Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo

Som mangeårig partner med Perth Mint, Tavex er glade for at kunne præsentere den australske Kangaroo guldmønt som er af udsædvanlig høj kvalitet, og er Australiens mest ikoniske bullion mønt. Præget for første gang i 1989 af det berømte Perth Mint, og var verdens første guldmønt som der hyldede en af verdens mest unikke dyr: den australske kænguru i 99,99% rent guld. Mønten er af uforlignelig skønhed og renhed, er det velegnet til både samlere og investorer.
Mønten er gyldigt betalingsmiddel i Australien, og den 1/10 ounce australske kænguru mønt har en pålydende værdi på 15 dollars og kan erhverves med et lavt spread i forhold til den gældende spotpris på guld.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


  • Vi sælger 979.36 kr
  • Vi køber803.54 kr
  •  
  • Pris pr. stk.979.36 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

• Australske Kangaroo guldmønter følger prisen på guld. Værdien af ​​disse mønter er primært fastsat på baggrund af møntens finguldindhold, som er knyttet til den gældende pris på guld.

Australske Kangaroo guldmønter er penge. De er lovligt betalingsmiddel i Australien og er accepteret og handles i hele verden.

Australske Kangaroo guldmønter er 24 karat af ren kunst. Det som adskiller denne mønt ud fra andre mønter er dens fine kunstneriske detaljer som er udført i en kombination af matte mat og skinnende overflader med polerede motiver, hvilket gør mønten diffraktererer bemærkelsesværdige guldglans. Dette er virkelig iø iøjnefaldende for alle, der beundrer dyrebare kunstværker.

Australske Kangaroo guldmønter er populære blandt samlere. Den australske Kangaroo guldmønt er en af ​​kun to guldmønter i verden som både er gyldigt betalingsmiddel og samtidig ændrer sit design af de hovedmotiv hvert år. Det andet eksempel på såden en mønt er den kinesiske Panda guldmønt.

Australske Kangaroo guldmønter sælges med en lav præmie. Som Perth Mint samarbejdspartner, er Tavex i stand til at tilbyde Australske Kangaroo guldmønter med en lav præmie.

Australske Kangaroo guldmønter er internationalt anerkendt. I kontinuerlig produktion i 28 år og ved at skildre afbildning af de mest magtfulde og længst siddende dronning i det 20. århundrede, Dronning Elizabeth II, er den australske Kangaroo guldmønt et almindligt navn i det globale guldmarked.

Australske Kangaroo guldmønter er hvad der svarer til opsparring. Australske Kangaroo guldmønter leveres i forskellige vægte, hvilket gør dem til et ideelt valg for enhver langsigtet investorer som værdsætter sikkerheden og stabiliteten ved at eje fysiske lovlige guldmønter.

Australske Kangaroo guldmønter er en glimrende måde at sprede din portefølje. Gulds lave korrelation med andre finansielle aktiver gør, at australske kænguruer kan fungere som en porteføljehedge mod markedsrisikoen.

Australske ”nuggets” / kænguru guldmønt – absolut australske

Talrige navne bruges i dag til at beskrive den australske Nugget / Kangaroo guldmønt:

* Australske Nugget

* Australske Kangaroo

* Australske Gold Nugget

* Australske Gold Kangaroo

Årsagen til de flere navne er skyldes, at i perioden 1986-1989 var møntens hovedmotiv en guldklump, deraf det oprindelige navn på mønten. Den afbildede guldklump var ment som et symbol på Australiens historie for at have produceret nogle af de største guldklumper i verden, en af ​​dem er “The Welcome Stranger”, med en raffineret vægt på en bemærkelsesværdig 2315 troy ounce, eller 72 kilo. Selv om guldklumper blev afbilledet på den australske Nugget guldmønt i flere år, blev motivet i 1989 erstattet med en mere bredt kendt symbol på Australien: Kænguruen. Udover at ændre motivet, blev navnet på mønten ligeledes ændret fra australske Nugget til australske Kangaroo; alle de andre specifikationer af mønten forblev i det væsentlige det samme. Da kænguruen er hjemhørende i Australien, var tilknytningen til ​​guldmønten mere indlysende.

