Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1 oz Canadiske Maple Leaf

Tavex er glad for at kunne præsentere dig for Canadiske Maple Leaf-guldmønten, verdens første investeringsguldmønt i .9999 finguld, som også er lovligt betalingsmiddel. Canadiske Maple Leaf-guldmønten, som har været produceret siden 1979, er et fantastisk eksempel på den møntmæssige kunnen hos Royal Canadian Mint. Med et oplag på flere end 37 millioner eksemplarer siden den første udgave har Maple Leaf-mønten etableret sig som verdens mest populære investeringsguldmønt i 24 karat. Udsmykket med Canadas nationalsymbol, ahornbladet, er den uberørt i sin renhed, hvilket elegant markeres af de fire nitaller, som udsmykker møntens glansfulde overflade. Canadian Maple Leaf-guldmønten accepteres og veksles verden over og vigtigst af alt, kan den sælges med meget lille avance i forhold til guldprisen. Derfor bør enhver investor, som ønsker at føje guld til sin portefølje, alvorligt overveje denne smukke canadiske mønt.

Bemærk venligst, at medmindre andet angives eller aftales særskilt med Tavex, så sendes årgange som er tilgængelige på tidspunktet for modtagelse af bestillingen.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


 • Vi sælger 1-48 482.82 kr
 • Vi sælger 5-98 442.62 kr
 • Vi sælger 10+8 426.54 kr
 • Vi køber8 076.52 kr
 •  
 • Pris pr. stk.8 482.82 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail


 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter følger prisen på guld. Værdien af Canadian Maple Leaf-mønter afgøres først og fremmest af deres indhold af finguld, som er knyttet til prisen på guld.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter sælges med lav avance. Takket være Royal Canadian Mints effektive produktion er omkostningerne ved fremstillingen minimeret, hvilket gør, at du som investor kan spare penge ved at betale en lavere avance til sælger, når du køber Canadian Maple Leaf-guldmønter.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter har mere sikkerhed i sig. Canadian Maple Leaf-guldmønter er de første i verden, som indeholder et unikt sikkerhedsmærke mod forfalskning, som garanterer møntens autenticitet.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter er penge. Canadian Maple Leaf-guldmønter er lovligt betalingsmiddel i Canada og accepteres og veksles som sådan verden over.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter er likvide og anerkendt internationalt. Eftersom de har været i produktion i 35 år og afbilder den mest magtfulde og længst regerende dronning i det 20. århundrede, er Canadian Maple Leaf-guldmønter globalt accepterede på det internationale guldmarked.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter er 24 karat finguld. En kombination af høj renhed i guldet og kunstnerisk design giver Canadian Maple Leaf-guldmønter deres karakteristiske gyldne glans, som er farlig for enhver, der er i fare for at blive smittet med “guldfeber”.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter er det samme som opsparing. Canadian Maple Leaf-guldmønter findes i forskellige møntvægter, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver langsigtet investor, som sætter pris på sikkerheden og stabiliteten i at eje fysiske guldmønter, som er gyldigt betalingsmiddel.
 • Canadiske Maple Leaf-guldmønter er en god måde at sprede sin risiko på. Guldets ringe korrelation med andre finansielle instrumenter gør, at investeringer i sovereign-guldmønter fungerer som en afdækning mod risici i markedet.

Prisen på Canadian Gold Maple Leaf-mønter afgøres af deres indhold af 24 karat guld

