Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt

Europas bedst sælgende investeringsguldmønt, den østrigske Philharmoniker-guldmønt, er en elegant mønt, som er lovligt betalingsmiddel, og som er blevet meget rost for sin kunstneriske udformning, kvalitet og skønhed. Den er den første mønt i Europa, som er fremstillet af 24 karat guld samtidig med, at den er lovligt betalingsmiddel. Den var også den første mønt af sin art, som blev værdiangivet i euro, hvormed den blev endnu mere anerkendt og accepteret. Den blev første gang udstedt i 1989 af en verdens ældste og mest berømt møntudstedere, Münze Österreich i Wien, og Philharmoniker-guldmønten symboliserer essensen af Østrigs rige kultur og egner sig til investorer, som sætter pris på stil, finesse og lødighed. Som partner for Münze Österreich gennem mange år og som den største forhandler af Philharmoniker-guldmønter i Skandinavien er Tavex i stand til at give markedets bedste priser for enhver ønsket mængde af denne fantastiske guldmønt.

Bemærk venligst, at medmindre andet angives eller aftales særskilt med Tavex, så sendes årgange som er tilgængelige på tidspunktet for modtagelse af bestillingen.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


 • Vi sælger 1-48 422.61 kr
 • Vi sælger 5-98 398.66 kr
 • Vi sælger 10+8 366.73 kr
 • Vi køber8 019.39 kr
 •  
 • Pris pr. stk.8 422.61 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail


 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter følger guldprisen. Værdien af Philharmoniker-guldmønter afgøres primært af deres indhold af finguld, hvilket er knyttet til den til enhver tid gældende pris på guld.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter er penge. Philharmoniker-guldmønter er lovligt betalingsmiddel i Østrig og de er de eneste guldmønter i Europa, som er udstedt i euro.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter er likvide og internationalt anerkendt. Philharmoniker-guldmønten er den eneste guldmønt i Europa, som er lovligt betalingsmiddel og som har været i produktion kontinuerligt de sidste 25 år med motiver, der relaterer til det verdenskendte symfoniorkester, Wienerfilharmonikerne.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter sælges med lav avance. Som partner for Münze Österreich kan Tavex levere Philharmoniker-guldmønter med en meget lav avance og derfor til en meget fordelagtig pris for dig som kunde.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter er 24 karat guld. Kombinationen af høj renhed i guldet og det fantastiske kunstnerisk design giver Philharmoniker-guldmønterne deres fantastiske glans, som er farlig for enhver, der har anlæg for at blive smittet med “guldfeber”.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter er det samme som opsparing. Philharmoniker-guldmønter findes i forskellige møntvægte, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver langsigtet investor, der sætter pris på sikkerheden og stabiliteten i at eje fysiske guldmønter, som er lovligt betalingsmiddel.
 • Østrigske Philharmoniker-guldmønter er en fornuftig måde at sprede sin portefølje på. Den ringe korrelation mellem guld og andre finansielle produkter betyder, at Philharmoniker-guldmønter kan fungere som en afdækning mod risici i markedet.

Philharmoniker-guldmønten gør den klassiske musik udødelig – i 24 karat guld

Philharmoniker-guldmønten blev udstedt for første gang i 1989 og var den første mønt i Østrig, som indeholdt 99.99% finguld og som samtidig var lovligt betalingsmiddel. Philharmoniker-guldmønten blev meget godt modtaget blandt investorer, som satte pris på møntens høje indhold af guld, kunsthåndværket bag den og også det faktum, at det var den første guldmønt, der var anerkendt som lovligt betalingsmiddel, og som var tilegnet et af de kulturelle udtryk, som flest mennesker kan relatere til, nemlig musik. Beslutningen om at bruge musik som et tema for Philharmoniker-guldmønterne giver meget god mening, eftersom den repræsenterer essensen af Østrigs fornemme kulturelle arv gennem mange århundreder. Mange verdensberømte komponister og musikere, som f.eks. Mozart, Beethoven og Strauss-familien for blot at nævne nogle få, har bidraget til at gøre Østrig og særligt landets hovedstad Wien berømt for dets operaer og symfonier. Deres arbejder inden for den klassiske musik er udødeliggjort i Philharmoniker-guldmønten, hvilket gør denne til et must for investorer, som har en forkærlighed for lyden af det pure guld.

