Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre

Tavex er glad for at kunne tilbyde dig Valcambis 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld. CombiBar’en er fremstillet af Valcambi, Schweiz’ største ædelmetalstøberi, og er et innovativt produkt, som består af 50 prægede 1-gramsbarrer i .9999 finguld. Guldbarrerne kan enten opbevares sammen som en enhed eller opdeles i 50 separate etgramsbarrer, hvilket gør, at CombiBar’en er et godt valg både som investering og med henblik på gaver. CombiBar’en er det perfekte valg for dig, som søger et eksklusivt guldprodukt, der er likvid og som er let at tage med sig – og ydermere gør det muligt at købe etgramsbarrer til en pris, der er tæt på spotprisen på guld. CombiBar’en er endnu et eksempel på et fremragende produkt i schweizisk kvalitet, håndværk og design fra Valcambi.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


  • Vi sælger 14 476.64 kr
  • Vi køber12 918.73 kr
  •  
  • Pris pr. stk.14 476.64 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld kan opdeles. Det er en meget fornuftig egenskab, eftersom den gør det let at håndtere guldbarren og man undgår svind ved opdeling.
  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld har garanteret renhed. Valcambis fremstillings- og raffineringsproces kontrolleres af probermestre, som er akkrediterede af Swiss Federal Bureau for the Control of Precious Metals og London Bullion Market Association, hvilket garanterer de strenge krav til kvalitet og renhed, som Valcambi opfylder.
  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld er den billigste måde at købe 1-gramsguldbarrer på. Mængden af guld i de individuelle etgramsbarrer gør, at de er til at komme i nærheden af rent prismæssigt, men meget passende som gave, eftersom de er unikke, værdifulde og “Swiss made”
  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld er penge. Valcambis guldbarrer accepteres som “Good Delivery” af Schweiz’ nationalbank, LBMA og alle større ædelmetalbørser verden over, hvilket garanterer den verdensomspændende frie omsættelighed af Valcambis CombiBarrer hos både ædelmetalhandlere, banker og investorer.
  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld er rent kunsthåndværk i guld. 50-gramsguldbarren har et moderne, stilrent design. Den er enkel, men samtidig elegant med en begrænset mængde inskription, som giver dig mulighed for at nyde de store, skinnende overflader.
  • Valcambi Suisse 50×1 gram CombiBar i .9999 finguld er deres vægt værd i guld. Valcambis 50-gramsguldbarre er en af de mest solgte guldemner i dette format. Dens værdi baseres eksplicit på indholdet af finguld, som er bundet til den løbende guldpris.

Valcambi Suisse

Valcambi er grundlagt i 1961 og er en schweizisk virksomhed, der forarbejder ædle metaller. Valcambi er kendt verden over som en af de største producenter af støbte og prægede barrer i ædelmetaller. Valcambis investeringsbarrer har opnået et ry verden over for deres enestående kvalitet og er et symbol på schweizisk håndværk, hvilket gør dem efterspurgt verden over af kendere af ædle metaller. Virksomheden fremstiller sine produkter i Balerna i Schweiz, hvor Valcambi har en af verdens største produktionsfaciliteter for ædle metaller med en kapacitet, som kan raffinere ikke mindre end 2.000 tons årligt. For at sætte dette tal i forhold til den virkelige verden, kan det nævnes, at den samlede produktion fra verdens guldminer i 2013 nåede op på 3.000 tons. Den samlede værdi af de metaller, som forarbejdes i dette anlæg, er intet mindre end imponerende og det faktum, at Newmont Mining, en af verdens største guldminevirksomheder, ejer en majoritet af aktierne, giver en god indikation af Valcambis betydning som et af verdens største ædelmetalstøberier. Valcambi er akkrediteret af alle større ædelmetalbørser, Schweiz’ centralbank og LBMA (London Bullion Market Association) og Valcambis ædelmetalbarrer anerkendes derfor over hele verden med en kundeliste, som omfatter alt fra mindre investorer til de største finansielle institutioner, stater og centralbanker.

