Bestillingsmeddelelse

Indtast venligst dine kontaktoplysninger, så vil vi meddele dig når varen er på lager.


100 g Valcambi Green Gold guldbarre

SÆRLIG
100 g Valcambi Green Gold guldbarre
 • 100 g Valcambi Green Gold guldbarre
 • 100 g Valcambi Green Gold guldbarre
 • 100 g Valcambi Green Gold guldbarre
 • 100 g Valcambi Green Gold guldbarre
 • 100 g Valcambi Green Gold guldbarre

SÆRPRIS:

Køb Valcambi Green Gold guldbarrer til samme pris som almindelige 100g Valcambi guldbarrer.

Tavex er stolte af at kunne tilbyde Valcambi Green Gold guldbarrer. Valcambi Green Gold guldbarrerne er 999.9 finguld og er produceret med guld som er sporbart til miner som følger de højeste standarder inden for miljø- og bæredygtig produktion, helbreds- og sikkerheds standarder og dets medarbejderes rettigheder. Green Gold produktionskæden kontrolleres og overvåges af et uafhængigt organ som har til formål at sikre, at Valcambi efterkommer dets standarder for Green Gold produktion.

Du kan læse mere om Green Gold på Valcambis hjemmeside her: http://www.valcambi.com/accreditations-compliance/green-gold/

Valcambi Green Gold 100 g guldbarrer er det perfekte produkt til den seriøse guldinvestor som samtidig ønsker at købe guld med bæredygtighed og socialt ansvar in mente.

Denne vare er fritaget for
moms i Danmark


 • Vi sælger 1-926 723.88 kr
 • Vi sælger 10+26 518.31 kr
 • Vi køber25 557.29 kr
 •  
 • Pris pr. stk.26 723.88 kr

Gå til indkøbsvogn

Netbutikken er lukket. Prøv igen senere.

Sammenlign dette produkt

Bestillinger fra webshoppen kan erhverves på to måder:

  1. Selvafhentning hos Tavex på Københavns Hovedbanegård – GRATIS
  2. Forsikret levering med PostNord:
    a. Ordrer over 10.000 kr – GRATIS
    b. Ordrer under 10.000 kr – fra 129 kr

Afhentnings-og leveringsbetingelser
Du vil blive tilsendt en email så snart din bestilling er klar til afhentning. Gyldigt billed-ID er påkrævet ved afhentning. PostNords leveringstid er 1-3 hverdage og forsendelsen bliver leveret til nærmeste postbutik (du vil blive tilsendt SMS og/eller email med et trackingnummer og herefter underrettet så snart pakken er ankommet). Forsendelse udenfor Danmark (herunder Grønland og Færøerne) skal aftales særskilt med Tavex.

Du kontakte os telefonisk på +45 3312 0907 eller via mail


 • Valcambi Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er sporbart. Valcambi Green Gold gulbarrer kan spores til miner som følger de højeste standarder inden for miljø- og bæredygtig produktion, helbreds- og sikkerheds standarder og dets medarbejderes rettigheder.
 • Valcambis Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er ansvarlig investering. Valcambis Green Gold 100-gramsbarre er det ideelle valg for enhver, som vil spare langsigtet op, og som sætter pris på en ansvarlig investering i guld.
 • Valcambis Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er en god måde for dig at sprede dine investeringer på. Den begrænsede korrelation mellem guld og andre finansielle produkter gør, at din 100-gramsguldbarre er en god måde at sikre dig mod fluktuationer på de finansielle markeder.
 • Valcambi Suisse Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er rent kunsthåndværk i guld. 100-gramsguldbarren har et moderne, stilrent design. Den er enkel, men samtidig elegant med en begrænset mængde inskription, som giver dig mulighed for at nyde de store, skinnende overflader.
 • Valcambi Suisse Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er penge. Valcambis guldbarrer accepteres som “Good Delivery” af Schweiz’ nationalbank, LBMA og alle større ædelmetalbørser verden over, hvilket garanterer den verdensomspændende frie omsættelighed af Valcambis 100-gramsguldbarrer hos både ædelmetalhandlere, banker og investorer.
 • Valcambi Suisse Green Gold 100-gramsguldbarrer i .9999 finguld er deres vægt værd i guld. Valcambis 100-gramsguldbarre er en af de mest solgte guldemner i dette format. Dens værdi baseres eksplicit på indholdet af finguld, som er bundet til den løbende guldpris.

