje kvalitet som producent. Der er ikke noget at sige til, at forkortelsen PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) betyder kunstneriske produkter i ædelmetaller. Renheden og kvaliteten i PAMP’s barrer akkrediteres af Schweiz’ nationalbank og LBMA (London Bullion Market Association), hvilket gør dem til det foretrukne valg for førende finansinstitutioner, centralbanker, investorer og samlere verden over.

austrian_mint_logo

Münze Österreich

Münze Österreich, et datterselskab af Østrigs centralbank, er en mønt med verdensry, som har rødder tilbage til 1100-tallet. Møntens historie begynder i 1194, hvor Richard Løvehjerte betalte 12 tons sølv for at sikre sin frigivelse fra fangenskabet hos hertug Leopold 5. af Østrig. Hertugen brugte senere sølvet til at præge sølvmønter med og dermed lagde han grundstenen til Münze Österreich. I løbet af dens lange og glorværdige historie har Münze Österreich produceret mange af Europas mest berømte og mest anvendte mønter, herunder guldkroner, floriner, dukater og sølvmønter som Maria Theresia-taleren. Mange af guldmønterne, som blev præget af mønten i Wien, blev brugt i udstrakt grad inden for handel i det østrig-ungarske kejserrige, mens sølvtaleren blev en af de mest prægede og mest anvendte sølvmønter i verdenshandlen mellem 1750 og 1950’erne. I dag er mønten i Wien mest kendt for at producere Europas mest efterspurgte investeringsmønter, de østrigske Philharmoniker-mønter, der sommetider kaldes Wiener Philharmoniker-mønterne, i guld og sølv.

perthmint_Logo_new

Perth Mint

Perth Mint er en verdenskendt mønt og forarbejder af ædelmetaller beliggende i byen Perth i Western Australia. Perth Mint blev grundlagt i 1896 af Storbritanniens Royal Mint som en konsekvens af nyopdagede guldforekomster i Western Australia. Perth Mint skulle raffinere guld fra minerne og mønte sovereignmønter af guldet. Mellem 1899 og 1931 producerede Pert Mint en meget stor mængde guldsovereigns, som blev distribueret i Australien og i hele det britiske imperium som gangbar mønt. Perth Mint var under britisk kontrol frem til 1971, hvor staten Western Australia overtog den. I dag roses Perth Mint for sin høje kvalitet i sin produktion af investeringsmønter, som er i verdensklasse. De omfatter bl.a. Australian Kangaroo-guldmønter og sølvmønterne Kookaburra og Koala. Perth Mint har været medlem af London Gold Market (forgængeren for LBMA, London Bullion Market Association) siden 1934.

2000px-Logo_Heraeus.svg_-300x49

Heraeus Precious Metals GmbH

Heraeus Precious Metals er en del af Heraeus Holding, en metalvirksomhed, som blev grundlagt i 1851 og som i dag er en af Tysklands største privatejede virksomheder med en omsætning på over 20 milliarder euro. Virksomheden har hjemme i Hanau i Hessen, hvor Heraeus driver en af Tysklands største raffinaderier og forarbejdningsvirksomheder for ædelmetaller, som producerer landets mest berømte guld- og sølvbarrer under varemærket “Heraeus”. Koncernen har 12.000 ansatte i flere end 100 datterselskaber over hele verden, hvor Heraeus er engageret i en lang række forskellige forretningsaktiviteter som fremstilling af og handel med ædelmetaller, fremstilling af high-end biomateriale, medicinske og farmaceutiske produkter samt fremstilling af avancerede teknologiske komponenter. Heraeus Precious Metals er akkrediteret medlem af LBMA.

CGW_logo

China Great Wall Coins Investments

China Great Wall Coins Investments Ltd er et datterselskab af China Coin Inc., som i sin tur er en datter af den kinesiske centralbank, Bank of China. China Great Wall Coins er grundlagt i 1987 og dets vigtigste aktivitet er at forestå salget af kinesiske mindemønter i ædelmetal, mindemønter i uædle metaller samt mindepengesedler. Virksomheden udmønter også nationale mindemønter og deltager i støttefunktioner i forbindelse med Bank of Chinas pengeudstedelse. China Great Wall Coins distribuerer de mest berømte kinesiske investeringsmønter, de kinesiske Panda-mønter i guld og sølv.

igr_logo

Istanbul Gold Refinery Inc

Istanbul Gold Refinery eller IGR blev grundlagt i 2002 i Istanbul og er en af de største omsmeltere af ædle metaller og producenter af barrer i Tyrkiet. IGR var den første tyrkiske omsmelter, som blev optaget på LBMA’s liste over akkrediterede omsmeltere og også den første, som blev akkrediteret af Istanbul Gold Exchange og Dubai Multi Commodities Centre. IGR producerer et stort sortiment af guld og sølvbarrer til detailinvestorer. Disse barer handles bredt i Tyrkiet og i hele regionen.

Metalor_Technologies_Logo.svg_-300x54

Metalor Technologies SA

Metalor Technologies er en bekendt schweizisk omsmelter og producent, som er grundlagt i 1852. Virksomhedens vigtigste aktivitet ligger i dag i Neuchâtel i Schweiz, hvor Metalor driver et smelteværk med en årlig kapacitet på 650 tons, der laver ædelmetalbarrer til finansielle institutioner og mindre investorer. Metalor producerer også en lang række metaller og komponenter i høj renhed til højteknologiske virksomheder. Metalor har forsynet London Gold Market (forgænger til LBMA) med Good Delivery ædelmetaller siden 1934, hvilket gør selskabet til en af de ældste virksomheder, som kontinuerligt har produceret disse værdifulde barrer.

PARTNERE

Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Vores partnere - Tavex - Køb og salg af guld & valuta