Østrigske Philharmoniker-guldmønter og Wienerfilharmonikerne

Philharmoniker-guldmønten er opkaldt efter det verdenskendte symfoniorkester, Wiener Philharmoniker. Orkestret blev grundlagt i 1842 af en gruppe borgere, der mente, at Wien manglede et professionelt organiseret orkester. Orkestret blev grundlagt som en selvstyrende organisation, som blev ledet af en administrativ komité, der var demokratisk valgt af orkestrets musikere. De professionelle musikere, som udgjorde ensemblet, blev udelukkende valgt blandt medlemmerne af Wiener Staatsoper, hvor de skulle have spillet i mindst tre år for overhovedet at komme på tale som medlemmer i filharmonikerne. Denne restriktive rekrutteringsproces er uændret den dag i dag, hvilket sikrer det allerbedste kunstneriske niveau hos hver enkelt medlem af Wienerfilharmonikerne. Wienerfilharmonikerne er i dag mest kendt for sine traditionelle nytårskoncerter, hvor orkestret fremfører nostalgiske stykker af store, gamle komponister. Disse koncerter er blevet så populære, at de bliver udsendt i mere end 90 forskellige lande og dermed sender Wienerfilharmonikerne et budskab om glæde og optimisme for det nye år via deres musik.

Østrigske Philharmoniker-guldmønter bliver produceret af Münze Österreich

Münze Österreich, et datterselskab af Østrigs centralbank, er en mønt med verdensry, som har rødder tilbage til 1100-tallet. Møntens historie begynder i 1194, hvor Richard Løvehjerte betalte 12 tons sølv for at sikre sin frigivelse fra fangenskabet hos hertug Leopold 5. af Østrig. Hertugen brugte senere sølvet til at præge sølvmønter med og dermed lagde han grundstenen til Münze Österreich. I løbet af dens lange og glorværdige historie har Münze Österreich produceret mange af Europas mest berømte og mest anvendte mønter, herunder guldkroner, floriner, dukater og sølvmønter som Maria Theresia-taleren. Mange af guldmønterne, som blev præget af mønten i Wien, blev brugt i udstrakt grad inden for handel i det østrig-ungarske kejserrige, mens sølvtaleren blev en af de mest prægede og mest anvendte sølvmønter i verdenshandlen mellem 1750 og 1950’erne. I dag er mønten i Wien mest kendt for at producere Europas mest efterspurgte investeringsmønter, de østrigske Philharmoniker-mønter, der sommetider kaldes Wiener Philharmoniker-mønterne, i guld og sølv.

 

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
100 EUR denomination 36.50 mm 999.9 31.10658 g 31.10347g 1

Østrigske Philharmoniker-guldmønter blev første gang produceret i 1989 og har været produceret kontinuerligt siden da. Münze Österreich står for produktionen.

Forsiden:

Forsiden viser orglet i koncertsalen i Musikverein i Wien. Musikverein er hjemsted for Wienerfilharmonikerne og betragtes som en af verdens bedste koncertsale med hensyn til akustik og er i øvrigt tegnet af den danske arkitekt Theophilus Hansen. Over orglet ses teksten “REPUBLIK ÖSTERREICH”. Under orglet ses møntens vægt, renhed, prægningsår og møntens nominelle værdi, 100 EUR.

Bagsiden:

Bagsiden viser en lang række musikinstrumenter, herunder en kontrabas, fire celloer, en fagot, en harpe og et valdhorn. Oven over ses teksten “WIENER PHILHARMONIKER”.

Østrigske Philharmoniker-guldmønter udstedt fra 1989 til 2001 er værdiangivet i østrigske schilling. Eftersom Østrig overgik til den nye euro i begyndelsen af 2000, betød det, at valutaangivelsen for guldmønter, der var lovligt betalingsmiddel i Østrig, også måtte ændres. Fra og med 2002 er samtlige Philharmoniker-guldmønter værdiangivet i euro.

Østrigske Philharmoniker-guldmønter består af 99.99% finguld eller 24 karat guld. Det betyder, at mønten udelukkende er fremstillet af rent guld og ikke indeholder metalliske urenheder. Østrigske Philharmoniker-guldmønter vejer præcis en troy ounce (31,1 gram).

Andre har også købt

PARTNERE

1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Østrigsk Wiener Philharmoniker Guldmønt - Tavex - Køb og salg af guld & valuta