Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019

JULEGAVE
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019
 • 5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019
 • 5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019
 • 5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019
 • 5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019
 • 5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019

SÆRPRIS:

Dette produkt sælges med særpris fra den 23.11.2018 indtil den 31.12.2018. Den er perfekte julegave til famile, venner og dem du holder af!

Tavex er stolt over at kunne tilbyde dig Lunar 5-gramsguldbarren i .9999 finguld fra PAMP. De er fremstillet af PAMP, en verdenskendt schweizisk virksomhed inden for forarbejdning af ædle metaller og akkrediterede af Schweiz’ nationalbank og London Bullion Market Association og 5-gramsbarren afbilder et smukt motiv af en ged, symbolet for et af de tolv år, som udgør den kinesiske månekalender. Kvaliteten af PAMP’s Lunar-barre med gedemotiv er enestående. Skinnende overflader sammen med matte, elegante motiver lader de forskellige farvenuancer i guldet komme til deres ret og gør barren til en gave, som modtageren vil bevare i sit hjerte. Når du modtager denne elegante guldbarre, så får du ikke alene et stykke ædelmetal fremstillet af schweiziske ingeniørekspertise, men også en alternativ hård valuta med en implicit garanti for accept blandt ædelmetalhandlere, finansielle institutioner og investorer.

By taking possession of this elegant gold bar you are not only gaining a valuable precious metal fabricated by Swiss engineering expertise, but also an alternative hard currency that has an implicit guarantee of being international accepted by bullion dealers, financial institutions and investors alike.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


 • Vi sælger 1 643.08 kr
 • Vi køber1 313.69 kr
 •  
 • Pris pr. stk.1 643.08 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

 • PAMP‘s Lunar 5-gramsguldbarrer i .9999 finguld er rimelige i pris, men er samtidig elegante gaver. Vis at du sætter pris på dem, du holder af, ved at markere deres dyder og fødselsår i .9999 finguld, en gave, som holder evigt.
 • PAMP‘s Lunar 5-gramsguldbarrer i .9999 finguld har garanteret renhed. PAMP’s fremstillings- og raffineringsproces kontrolleres af probermestre, som er akkrediterede af Swiss Federal Bureau for the Control of Precious Metals og London Bullion Market Association, hvilket garanterer de strenge krav til kvalitet og renhed, som PAMP opfylder.
 • PAMP‘s Lunar 5-gramsguldbarrer i .9999 finguld er rent kunsthåndværk i guld. 5-gramsguldbarren fremstilles ved anvendelse af de fremmeste schweiziske ingeniørkundskaber. Den kombinerer skinnende overflader med den matterede afbildning af en ged og bliver dermed et attråværdigt stykke kunsthåndværk for enhver, som sætter pris på eksklusivt håndværk.
 • PAMP‘s Lunar 5-gramsguldbarrer i .9999 finguld er deres vægt værd i guld. PAMP’s 5-gramsguldbarre er en af de mest solgte guldemner i dette format. Dens værdi baseres eksplicit på indholdet af finguld, som er bundet til den løbende guldpris.
 • PAMP‘s Lunar 5-gramsguldbarrer i .9999 finguld er penge. PAMP’s guldbarrer accepteres som “Good Delivery” af Schweiz’ nationalbank, LBMA og alle større ædelmetalbørser verden over, hvilket garanterer den verdensomspændende frie omsættelighed af PAMP’s 5-gramsguldbarrer hos både ædelmetalhandlere, banker og investorer.

PAMP’s Lunar 5-grams guldbarre – en hyldest til dine kære i det pure guld

Den kinesiske månekalender bruges i dag i forbindelse med taoistisk kosmologi. Man tror, at der, afhængig af det år i den kinesiske dyrekreds, som en person fødes i, eksisterer et særligt bånd mellem denne persons personlighed og det dyr, som indgår i den kinesiske dyrekreds. Dyrene i dyrekredsen skal forstås som symbolske, hvor hvert enkelt dyr repræsenterer en gruppe af karaktertræk, som findes i ethvert menneske. Den kinesiske dyrekreds omfatter tolv dyr, som fejres med tolv års mellemrum.

PAMP’s Lunar 5-gramsguldbarre er derfor den ideelle gave til en, som du elsker eller respekterer, eftersom når du giver en Lunar-barre betyder det, at du viser din affektion ved at udødeliggøre denne persons fødselsår og egenskaber i form af et lille kunstværk i det pureste guld.

PAMP – kunstneriske produkter i ædelmetaller

PAMP er grundlagt i 1977 i Schweiz og er siden da vokset til at blive verdens vigtigste producent af ædelmetalbarrer i vægtklassen 1 til 100 gram. PAMP’s største lokalitet ligger i den maleriske schweiziske landsby Castel San Pietro, hvor PAMP driver et avanceret raffinaderi og forarbejdningsvirksomhed, som anvender de bedste schweiziske ingeniørkundskaber og den sidste nye teknologi i raffineringen og produktionen af sine berømte ædelmetalbarrer. PAMP opfattes som markedsledende inden for innovation og produktion af ædelmetalbarrer til detailhandlen, idet PAMP var den første virksomhed, som begyndte at udsmykke bagsiden af sine barrer med forskellige æstetiske motiver. Et af disse, den smukke afbildning af Fortuna, den romerske gudinde for velstand, slog stærkt igennem verden over, og motivet er i dag symbolet på PAMP’s høje kvalitet som producent. Der er ikke noget at sige til, at forkortelsen PAMP (Produits Artistiques Métaux Précieux) betyder kunstneriske produkter i ædelmetaller. Renheden og kvaliteten i PAMP’s barrer akkrediteres af Schweiz’ nationalbank og LBMA (London Bullion Market Association), hvilket gør dem til det foretrukne valg for førende finansinstitutioner, centralbanker, investorer og samlere verden over.