Valcambis 50×1-grams prægede guldbarrer

Udtrykket prægede barrer refererer til den produktionsproces, som anvendes for at fremstille dem. Processen begynder, når guldmateriale varmes op i en ovn, indtil det når flydende form. Under opvarmningen fjernes alle uønskede urenheder fra det flydende guld, indtil der kun er smeltet guld af høj renhed tilbage, oftest med en renhed på 99,99%. Det flydende guld hældes derefter på forme, som regel i form af store barrer, hvor det køles af og opnår fast form. Guldet, som nu har fast form, lægges derefter ind i en valse, som valser guldet ud i paneler af ensartet tykkelse. Herefter indsættes panelerne i en stansepresse, som stanser nøgne emner ud af panelerne. Næste skridt er, at emnerne vejes for at sikre, at de hverken vejer for meget eller for lidt. De, der passerer denne test, bliver poleret, så de opnår en skinnende overflade. Sidste trin omfatter selve prægningen, hvor guldemnerne placeres i en møntpresse, der med enorm kraft presser et stempel ned over emnet, så udformningen overføres fra stemplet til emnet. Resultatet er en præget barre. Den færdigprægede guldbarre bliver derpå kontrolleret, inden den forsegles i en gennemsigtig emballage, som beskytter barren mod berøring.

Valcambis 50×1 gram CombiBar guldbarre – “Swiss made”

Schweiz’ ry for at fremstille luksusvarer i høj kvalitet begrænser sig ikke til urindustrien, men gælder også investeringsguld. Schweiz er for guld, hvad Frankrig er for vine, hvilket er en påstand, som understøttes af hårde fakta – det meste af verdens guld forarbejdes i det velstående alpeland. Oplysninger fra London Good Delivery List viser, at seks raffinaderier sidder på 90% af guldmarkedet, og fire af disse, heriblandt Valcambi, er baseret i Schweiz. Schweiz raffinerer i gennemsnit 65%-75% af verdens årlige guldproduktion, hvilket gør landet til nummer et i verden, når det gælder raffinering af guld og produktion af guldbarrer. Årsagen til, at Schweiz indtager denne position, skyldes landets høje sikkerhedsniveau, effektive logistik, et stærkt finansielt system, som huser nogle af verdens førende internationale banker, og allervigtigst, klart formulerede love, som sætter høje standarder for kvalitet og renhed for færdige investeringsprodukter i ædelmetal. Hver guldbarre fra Valcambi bærer f.eks. et probermesterstempel, som ses på bagsiden som “ESSAYEUR FONDEUR”, hvilket garanterer barrens renhed. For at kunne påføre dette stempel på sine produkter, skal Valcambi efterleve strenge føderale schweiziske love (Precious Metals Control Act) og beskæftige en autoriseret probermester, som har opnået den krævede føderale probermesterautorisation. Autoriserede probermestre skal føre nøje regnskab over de renhedsprøver, de foretager, og de skal på ethvert tidspunkt give myndighederne adgang til deres bøger for kontrol. Med andre ord, så er renheden af hver eneste Valcambi-barre akkrediteret af både statslige myndigheder og branchen. Barrernes kvalitet efterlever de højeste branchestandarder og optimeres af de dygtigste schweiziske ingeniører, hvilket giver et produkt med en gylden integritet, som overstiger alle kendte standarder for professionel dygtighed. Men de er trods alt også “Swiss made”.

Valcambi – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundrede tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
Valcambi 0.00 mm 999.9 50.00500 g 50.00000g 1.61

Forside:

CombiBar’en udgøres af 50 ens etgramsguldbarrer, hver forsynet med Valcambis officielle stempel, teksten“1 g”, “fine gold” og “999.9” for en renhed på 99.99%, hvilket svarer til 24 karat. Probermesterens stempel, som garanterer barrernes renhed, ses nederst på hver barre.

Bagside:

Øverst på CombiBar’en ses Valcambis officielle stempel med teksten “VALCAMBI SUISSE”. I midten står der “50 g”, “fine gold”, og “999.9” for en renhed på 99.99% finguld, hvilket svarer til 24 karat. Nederst ses probermesterens stempel, som garanterer barrens renhed, og det unikke serienummer.

Emballage:

CombiBar’en leveres i en gennemsigtig beskyttelsesemballage.

Ægthedscertifikat:

CombiBar’en leveres med et ægthedscertifikat, som findes inde i beskyttelsesemballagen. Det omfatter den respektive vægt, renhed, unikke serienummer og probermesterens underskrift

Renhed:

Valcambis CombiBar indeholder 99,99% finguld. Det betyder, at hver enkelt etgramsbarre udelukkende er lavet af rent guld og at de er fri for metalliske urenheder.

Se aktuelle guldpriser.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

Andre har også købt

PARTNERE

50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
50 g Valcambi CombiBar Investeringsguldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta