Om Tavex

Tavex er en finansiel virksomhed, som leverer ædelmetaller, valutavekslings– og betalingsydelser til en bred kundegruppe, som omfatter private, formuende kunder, virksomheder af forskellig størrelse og finansielle institutioner. Tavex er grundlagt i 1991 og driver 29 integrerede vekslingskontorer i otte europæiske lande, som tilsammen betjener ca. 1,3 mio. kunder årligt.

Tavex er en del af Tavex Group, som er en Nordeuropas førende forhandler af ædelmetalhandler.

Vores mission

Tavex DenmarkTavex’ mission er at tilbyde transparente og konkurrencedygtige ydelser inden for valuta, guld og sølv og finansielle ydelser.

Hvorfor Tavex?

Der er mange grunde til at vælge Tavex. En af årsagerne er, at vi den eneste forhandler af ædelmetal i Europa som gør det muligt for vores kunder at købe og sælge ædelmetal og valuta i mere end 29 lokationer i 8 lande i Europa og at vi har tilbragt de sidste to årtier på at opbygge et ry som værende en pålidelig virksomhed med en ekspertise indenfor vores branche. Men der er flere grunde til at vælge Tavex:

Vi gør det nemt for dig

Uanset om du ønsker at handle guld eller sølv, veksle penge eller drage fordel af vores pengeoverførselsydelser, så gør Tavex disse processer simple og nemt tilgængelige. Vi tilbyde et sikkert og effektivt to-vejsmarked 7 dage om ugen, 364 dage om året som du har adgang til via vores netbutik, via telefon på +45 3311 1510 og via mail på , eller du kan besøge en af vore mange kontorer.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser

Vores kontorer og butikker tilbyder dig en nemt og fleksibelt finansielle ydelser og betalingstjenester som omfatter: investering i fysiske ædelmetaller, valutaveksling, internationale pengeoverførsler, overførsler og kontantindbetalinger til internationale bankkonti, ekspresoverførsler mellem EU-lande og køb af dit gamle guld og sølv.

Vi har de bedste priser

Ikke nok med at vi tilbyder gode finansielle ydelser og betalingstjenester, så tilbyder vi dem til markedets bedste priser. Vores prispolitik er meget simpel: Vi tilbyder de bedste priser, og dette garanterer vi! Derudover så opdateres vores priser regelmæssigt og enhver form for gebyr fremgår klart og tydeligt. Som kunde hos Tavex kommer du aldrig til at betale for skjulte gebyrer.

Vi har kun produkter af højeste kvalitet

Vi handler kun med de bedste guld og sølvprodukter fra verdens mest anerkendte og største ædelmetalproducenter, mønt og statsejede mønter.

Vi handler i størrelser

Vi mener, at udvekslingen af varer er grundlaget for ethvert samfund. Det er derfor, at vi er stolte af at tilbyde vores kunder de mest dynamiske og omkostningseffektive løsninger inden for valutaveksling og ædelmetaller og forskellige betalingsydelser.

Vi mener, at gennemsigtighed er en del af grundlaget for succes i det lange løb. Det er derfor, at vi garanterer, at vores priser og gebyrer altid er klart beskrevet og opdateret. Vores kunder betaler aldrig skjulte gebyrer og vi gør os stærkt umage med at opnå deres tillid og vinde dem som kunder.

Vi tror på investeringsædelmetaller som investeringsgoder, der sikrer velstand. Det er derfor, at vi forpligter os til at tilbyde et pålideligt og sikkert marked, som gør vores kunder i stand til uden besvær både at købe og sælge guld og sølv.

Vores kerneværdier

Virksomheden har oplevet næsten to årtier med konstant vækst og dette er resultatet af en forretningsfilosofi, som indeholder tre principielle søjler, der har været ledesnore for virksomheden siden dens grundlæggelse:

Vores kunder er det mest værdifulde og vigtige aspekt i vores forretning. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service. Det betyder kundepleje ud over det sædvanlige, rimelig og gennemsigtig prissætning af vores ydelser og produkter og, som det vigtigste: vores kunders behov og interesser har altid højeste prioritet.

Blandt vores partnere findes alle typer – fra verdens største producenter og omsmeltere af ædelmetaller til de vigtigste statslige møntudstedere og førende finansielle institutioner i Skandinavien. Det er vores opfattelse, at vores partnere spiller en nøglerolle i vores udvikling og vækst. Vi ønsker derfor at udvikle vores langsigtede partnerskaber på en måde, som balancerer alle parters interesser.

De ansatte er virksomhedens højest skattede aktiv. De er vores udgangspunkt og vi vil strække os langt for at tilbyde dem de bedste forhold. Vi udvælger vores ansatte med stor omhu og vi lægger meget stor vægt på at have et hold af dedikerede, talentfulde og serviceorienterede personer, som deler de samme høje standarder med hensyn til integritet og professionel etik.

Fremtidens mål

Vi holder af at lave det, vi gør, og vores forretningsfilosofi om at sørge for, at vores kunder, partnere og ansatte er glade, har hidtil været kilden til vores succes. Vi vil fortsat arbejde ud fra disse principper og vi tror, at vores fremtidige resultater vil være en konsekvens af, at vi fortsat forpligter os selv til at levere exceptionel service, som hviler på kvalitet, dedikation og tillid.

PARTNERE

Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
Om Tavex Guld & Valuta - Tavex - Køb og salg af guld & valuta