Valcambi Suisse

Valcambi er grundlagt i 1961 og er en schweizisk virksomhed, der forarbejder ædle metaller. Valcambi er kendt verden over som en af de største producenter af støbte og prægede barrer i ædelmetaller. Valcambis investeringsbarrer har opnået et ry verden over for deres enestående kvalitet og er et symbol på schweizisk håndværk, hvilket gør dem efterspurgt verden over af kendere af ædle metaller. Virksomheden fremstiller sine produkter i Balerna i Schweiz, hvor Valcambi har en af verdens største produktionsfaciliteter for ædle metaller med en kapacitet, som kan raffinere ikke mindre end 2.000 tons årligt. For at sætte dette tal i forhold til den virkelige verden, kan det nævnes, at den samlede produktion fra verdens guldminer i 2013 nåede op på 3.000 tons. Den samlede værdi af de metaller, som forarbejdes i dette anlæg, er intet mindre end imponerende og det faktum, at Newmont Mining, en af verdens største guldminevirksomheder, ejer en majoritet af aktierne, giver en god indikation af Valcambis betydning som et af verdens største ædelmetalstøberier. Valcambi er akkrediteret af alle større ædelmetalbørser, Schweiz’ centralbank og LBMA (London Bullion Market Association) og Valcambis ædelmetalbarrer anerkendes derfor over hele verden med en kundeliste, som omfatter alt fra mindre investorer til de største finansielle institutioner, stater og centralbanker.

Valcambis 100-grams prægede guldbarrer

Udtrykket prægede barrer refererer til den produktionsproces, som anvendes for at fremstille dem. Processen begynder, når guldmateriale varmes op i en ovn, indtil det når flydende form. Under opvarmningen fjernes alle uønskede urenheder fra det flydende guld, indtil der kun er smeltet guld af høj renhed tilbage, oftest med en renhed på 99,99%. Det flydende guld hældes derefter på forme, som regel i form af store barrer, hvor det køles af og opnår fast form. Guldet, som nu har fast form, lægges derefter ind i en valse, som valser guldet ud i paneler af ensartet tykkelse. Herefter indsættes panelerne i en stansepresse, som stanser nøgne emner ud af panelerne. Næste skridt er, at emnerne vejes for at sikre, at de hverken vejer for meget eller for lidt. De, der passerer denne test, bliver poleret, så de opnår en skinnende overflade. Sidste trin omfatter selve prægningen, hvor guldemnerne placeres i en møntpresse, der med enorm kraft presser et stempel ned over emnet, så udformningen overføres fra stemplet til emnet. Resultatet er en præget barre. Den færdigprægede guldbarre bliver derpå kontrolleret, inden den forsegles i en gennemsigtig emballage, som beskytter barren mod berøring.

Valcambis 100-gramsguldbarrer – “Swiss made”