Udover at være afbildet på den australske Kangaroo guldmønt, fremgår kænguruen også som et emblem på Australiens våbenskjolde. Faktisk anses kænguruen for at være det uofficielle symbol på Australien.

Australske Kangaroo guldmønter er produceret af Perth Mint

Den australske Kangaroo guldmønt er i dag præget af Perth Mint, en verdens mest anerkendte guldproducenter og ædelmetalraffinaderier, og er beliggende i byen Perth i Western Australia. Perth Mint blev grundlagt i 1896 af Storbritanniens Royal Mint som svar på de nyopdagede guldbeholdninger i Western Australia. Perth Mints opgave var at raffinere guldmalm fra minerne og at producere guldmønter fra raffinerede guldbarrer. Mellem 1899 og 1931 producerede Perth Mint en betydelig mængde guld sovereigns, som blev distribueret i Australien og i hele det britiske imperium, der skulle bruges som gældende valuta. Den britiske kontrol over Perth Mint blev overleveret i 1971 til regeringen i Western Australia, som derefter overtog ejerskabet af raffinaderiet. I dag er Perth Mint særligt kendt for den ekstraordinære kvalitet af  bullionmønter ligesom Kookaburra og Koala sølvmønter, og Lunar Serien. Perth Mint har været medlem af London Gold Market (forgængeren til LBMA) siden 1934.

Den australske Kangaroo guldmønt er verdens største guldmønt

I 1991 introducerede Perth Mint den australske Kangaroo ét kilo guldmønt. Det var første gang, en statsejet guldraffinaderi havde udstedt en guldmønt af denne størrelse som samtidig var guldigt betalingsmiddel. I modsætning til de lettere Kangaroo guldmønter hvor det vigtigste kængurumotiv varierer fra år til år har et kilo Kangaroo guldmøntens hovedmotiv, som forestiller en rød australske kænguru, ikke ændret sig siden 1991. Til dags dato er der blevet solgt ca. 23.600 stykker af et kilo Red australske Kangaroo guldmønter.

Dertil kommer, at Perth Mint i 2011 har krydset en anden stor milepæl ved at være det første raffinaderi i verden der har producret en et ton Rød australske Kangaroo guldmønt. Mønten blev lavet af massivt 24 karat guld og var på det tidspunkt vurderet til over en $ 50 millioner dollars. Den massive australske Kangaroo guldmønt brød den tidligere rekord som den mest værdifulde guldmønt nogensinde produceret. Den tidligere rekord for den mest værdifulde guldmønt blev holdt af Royal Canadian Mønts 100 kilogram canadiske Maple Leaf guldmønt.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
15 AUD denomination 16.10 mm 999.9 3.11065 g 3.11034g 0.1

Den australske Nugget guldmønt blev først produceret i 1986. I 1989 blev det erstattet med den australske Kangaroo guldmønt, der har siden været i kontinuerlig produktion. Den australske Perth Mint er ansvarlig for produktionen af ​​både mønter.

Forside

Forsiden skildrer afbildning af dronning Elizabeth II. Grunden til Dronning Elizabeth II fremgår af mønten, skyldesm at Australien er den del af the United Kingdom’s Commonwealth of Nations. Som medlem af the Commonwealth er Dronning Elizabeth II Australiens regerende monark. Over Dronningens portræt er teksten “ELIZABETH II” og “Australia”. Under buten fremgår den nominelle pålydende værdi på 15 dollars og kunstnerens initialer “IRB” – Ian Rank-Broadley.

Bagside

Bagsiden afbilleder Australiens mest berømte dyr, kænguruen, og motivet fremgår teksten “AUSTRALIA KANGAROO”. Under kænguruen fremgår prægnngsåret, vægt og renhed. Til højre for kænguru er bogstavet “P”, der står for Perth Mint.

Den australske Nugget / Kangaroo guldmønt er 99,99% fint guld eller 24 karat. Dette betyder, at mønten udelukkende er lavet af rent guld og er uden metalliske urenheder.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

Andre har også købt

PARTNERE

1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
1/10 oz Australske Nugget/Kangaroo - Tavex - Køb og salg af guld & valuta