PAMP’s Lunar 5-grams prægede guldbarrer

Prægede barrer refererer til den produktionsproces, som anvendes for at fremstille dem. Processen begynder, når guldmateriale varmes op i en ovn, indtil det når flydende form. Under opvarmningen fjernes alle uønskede urenheder fra det flydende guld, indtil der kun er smeltet guld af høj renhed tilbage, oftest med en renhed på 99,99%. Det flydende guld hældes derefter på forme, som regel i form af store barrer, hvor det køles af og opnår fast form. Guldet, som nu har fast form, lægges derefter ind i en valse, som valser guldet ud i paneler af ensartet tykkelse. Herefter indsættes panelerne i en stansepresse, som stanser nøgne emner ud af panelerne. Næste skridt er, at emnerne vejes for at sikre, at de hverken vejer for meget eller for lidt. De, der passerer denne test, bliver poleret, så de opnår en skinnende overflade. Sidste trin omfatter selve prægningen, hvor guldemnerne placeres i en møntpresse, der med enorm kraft presser et stempel ned over emnet, så udformningen overføres fra stemplet til emnet. Resultatet er en præget barre. Den færdigprægede guldbarre bliver derpå kontrolleret, inden den forsegles i en gennemsigtig emballage, som beskytter barren mod berøring.

PAMP’s Lunar 5-gramsguldbarrer – “Swiss made”

Schweiz’ ry for at fremstille luksusvarer i høj kvalitet begrænser sig ikke til urindustrien, men gælder også investeringsguld. Schweiz er for guld, hvad Frankrig er for vine, hvilket er en påstand, som understøttes af hårde fakta – det meste af verdens guld forarbejdes i det velstående alpeland. Oplysninger fra London Good Delivery List viser, at seks raffinaderier sidder på 90% af guldmarkedet, og fire af disse, heriblandt PAMP, er baseret i Schweiz. Schweiz raffinerer i gennemsnit 65-75% af verdens årlige guldproduktion, hvilket gør landet til nummer et i verden, når det gælder raffinering af guld og produktion af guldbarrer. Årsagen til, at Schweiz indtager denne position, skyldes landets høje sikkerhedsniveau, effektive logistik, et stærkt finansielt system, som huser nogle af verdens førende internationale banker og allervigtigst, klart formulerede love, som sætter høje standarder for kvalitet og renhed for færdige investeringsprodukter i ædelmetal. Hver guldbarre fra PAMP bærer f.eks. et probermesterstempel, som ses på bagsiden som “ESSAYEUR FONDEUR”, hvilket garanterer barrens renhed. For at kunne påføre dette stempel på sine produkter, skal PAMP efterleve strenge føderale schweiziske love (Precious Metals Control Act) og beskæftige en autoriseret probermester, som har opnået den krævede føderale probermesterautorisation. Autoriserede probermestre skal føre nøje regnskab over de renhedsprøver, de foretager, og de skal på ethvert tidspunkt give myndighederne adgang til deres bøger for kontrol. Med andre ord, så er renheden af hver eneste PAMP-barre akkrediteret af både statslige myndigheder og branchen. Barrernes kvalitet efterlever de højeste branchestandarder og optimeres af de dygtigste schweiziske ingeniører, hvilket giver et produkt med en gylden integritet, som overstiger alle kendte standarder for professionel dygtighed. Men de er trods alt også “Swiss made”.

PAMP – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundreder tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer. PAMP har været medlem af LBMA siden 1987.

 

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
PAMP Lunar 0.00 mm 999.9 5.00050 g 5.00000g 0.16

Forside:

Forsiden af 5-gramsbarren viser årets dyr. Over denne ses det kinesiske tegn for det givne dyr.

Bagside:

Øverst på 5-gramsbarren ses PAMP’s officielle stempel og teksten “SUISSE”. Midt på barren står der “5g”, “GOLD” og “999.9”, hvilket indikerer 99,99% finguld eller 24 karat. Nederst ses barrens unikke serienummer og probermesterens stempel, som garanterer barrens renhed. Forsidemotivet ses også på bagsiden dog bagfra.

Emballage:

5-gramsbarren leveres i forseglet, gennemsigtig beskyttelsesemballage. Når det gælder større ordrer, så kan man få sæt à 25 5-gramsbarrer i originale bokse i hård plast fra fabrikken. Emballagen er marineblå foran og hvid bagpå.

Ægthedscertifikat:

Den respektive vægt, renhed, unikke serienummer og probermesterens underskrift, som ses bag på 5-gramsbarren, er også trykt bag på emballagen. Dermed fungerer emballagen som et underskrevet ægthedscertifikat.

Renhed:

PAMP’s 5-gramsguldbarre indeholder 99,99% finguld. Det betyder, at barren udelukkende er lavet af rent guld og at barren er fri for metalliske urenheder.

Se aktuelle guldpriser.

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
2. Forsikret levering med PostNord:
a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail

 

PARTNERE

5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
5 g PAMP Lunar investeringsguldbarre 2019 - Tavex - Køb og salg af guld & valuta