Schweiz’ ry for at fremstille luksusvarer i høj kvalitet begrænser sig ikke til urindustrien, men gælder også investeringsguld. Schweiz er for guld, hvad Frankrig er for vine, hvilket er en påstand, som understøttes af hårde fakta – det meste af verdens guld forarbejdes i det velstående alpeland. Oplysninger fra London Good Delivery List viser, at seks raffinaderier sidder på 90% af guldmarkedet, og fire af disse, heriblandt Valcambi, er baseret i Schweiz. Schweiz raffinerer i gennemsnit 65%-75% af verdens årlige guldproduktion, hvilket gør landet til nummer et i verden, når det gælder raffinering af guld og produktion af guldbarrer. Årsagen til, at Schweiz indtager denne position, skyldes landets høje sikkerhedsniveau, effektive logistik, et stærkt finansielt system, som huser nogle af verdens førende internationale banker, og allervigtigst, klart formulerede love, som sætter høje standarder for kvalitet og renhed for færdige investeringsprodukter i ædelmetal. Hver guldbarre fra Valcambi bærer f.eks. et probermesterstempel, som ses på bagsiden som “ESSAYEUR FONDEUR”, hvilket garanterer barrens renhed. For at kunne påføre dette stempel på sine produkter, skal Valcambi efterleve strenge føderale schweiziske love (Precious Metals Control Act) og beskæftige en autoriseret probermester, som har opnået den krævede føderale probermesterautorisation. Autoriserede probermestre skal føre nøje regnskab over de renhedsprøver, de foretager, og de skal på ethvert tidspunkt give myndighederne adgang til deres bøger for kontrol. Med andre ord, så er renheden af hver eneste Valcambi-barre akkrediteret af både statslige myndigheder og branchen. Barrernes kvalitet efterlever de højeste branchestandarder og optimeres af de dygtigste schweiziske ingeniører, hvilket giver et produkt med en gylden integritet, som overstiger alle kendte standarder for professionel dygtighed. Men de er trods alt også “Swiss made”.

Valcambi – medlem af London Bullion Market Association

LBMA eller London Bullion Market Association blev etableret som en uafhængig tilsynsmyndighed af Bank of England i 1987. LBMA’s historie kan spores flere århundrede tilbage til 1700-tallet, hvor London begyndte at fremstå som verdens centrum for handel med ædelmetaller. Det var kendt som “London Gold Market” og var selvreguleret af Londons førende ædelmetalhandlere og -forarbejdere, der holdt styr på markedet ved at akkreditere omsmeltere af ædelmetaller til en liste kaldet London Good Delivery List. Kun omsmeltere, som levede op til kvalitets- og renhedskriterierne i LGD-listen, kunne komme ind på ædelmetalmarkedet i London. I dag er flere end 135 virksomheder, herunder nogle af verdens største omsmeltnings- og oparbejdningsvirksomheder af ædelmetaller, virksomheder, der opbevarer ædelmetaller, producenter og ædelmetalhandlere, medlemmer af London Bullion Market Association. LBMA er verdens mest respekterede internationale autoritet, som overvåger produktion og raffinering af investeringsguld og -sølv. LBMA’s vigtigste rolle er at vedligeholde Good Delivery List, som i dag er den internationale standard for kvalitet og probering af guld- og sølvbarrer.

Pålydende værdi Dimensioner Lødighed Produktets vægt i gram Guld vægt i gram Guld vægt i oz
Valcambi 0.00 mm 999.9 100.01000 g 100.00000g 3.22

Forside:

Øverst på barren ses Valcambis officielle stempel. Nerderst på 100-gramsbarren ses Valcambi Green Golds officielle logo.

Bagside:

100-gramsbarrens bagside har en delvis skinnende blank overflade og mat overflade. Valcambis officielle stempel fremgår på øverste del af barren. Nederst er stemplet “100 g fine gold 999.9” samt et unikt serienummer.

Emballage:

100-gramsbarren leveres i forseglet, gennemsigtig beskyttelsesemballage. Når det gælder større ordrer, så kan man få sæt à 25 100-gramsbarrer i originale bokse i hård plast fra fabrikken. Emballagens for- og bagside er grøn med en ensartet hvid kant.

Ægthedscertifikat:

Den respektive vægt, renhed, unikke serienummer og probermesterens underskrift, som ses bag på 100-gramsbarren, er også trykt bag på emballagen. Dermed fungerer emballagen som et underskrevet ægthedscertifikat.

Renhed:

Valcambis 100-gramsguldbarre indeholder 99,99% finguld. Det betyder, at barren udelukkende er lavet af rent guld og at barren er fri for metalliske urenheder.

PARTNERE

100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta
100 g Valcambi Green Gold guldbarre - Tavex - Køb og salg af guld & valuta