Royal Canadian Mints introduktion af Canadian Maple Leaf-guldmønter i 1979 markerede et skifte for produktionen af investeringsguld. Indtil 1979 blev alle de populære investeringsguldmønter fremstilling af legeringer med andre metaller. Årsagen til, at guldmønter er blevet præget på denne måde gennem århundreder, er, at rent guld er overordentligt blødt, hvilket betyder, at mønter lavet af 24 karat guld ikke er egnet til cirkulation, eftersom de vil få mærker og ridser. Tanken bag Canadian Maple Leaf-guldmønterne var den, at i stedet for at bruge fysisk guld til at klare internationale betalinger, så ville investorer i fremtiden hellere hamstre fysisk guld som en slags langsigtet opsparing og dermed ville der ikke være behov for håndtering af mønterne. Denne formodning har på mange måder vist sig at være korrekt, eftersom salget af 24 karat-mønter i de seneste år har overhalet salget af tilsvarende 22 karat-mønter. Selvom Canadian Maple Leaf-guldmønten var den første guldmønt i verden, som udelukkende blev fremstillet af finguld, havde mønten oprindeligt kun en renhed på .999. Da man så, hvilken succes mønten blev, besluttede Royal Canadian Mint at sætte endnu en verdensrekord ved at øge møntens renhed til fire nitaller, .9999. Efter 1982 har alle prægede Canadian Maple Leaf-guldmønter opnået en renhed på .9999.

Canadian Maple Leaf-guldmønterne fremstilles af Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint blev grundlagt i 1908 og har de sidste årtier været en af de førende i markedet med hensyn til at anvende ny teknologi i produktionen af investeringsmønter i guld og sølv. Royal Canadian Mint var ikke blot den første møntudsteder, som var først med investeringsmønter med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på fire nitaller (.9999), canadierne var også de første, som lavede den første investeringsmønt med status som lovligt betalingsmiddel i en renhed på .99999 (fem nitaller). Det skete i 2007 og mønten blev kaldt Howling Wolf. Men Royal Canadian Mints stræben efter perfektion stoppede ikke ved 1 ounce-mønter – samme år, 2007, lancerede Royal Canadian Mint en Maple Leaf-guldmønt, som vejede 100 kg med en renhed på .99999. Og så naturligvis en pålydende værdi på ikke mindre end 1 million canadiske dollar.

Værdien af Canadian Gold Maple -mønter er beskyttet af teknologi fra Royal Canadian Mint

I 2014 har Royal Canadian Mint skabt en ny standard for sikkerhed med hensyn til mønter med introduktionen af møntens seneste innovation, kaldet “Bullion DNA Anti-Counterfeiting Technology”, som omfatter en proces, hvor et unikt mikroskopisk sikkerhedsmærke præges på hver mønt. Midten af sikkerhedsmærket indeholder tallet 14 (for året 2014) og kan kun ses under kraftig forstørrelse. Denne nye teknologi tilføjer endnu et lag af beskyttelse mod forfalskning og alle Canadian Maple Leaf guld- og sølvmønter udstedt fra 2014 er udstyret med denne nye sikkerhedsanordning.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
50 CAD denomination 30.00 mm 999.9 31.10658 g 31.10347g 1

Canadiske Maple Leaf-mønten blev første gang produceret i 1979 og har siden da været i kontinuerlig produktion. Royal Canadian Mint står for produktionen af mønten.

Forsiden afbilder Elizabeth 2, eftersom Canada er medlem af det britiske statssamfund Commonwealth of Nations og dronning Elizabeth derfor er landets regerende konstitutionelle statsoverhoved. Over dronningens portræt ses hendes navn “ELIZABETH II” og nedenunder ses møntens nominelle værdi på 50 canadiske dollars og prægningsåret.
Bagsiden afbilder Canadas nationale symbol, ahornbladet, og ovenover ses teksten “CANADA”. På hver side af ahornbladet ses fire nitaller, derunder er det lille sikkerhedsmærke præget og teksten “FINE GOLD 1 OZ OR PUR” – møntvægten og metallet på engelsk og fransk.

Canadian Maple Leaf-guldmønten holder en renhed på 99.99% finguld eller 24 karat. Det betyder, at mønten udelukkende er lavet af rent guld og ikke indeholder metalliske urenheder. Canadian Maple Leaf-guldmønten vejer præcis 1 troy ounce (31,1 gram)

Ofte købt sammen

PARTNERE

1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1 oz Canadiske Maple Leaf - Tavex - Køb og salg af guld & valuta