Opret ny alarm

Aktuelle Guldpriser og Sølvpriser

Tavex er Nordens førende forhandler af ædelmetaller. Tavex guldpriser og sølvpriser er de bedste i Danmark og sælges med en gennemskuelig prisgaranti. Vi tilbyder de bedst sælgende produkter i verden og er partnere med nogle af de største navne i branchen.

For at du som kunde kan gøre brug af vores prisgaranti, skal tidspunktet for sammenligning være det samme. Konkurrentens pris skal kunne bekræftes, og skal derfor være tilgængelig på konkurrentens hjemmeside, eller i deres webshop.

Priser opdateret 5 minutter siden

AFHENTNING: Kan jeg få en anden til at betale for min bestilling?

Kunden, personen som betaler for varen og modtageren skal være samme person hvis du betaler via bankoverførsel eller med Dankort.

AFLYS BESTILLING: Kan jeg aflyse min bestilling?

Din bestilling vil automatisk blive slettet hvis din betalingen ikke gennemføres inden for 1 time efter at du har afgivet din bestilling. Hvis du ønsker at aflyse din bestilling bedes du venligst kontakte os på +45 3311 1510 eller via tavex@tavex.dk.

BETALING: Kan jeg købe guld eller sølv fra Tavex pr. efterkrav?

Du kan kun købe guld og sølv os Tavex via kontant betaling, bankoverførsel eller med Dankort.

DET PRAKTISKE: Jeg har glemt at skrive mit fakturanummer som reference da jeg overførte betaling til Tavex. Hvad gør jeg?

Alle fakturaer har et unikt beløb og det er derfor som regel ikke noget problem at matche din betaling med din bestilling. Vi anbefaler dog, at kontakter os på +45 3311 1510 eller på tavex@tavex.dk.

FORHANDLER ELLER VIRKSOMHED? Kan jeg får en bedre pris hvis jeg er forhandler?

Tavex sælger også ædelmetaller til virksomheder, forhandlere og butikker.

Kontakt os på +45 3311 1510 eller via by email på tavex@tavex.dk for at høre hvorledes vi kan hjælpe jeres virksomhed.


Kontakt venligst kundeservice